Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(JUSTji @ 2008 12 17, 23:49)
merginos, nebegasdinkit daugiau blink.gif

as ir jau pasirizus pirkti ir, manau, preke keliauja pas mane ax.gif  taip,kad rasysiu jums TIK gerus atsiliepimus lotuliukas.gif  o to labiausia ir tikiuosi thumbup.gif

beje, o kur kita tema galimabutu rasti, gal gali nuorodele imest ax.gif

uzlipk ant sitos nuorodos:
http://www.supermama...p?showforum=162

tada matysi visas temas is kuno prieziuros, o tuomet pagal pavadinima pamatysi antra apie lazerinius epiliatorius smile.gif

as irgi laukiu to stebuklo - naujausio, kur 60 skanuoja. Gal iki kaledu atkeliaus......... O jeigu neisdgs - ieskosiu kitu budu ji parsisiusdinti.

tas musu epiliacija.lt irgi zadejo nuo vasario tais naujausiais prekiauti, bet itariu, kad jie tai jau dvigubai kaina uzkels doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte_ @ 2008 12 17, 17:08)
g.gif negerai.
nu gal tavo plaukai genetiskai atsparsni lazeriui?

lotuliukas.gif
aha, plaukai-mutantai lotuliukas.gif
QUOTE(Itka @ 2008 12 17, 19:42)
Niekas nenupirks schmoll.gif  Mano 20 plauku skanuoja, mokėjau 1400Lt siūliau už 900 Lt. niekam nereikia schmoll.gif  Aš galvoju jei čia butu geras daiktas tai maniški turėtu kaip mat nupirkti...juk 500 Lt. pigiau doh.gif
Vat man labai rupėtu ta lazeri kaip nors kur nors patikrinti..ar ten iš vis lazeris? gal paprasta lemputė lotuliukas.gif Pasiskaičius daugumai (kaip ir man) jis nepadeda, tai kaip čia yra g.gif O čia kelios rašė, kad joms padėjo....tai gal jos skaneriu platintojos doh.gif

tai kad jau turiu pirkėją cool.gif tik kol kas dar parduot nenoriu, nes tikiuosi kad pradės veikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 12 18, 17:25)
lotuliukas.gif
aha, plaukai-mutantai lotuliukas.gif

tai kad jau turiu pirkėją cool.gif tik kol kas dar parduot nenoriu, nes tikiuosi kad pradės veikti smile.gif

Gerai kad jums padeda thumbup.gif
O pas mane reiškia plaukai mutantai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itka: 19 gruodžio 2008 - 15:29
QUOTE(Itka @ 2008 12 19, 15:28)
Gerai kad jums padeda thumbup.gif
O pas mane reiškia plaukai mutantai bigsmile.gif

tai kad kol kas dar nepadeda unsure.gif aš tik dar turiu vilties kad padės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuks @ 2008 12 19, 14:39)
Tai, kad neplatinu as ju, turiu pati ir man padejo. O gal cia saviitaiga ir jie patys iskrito ir neatauga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O parduodu, nes laiko truksta ir gaila pasidare, kad geras daiktas nenaudojamas stovi.
O ebay radau tuos kur su 60 skaneriu, tai kaina litais apie 1600 gaunasi  doh.gif

yra ir pigiau: 260 svaru. Nors sako, kad dabar gaunas 300
cia ziurekit:
http://www.argos.co......p;Submit=GO >
Atsakyti
visa temele praverciau,bet nu niekur neradau inernetinio adreso,kur galima anglijoj nusipirkt ta aparaciuka (60plauku skanuojanti) doh.gif bet zinau,kad tikrai kazkuri mergaite buvo imetus nuorodele g.gif
gal galetumete pagelbet blush2.gif

beje,kaip mergaites,sekasi,ar nyksta plaukeliai 4u.gif

MartaS
,dar negavai aparaciuko? manau,kad teks vel i tave kreiptis,jei drauge neras kur nupirkt man jo g.gif gal zinai,kuriame mieste ta parduotuve yra,nes ji Peterborough gyvena,tai kazin ar bus prie jos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSTji: 18 sausio 2009 - 22:00
Man nupirko Londone

http://www.argos.co......p;Submit=GO >
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugiene: 22 sausio 2009 - 15:54
Kiek skaiciau per visas temeles tai kam padejo visos naudojo ta lazeriuka kuris po viena plauka naikina tai susidare ispudis kad jis yra efektyviausias bet jau kantrybes jam turbut reikia jetau jetau doh.gif
Atsakyti
pabandyk ivesti
www.argos.co.uk
ir i paieska parasyk "Rio 60x Scanning Laser Hair"
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2009 01 23, 10:23)
pabandyk ivesti
www.argos.co.uk
ir i paieska parasyk "Rio 60x Scanning Laser Hair"

dekui labai 4u.gif
man reiketu adresiuko (gatves,miesto),kur tos parduotuves yra,nes is interneto brangiai uz atsiuntima ima doh.gif o cia,argos,nieko neraso,kur rast g.gif

Atsakyti
QUOTE(JUSTji @ 2009 01 23, 19:57)
dekui labai  4u.gif
man reiketu adresiuko (gatves,miesto),kur tos parduotuves yra,nes is interneto brangiai uz atsiuntima ima doh.gif  o cia,argos,nieko neraso,kur rast g.gif

tai tu paspausk Argos.co.uk puslapio virsuje Store locator ir ivesk reikiamo miesto pavadinima pvz.: London ir ismes kruva parduotuviu adresu
Atsakyti
sveikos merginos,
as irgi susigundziau siuo aparaciuku 'Rio 60x Scanning Laser Hair'.
gal kuri dar ruosiates pirkti ji is www.argos.co.uk g.gif mielai prisijungciau, gal tada ir siuntimo islaidos butu mazesnes?

trumpai pasidaliniu savo patirtim - pries pora metu buvau salone ir prakenciau net dvi lazerio proceduras, bet dalis plauku vistiek liko, o sumokejau apie 2500 lt. verysad.gif
bet gydytoja sake, kad vienu metu isauge buna gal tik 30% visu esanciu plauku. kiti tiesiog 'miega'... todel dabar ant blauzdu plaukai auga plotais, o ant slaunu kiek daugiau. bet istikruju kaip ir visur raso plaukai pradejo kristi tik po 2 savaiciu... ir tai kai kuriuos tiesiog su pincetu istraukiau, nes svogunelis mires, bet plaukas vistiek laikosi odoje...
siaip galvojau, kad dar pasitaupysiu ir prisiruosiu nueiti i salona, bet gal tikrai verta butu namuose isbandyti... vistik pigiau...
gal tik del naminio lazeriuko galingumo butu verta suabejoti... na bet reikia ismeginti...
tik keliu proceduru cia tikrai neuzteks, nes net ir su normaliu lazeriu reikia 3-4 proceduru, tai su tokiu reikia apsisarvuot didele kantrybe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina1975: 28 sausio 2009 - 00:05