Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(ausriuks @ 2008 12 17, 13:48)
Gal plaukeliai prie saknu sviesesni, nes juodus naikina gerai, pas mane puse kojos su plaukais, puse be  lotuliukas.gif Laiko niekaip antrai pusei nerandu  doh.gif

tai vat tai ir keisčiausia, kad pas mane plaukeliai labai juodi. Net kai nuskutu tokie taškai matosi tamsūs tamsūs. Nežinau net ar dar bandyt kažką daryt ar pardavinėt tą stebuklą...
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 12 17, 15:01)
tai vat tai ir keisčiausia, kad pas mane plaukeliai labai juodi. Net kai nuskutu tokie taškai matosi tamsūs tamsūs. Nežinau net ar dar bandyt kažką daryt ar pardavinėt tą stebuklą...

o kiek kartu skanavai? sako, kad kitoms ir klilikos kartu reikia - taip su dvieju savaiciu intervalu. Tad gal dar luktelk
Atsakyti
QUOTE(Lauryte_ @ 2008 12 17, 14:39)
o kiek kartu skanavai? sako, kad kitoms ir klilikos kartu reikia - taip su dvieju savaiciu intervalu. Tad gal dar luktelk

rašiau jau kažkur, kad apie 15 kartų... jau link 20 artėju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 17 gruodžio 2008 - 14:43
QUOTE(bamba @ 2008 12 17, 15:42)
rašiau jau kažkur, kad apie 15 kartų... jau link 20 artėju lotuliukas.gif

g.gif negerai.
nu gal tavo plaukai genetiskai atsparsni lazeriui?

as tai vistiek pirksiu ir bandysiu. Tikiusi, kad bsuiu is tu, kurioms padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 12 17, 14:01)

Niekas nenupirks schmoll.gif Mano 20 plauku skanuoja, mokėjau 1400Lt siūliau už 900 Lt. niekam nereikia schmoll.gif Aš galvoju jei čia butu geras daiktas tai maniški turėtu kaip mat nupirkti...juk 500 Lt. pigiau doh.gif
Vat man labai rupėtu ta lazeri kaip nors kur nors patikrinti..ar ten iš vis lazeris? gal paprasta lemputė lotuliukas.gif Pasiskaičius daugumai (kaip ir man) jis nepadeda, tai kaip čia yra g.gif O čia kelios rašė, kad joms padėjo....tai gal jos skaneriu platintojos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte_ @ 2008 12 17, 17:08)
g.gif negerai.
nu gal tavo plaukai genetiskai atsparsni lazeriui?

as tai vistiek pirksiu ir bandysiu. Tikiusi, kad bsuiu is tu, kurioms padeda smile.gif

drinks_cheers.gif Pades mirksiukas.gif

O del atsparumo, ten gi galingumas reguliuojasi, tai jei galingiausias nepadeda tada jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2008 12 17, 20:42)
Niekas nenupirks schmoll.gif  Mano 20 plauku skanuoja, mokėjau 1400Lt siūliau už 900 Lt. niekam nereikia schmoll.gif  Aš galvoju jei čia butu geras daiktas tai maniški turėtu kaip mat nupirkti...juk 500 Lt. pigiau doh.gif
Vat man labai rupėtu ta lazeri kaip nors kur nors patikrinti..ar ten iš vis lazeris? gal paprasta lemputė lotuliukas.gif Pasiskaičius daugumai (kaip ir man) jis nepadeda, tai kaip čia yra g.gif O čia kelios rašė, kad joms padėjo....tai gal jos skaneriu platintojos doh.gif

ej, merginos - su tokiais savo skeptiskais komentarais tai dar labiau numusite savo prekiu kainas lotuliukas.gif

o as vis turiu vilties ir ketinu isbandyti smile.gif

Gal ne buciau is taves pirkusi - nes vos nesusigundziau pirkti is tu oficialiuju platintoju (dabar ten tas 20 plaukeliu kainuoja 1200) tai tuomet tikrai buciau griebusi uz 900 one uz pilna kaina.

Bet kad pasirode tie po 60, tai jau tik tokio dabar ir zvejoju - jeigu nepadies tai taip pat nepades, o jei pades - trigubai afektyviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte_ @ 2008 12 17, 19:53)
ej, merginos - su tokiais savo skeptiskais komentarais tai dar labiau numusite savo prekiu kainas lotuliukas.gif

o as vis turiu vilties ir ketinu isbandyti smile.gif

Gal ne buciau is taves pirkusi - nes vos nesusigundziau pirkti is tu oficialiuju platintoju (dabar ten tas 20  plaukeliu kainuoja 1200) tai tuomet tikrai buciau griebusi uz 900  one uz pilna kaina.

Bet kad pasirode tie po 60, tai jau tik tokio dabar ir zvejoju - jeigu nepadies tai taip pat nepades, o jei pades - trigubai afektyviau smile.gif

Aš tai net preke jo nebelaikau, taip sau pasiuliau, sakau gal kam beprotiškai reike
...nesvarbu ar bus rezultatai ar ne biggrin.gif gerai kad nieko neatsirado..dar prakeiks po to doh.gif
Labai lauksiu iš Jusu Lauryte velesniu rezultatu, labai jau man smalsu ar Jus kuom nors ipatinga ir jums padės drinks_cheers.gif
Atsakyti
velnias tiesa pasakius net nezinau ka ir galvoti... Noriu sito daikto kuo greiciau, bet kai tokie skeptiski komentarai tai net nezinau, noriu pirkti ta is depiliacija.lt bet dabar net nezinau ar apsimoka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 12 17, 14:01)

Tai gal pas tave nauju daug priauga del to susidaro ispudis kad visai nepadeda. Pabandyk pazymet kelis plaukelius i kuriuos saudai ir stebek ar jie tikrai toliau auga. Labai noriu kad tas lazeris butu veiksmingas, tada jau ir as pirkciau biggrin.gif O dabar vis dvejoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunnyday: 17 gruodžio 2008 - 21:36
QUOTE(Itka @ 2008 12 17, 21:09)
Aš tai net preke jo nebelaikau, taip sau pasiuliau, sakau gal kam beprotiškai reike
...nesvarbu ar bus rezultatai ar ne biggrin.gif gerai kad nieko neatsirado..dar prakeiks po to doh.gif
Labai lauksiu iš Jusu Lauryte velesniu rezultatu, labai jau man smalsu ar  Jus kuom nors ipatinga ir jums padės drinks_cheers.gif

Cia paralelei eina dvi temas apie lazerine epiliacija. Tikrai nemazai atsiliepimu tu merginu, kurioms padejo smile.gif Tai gal tas daiktas buna veiksmingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte_ @ 2008 12 17, 22:04)
Cia paralelei eina dvi temas apie lazerine epiliacija. Tikrai nemazai atsiliepimu tu merginu, kurioms padejo smile.gif Tai gal tas daiktas buna veiksmingas  smile.gif

merginos, nebegasdinkit daugiau blink.gif

as ir jau pasirizus pirkti ir, manau, preke keliauja pas mane ax.gif taip,kad rasysiu jums TIK gerus atsiliepimus lotuliukas.gif o to labiausia ir tikiuosi thumbup.gif

beje, o kur kita tema galimabutu rasti, gal gali nuorodele imest ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSTji: 17 gruodžio 2008 - 22:49