Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(bamba @ 2008 12 09, 20:18)
aš vakar vėl kariavau. Na jau turbūt koks 15 kartas bus blink.gif Bet nė vienas plaukas nė iš vietos blink.gif Galvoju jau gal į tą firmą skambint klaust, ar verta kankintis toliau, ar tiesiog man gal netinka tas dalykas....

vajej, kas cia dabar blink.gif o tai kur tie zadeti ju stebuklai user posted image

as jau pradejau juo dvejoti, bet vis vien labai noriu user posted image

o pas tave plaukeliai pakankamai tamsus?gal dirbtine saulyte pasilepini ar siaip kokie veiksniai itakoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSTji @ 2008 12 09, 21:32)
o pas tave plaukeliai pakankamai tamsus?gal dirbtine saulyte pasilepini ar siaip kokie veiksniai itakoja g.gif

tamsūs netgi labai. Juodi visai. Dirbtinės saulytės išvis netoleruoju, niekada nevaikštau, o ir tikra tos vietos kur lazeriuojuos nepasiekia niekad lotuliukas.gif Žodžiu nesuprantamas dalykas... bet jau pradeda nusibost man... gerai, kad bent su nedideliu plotu kankinuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 12 10, 07:39)
tamsūs netgi labai. Juodi visai. Dirbtinės saulytės išvis netoleruoju, niekada nevaikštau, o ir tikra tos vietos kur lazeriuojuos nepasiekia niekad lotuliukas.gif  Žodžiu nesuprantamas dalykas... bet jau pradeda nusibost man... gerai, kad bent su nedideliu plotu kankinuos smile.gif

hmmm....nepatinka man tokie dalykai g.gif bet nieko, isbandysiu greit ir ant saves si dalyka, nes kitaip neisitikinsiu, jei pati nepabandysiu ax.gif
o kaip idomu, kitoms mergaitems sekasi,gal ir tau dar vilties iziebs bent kruopele user posted image

----------
Redaguota moderatoriaus: ištrinta komercija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 spalio 2009 - 19:29
Aš tai tuo lazeriu nebetikiu visai schmoll.gif Aš prieš metus pirkau ta kur 20 pl skanuoja. Skanavau kokius 10 kartu, niekas neikiek nepasikeitė. Dabar guli numestas, niekam nereikalingas (mokėjau1400 Lt) doh.gif Jūs labai gerai pamastykit...salonuose lazeriai mažai padeda, o čia naminis, silpnas doh.gif Aš tai labai gailiuosi, kad jį pirkau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2008 12 11, 19:29)
Aš tai tuo lazeriu nebetikiu visai schmoll.gif  Aš prieš metus pirkau  ta kur 20 pl skanuoja. Skanavau kokius 10 kartu, niekas neikiek nepasikeitė. Dabar guli numestas, niekam nereikalingas (mokėjau1400 Lt) doh.gif Jūs labai gerai pamastykit...salonuose lazeriai mažai padeda, o čia naminis, silpnas doh.gif  Aš tai labai gailiuosi, kad jį pirkau verysad.gif

pamegink kam nors parduoti, gal tau jis netinka g.gif

o as visa tema perskaicius, radau ne viena mergaite, kuriai pradejo byreti plaukeliai smile.gif
Atsakyti
Turiu aš tą lazerį jau gerą pusmetį. na ta kur 20 plaukelių skanuoja. turiu pasakyt kad su juo reik beprotinės kantrybės. ne šeip būt kantriai, bet būt be proto kantriai ir pasišventusiai dėl grožio. tarkim bikinio jeigu viso viena procedūra galiužtrukti maždaug 4 valandas. man tiek laiko ir gaila ir neužtenka ūpo sėdėti prie teliko ir laikyti nuspaustą knopkę. o šeip jis padeda, bet ne po pirmos procedūros. galbūt po kokių 10-ies ir galima tikėtis kokių nors rezultatų, bet bent jau man tokio stebuklo, kad po poros svaičių imtų ir išbyrėtų visi plaukai, tikrai nebuvo. taip kad čia reik didelio ilgalaikio darbo ir KANTRYBĖS. jeigu jos neturitper daug, geriau pataupykit salonui.
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2008 12 12, 12:50)
Turiu aš tą lazerį jau gerą pusmetį. na ta kur 20 plaukelių skanuoja. turiu pasakyt kad su juo reik beprotinės kantrybės. ne šeip būt kantriai, bet būt be proto kantriai ir pasišventusiai dėl grožio. tarkim bikinio jeigu viso viena procedūra galiužtrukti maždaug 4 valandas. man tiek laiko ir gaila ir neužtenka ūpo sėdėti prie teliko ir laikyti nuspaustą knopkę. o šeip jis padeda, bet ne po pirmos procedūros. galbūt po kokių 10-ies ir galima tikėtis kokių nors rezultatų, bet bent jau man tokio stebuklo, kad po poros svaičių imtų ir išbyrėtų visi plaukai, tikrai nebuvo. taip kad čia reik didelio ilgalaikio darbo ir KANTRYBĖS. jeigu jos neturitper daug, geriau pataupykit salonui.

Na, salonui tikrai neverta taupyti - per viena karta ziurek ir lazerio kaina sumoki. Jeigu pamatai, kad veikia - ir taip leksi lazeri pirkti. O jeigu neveikia - vis tiek isleisti pinigai. O su lazriu galima toliau bandyti - kantrybe apsimoka - arba perparduoti ji thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
radau sita tema, skaitinejau, ir galvoju, kad ateities planuose reikia irasyti sita lazeri biggrin.gif
Is vienos puses azartas pagavo, is kitos puses, noris, kad tie plaukeliai taip nebekamuotu, ypac bikini zonoje... unsure.gif tiek nedaug tereikia iki pilnos laimes biggrin.gif
o kas abejoja, tai galiu pasakyti, kad gyvenime mes juk vistiek nemazai pinigu isleidziam tokiems pirkiniams, kurie paskui pasirodo nevertingi. O kaip gi kitaip ismoksim atsirinkti? Niekad nesuzinosim, ar tai tinka vienai, ar kitai... Jei yra galimybe, manu, verta bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte_ @ 2008 12 12, 21:41)
Na, salonui tikrai neverta taupyti - per viena karta ziurek ir lazerio kaina sumoki. Jeigu pamatai, kad veikia - ir taip leksi lazeri pirkti. O jeigu neveikia - vis tiek isleisti pinigai. O su lazriu galima toliau bandyti - kantrybe apsimoka - arba perparduoti ji  thumbup.gif

tas tai taip, bet aš dabar mąstau apie vieną seansą salone, po kurio iškristų bent didžiojis dalis plaukelių, o po to jau vargti su atauginėjančiais palaipsniui, nes man per naminę depiliacija mano kantrybės ribose nė vienas plaukelis akivaizdžiai neišbyrėjo. taip kad vargsti, brangų laiką gaišini, o rezultato nematyti.
Atsakyti
taigi, taigi - didziausia beda - laikas ax.gif
todel as jau lauksiu ir gaudysiu to, kuris po 60 skanuoja smile.gif O jeigu iki jo pagausiu iseis dar tobilesnisu, tai ta naujesni ir pirksiu smile.gif

Bet kam tereikia lokalines depiliacijos - pvz. usai, apgamos, arba trupuciuka bikini - tuomet pats tas ir nera skirtumo skanuoja ar ne thumbup.gif

-----------
Redaguota moderatoriaus: ištrinta komercija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 spalio 2009 - 19:33
QUOTE(Lauryte_ @ 2008 12 17, 13:00)
taigi, taigi - didziausia beda - laikas  ax.gif
todel as jau lauksiu ir gaudysiu to, kuris po 60  skanuoja smile.gif O jeigu iki jo pagausiu iseis dar tobilesnisu, tai ta naujesni ir pirksiu smile.gif

Bet kam tereikia lokalines depiliacijos - pvz. usai, apgamos, arba trupuciuka bikini - tuomet pats tas ir nera skirtumo skanuoja ar ne thumbup.gif

na nežinau, aš tai kadangi bandau dabar ant nedidelio ploto, tai man laikas ne bėga, sugaištų iki 2h... bet kad neveikia doh.gif
dar pasirodo viena pažystama irgi turi, ji Londone gyvena, ten ir pirko, ir modelis kur daugiau skenuoja, kažkoks naujesnis, sako irgi kankinosi ilgai, bet poveikio jokio...
kažkaip nesuprantu aš kame čia reikalas unsure.gif
Atsakyti
Gal plaukeliai prie saknu sviesesni, nes juodus naikina gerai, pas mane puse kojos su plaukais, puse be lotuliukas.gif Laiko niekaip antrai pusei nerandu doh.gif
Atsakyti