
Šiandien balandėlius "dorosime"

šiandien bulvių košė, o padažui pakepsiu swogūniuką su nedaug faršiuko ir grietinės

Šiandien sojos mėsytė su ryžiais ir agurkų mišraine.
Sojos kepsniukai, buljono keli kubeliai, vegeta, krakmolas, morkytės, pomidorų ir sweet čili padažiukai.
Sojos kepsniukai, buljono keli kubeliai, vegeta, krakmolas, morkytės, pomidorų ir sweet čili padažiukai.
Noriu pasidalinti kitoje temoje (Oliverio receptai) aptiktu receptuku, manau, taupančioms jis turėtų patikti.
Natūralus jogurtas
Reikia 1 litro pieno
175 ml natūralaus jogurto (be jokių priedų, paprasto).
Užvirinti pieną, išjungti ir palaukti, kol atauš. Svarbu, kad per daug neatauštų ir kad per karštas nebūtų. Tikrinti pieno temperatūra reikia taip: kai jau išeina laikant pirštą tame piene lėtai skaičiuoti iki 15, tuomet jau galima supilti jogurtą. Išmaišom, supilam į indą, kuriame laikysim, ir uždengiam plėvėle ar folija, uždengiam dangčiu ir paliekam kambario temperatūroj 6-8 valandom. Po to įdedam į šaldytuvą. Tokį jogurtą reikia suvartoti per 7-8 dienas.
Aš prisidedu trintų uogų su cukrumi
Be to, galima darant salotas vietoj grietinės naudoti.
Natūralus jogurtas
Reikia 1 litro pieno
175 ml natūralaus jogurto (be jokių priedų, paprasto).
Užvirinti pieną, išjungti ir palaukti, kol atauš. Svarbu, kad per daug neatauštų ir kad per karštas nebūtų. Tikrinti pieno temperatūra reikia taip: kai jau išeina laikant pirštą tame piene lėtai skaičiuoti iki 15, tuomet jau galima supilti jogurtą. Išmaišom, supilam į indą, kuriame laikysim, ir uždengiam plėvėle ar folija, uždengiam dangčiu ir paliekam kambario temperatūroj 6-8 valandom. Po to įdedam į šaldytuvą. Tokį jogurtą reikia suvartoti per 7-8 dienas.
Aš prisidedu trintų uogų su cukrumi

QUOTE(Lock @ 2008 07 21, 12:38)
Noriu pasidalinti kitoje temoje (Oliverio receptai) aptiktu receptuku, manau, taupančioms jis turėtų patikti.
Natūralus jogurtas
Reikia 1 litro pieno
175 ml natūralaus jogurto (be jokių priedų, paprasto).
Užvirinti pieną, išjungti ir palaukti, kol atauš. Svarbu, kad per daug neatauštų ir kad per karštas nebūtų. Tikrinti pieno temperatūra reikia taip: kai jau išeina laikant pirštą tame piene lėtai skaičiuoti iki 15, tuomet jau galima supilti jogurtą. Išmaišom, supilam į indą, kuriame laikysim, ir uždengiam plėvėle ar folija, uždengiam dangčiu ir paliekam kambario temperatūroj 6-8 valandom. Po to įdedam į šaldytuvą. Tokį jogurtą reikia suvartoti per 7-8 dienas.
Aš prisidedu trintų uogų su cukrumi
Be to, galima darant salotas vietoj grietinės naudoti.
Natūralus jogurtas
Reikia 1 litro pieno
175 ml natūralaus jogurto (be jokių priedų, paprasto).
Užvirinti pieną, išjungti ir palaukti, kol atauš. Svarbu, kad per daug neatauštų ir kad per karštas nebūtų. Tikrinti pieno temperatūra reikia taip: kai jau išeina laikant pirštą tame piene lėtai skaičiuoti iki 15, tuomet jau galima supilti jogurtą. Išmaišom, supilam į indą, kuriame laikysim, ir uždengiam plėvėle ar folija, uždengiam dangčiu ir paliekam kambario temperatūroj 6-8 valandom. Po to įdedam į šaldytuvą. Tokį jogurtą reikia suvartoti per 7-8 dienas.
Aš prisidedu trintų uogų su cukrumi

kaip tik ieškojau tokio receptuko


vakar bulves ir silkute, siandien grikiai ir desreles
vakarienei keptos bulves su svogunu laiskais ir plaktu kiausiniu,salotos is paprikos,pekino,ir pomidoru(maniskiui labai patiko
)

šiandien grikių sriubytė pas mus.
QUOTE(airv @ 2008 07 22, 09:27)
šiandien grikių sriubytė pas mus.
kaip tokią pagaminti?


QUOTE(aushrele @ 2008 07 22, 11:02)
labai paprastai, grikius, morkytes, svogūna išverdame vandenyje su keliais buljono kubeliais - lengvutė tokia gaunasi.

šiandien - koldūnai su spirgučių padažu

pietums toks "sumustinis" man jis labai patiko
:riekele duonos,karbonadas,truputis surio ant virsaus ir salotu daug

