Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu? VII dalis

vakarienei pica, ir to kas buvo saldytuve visokiu likuciu asorti thumbup.gif
Atsakyti
vakar rukyta pleksne su alum... biggrin.gif sian salotikes (rukyta pleksne+kons.zirenliai+kinietiskas kopustas+majonezas) su skudintom bulvytem... smile.gif gal zinot kartais ka dar galima daryt is tos rukytos pleksnes? g.gif doh.gif (buvom pas gimines zvejus, tai tiek pridejo zuvies kad nezinau ka ir beveikt su ja doh.gif )
Atsakyti
šiandien mes beveik dietiškai - salotos. smile.gif Visai neblogą receptą gavau iš draugės...Krabų lazdelės ir brokoliai su majonezu. Brokolius šiek tiek reikia apvirti, viską supjaustyti ir sumaišyti su majonezu.
Atsakyti
Šiandien kalafiorų apkepėlė paprastutė visai. Išverdam kalafiorus vandenyje su druska, juos nukošiame, dedame į kepimo indą, aptepame fermentiniu sūriu maišytu su majonezu ir pašauname į orkaitę keletai min. Valgysime su agurkų mišraine.
Atsakyti
vakar mielines bandeles su lasinukais, dzemu, aguonom, salti barsciai su sv, bulvem. Siandien blyneliai su bananais vakarykscios bandeles su arbata, pietums sv. bulviu blynai su mesa thumbup.gif . Ryt vistienos sriuba su darzovemis: bulvytes, morkos, zirneliai, kopustas. Apkepta virta vistiena su ryziais ir parauginti agurkeliai.
Atsakyti
vakar pietums zuvies pirsteliai su agurkais ir pomidorais, vakarienei cirviniai blyneliai
Atsakyti
Pusryčiams sumuštiniai-vaikams su dešra (niekaip negaliu atpratinti nuo bjaurios dešros), o man su sūriu.
Pietums -liko sriubytės nuo vakar, vakarienei-koldūnai visiems, o aš darbe valgysiu-ryžių nusinešiu smile.gif

Ne į temą-merginos gal žinot kaip laikomos kruopos, didesnis kiekis , kad parazitai neįsiveistų, gal kokio česnako porą skiltelių į trilitrinį stiklainį įdėti?
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 07 29, 11:43)
Pusryčiams sumuštiniai-vaikams su dešra (niekaip negaliu atpratinti nuo bjaurios dešros), o man su sūriu.
Pietums -liko sriubytės nuo vakar, vakarienei-koldūnai visiems, o aš darbe valgysiu-ryžių nusinešiu  smile.gif

Ne į temą-merginos gal žinot kaip laikomos kruopos, didesnis kiekis , kad parazitai neįsiveistų, gal kokio česnako porą skiltelių į trilitrinį stiklainį įdėti?

kokia cia bjauri desra? o kruopas laikau indeliuose susipylus po 1kg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 07 29, 16:11)
kokia cia bjauri desra? o kruopas laikau indeliuose susipylus po 1kg  mirksiukas.gif

Tai,kad visos šlapiankos bjaurios, su visokiais priedais E, ir ne tik šlapiankos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 07 29, 19:32)
Tai,kad visos šlapiankos bjaurios, su visokiais priedais E, ir ne tik šlapiankos  smile.gif

drinks_cheers.gif bet MB megsta sumustinius su jais, retkarciais ir as uzsinoriu, ypac rukytos
Atsakyti
Pietums - grikiu kose su vistiena ir kepintais svoguniukais.
vakariene - lietiniai blynai su trintom braskem(atsargos saldikli patogu ir labai skanu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga222 @ 2008 07 30, 14:36)
Pietums - grikiu kose su vistiena ir kepintais svoguniukais.
vakariene - lietiniai blynai su trintom braskem(atsargos saldikli patogu ir labai skanu) biggrin.gif

ir cia tema taupanciom g.gif
Atsakyti