vakarienei pica, ir to kas buvo saldytuve visokiu likuciu asorti

vakar rukyta pleksne su alum...
sian salotikes (rukyta pleksne+kons.zirenliai+kinietiskas kopustas+majonezas) su skudintom bulvytem...
gal zinot kartais ka dar galima daryt is tos rukytos pleksnes?
(buvom pas gimines zvejus, tai tiek pridejo zuvies kad nezinau ka ir beveikt su ja
)

šiandien mes beveik dietiškai - salotos.
Visai neblogą receptą gavau iš draugės...Krabų lazdelės ir brokoliai su majonezu. Brokolius šiek tiek reikia apvirti, viską supjaustyti ir sumaišyti su majonezu.

Šiandien kalafiorų apkepėlė paprastutė visai. Išverdam kalafiorus vandenyje su druska, juos nukošiame, dedame į kepimo indą, aptepame fermentiniu sūriu maišytu su majonezu ir pašauname į orkaitę keletai min. Valgysime su agurkų mišraine.
vakar mielines bandeles su lasinukais, dzemu, aguonom, salti barsciai su sv, bulvem. Siandien blyneliai su bananais vakarykscios bandeles su arbata, pietums sv. bulviu blynai su mesa
. Ryt vistienos sriuba su darzovemis: bulvytes, morkos, zirneliai, kopustas. Apkepta virta vistiena su ryziais ir parauginti agurkeliai.

vakar pietums zuvies pirsteliai su agurkais ir pomidorais, vakarienei cirviniai blyneliai
Pusryčiams sumuštiniai-vaikams su dešra (niekaip negaliu atpratinti nuo bjaurios dešros), o man su sūriu.
Pietums -liko sriubytės nuo vakar, vakarienei-koldūnai visiems, o aš darbe valgysiu-ryžių nusinešiu
Ne į temą-merginos gal žinot kaip laikomos kruopos, didesnis kiekis , kad parazitai neįsiveistų, gal kokio česnako porą skiltelių į trilitrinį stiklainį įdėti?
Pietums -liko sriubytės nuo vakar, vakarienei-koldūnai visiems, o aš darbe valgysiu-ryžių nusinešiu

Ne į temą-merginos gal žinot kaip laikomos kruopos, didesnis kiekis , kad parazitai neįsiveistų, gal kokio česnako porą skiltelių į trilitrinį stiklainį įdėti?
QUOTE(aige @ 2008 07 29, 11:43)
Pusryčiams sumuštiniai-vaikams su dešra (niekaip negaliu atpratinti nuo bjaurios dešros), o man su sūriu.

kokia cia bjauri desra? o kruopas laikau indeliuose susipylus po 1kg

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 07 29, 16:11)
Tai,kad visos šlapiankos bjaurios, su visokiais priedais E, ir ne tik šlapiankos

QUOTE(aige @ 2008 07 29, 19:32)

Pietums - grikiu kose su vistiena ir kepintais svoguniukais.
vakariene - lietiniai blynai su trintom braskem(atsargos saldikli patogu ir labai skanu)
vakariene - lietiniai blynai su trintom braskem(atsargos saldikli patogu ir labai skanu)

QUOTE(inga222 @ 2008 07 30, 14:36)
Pietums - grikiu kose su vistiena ir kepintais svoguniukais.

ir cia tema taupanciom