Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo, pasiekimai

Rava, Taigi super kad valgo tik MP. Dziaukis dar menesiuka. O po to jau prisijungsi prie musu kose valganciu smile.gif Mes kadangi valgom ir MP ir misinuka,tai mums jau reikia koses, kad vitaminu nepritruktu.

Nezinau kaip Jusu lialiai, bet mano tiesiog ziaugcioja nuo moliugo su bulvem. atrodo, kad apsivems. Kaip manot, gal jam jos nebeduot? morku viena kart ragavom, suvalge...
O gal kas jau bandet valgyt brokolius?Ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(rava @ 2008 03 03, 16:21)
Sveikos, mamytės 4u.gif Mums penki mėnesiukai sueis poryt. Seilėjamės, valgom kumštį arba čiulpiam pirštą. Labai mėgstam krykštauti. Paskaičiau, kad beveik visos primaitinat. Čia jums gydytojai rekomendavo ar pačios nusprendėt? Maniškė iki šiolei valgo tik MP. Galvoju, gal aš kankinu vaikelį, kad rimtesnio maisto neduodu? Bet svorio priauga gerai. Dabar turėtų būti truputį virš 8 kg, sversimės po poros dienų.

Labutis.Jai mažiukas valgo MP. gerai priaugo svorio tikrai papildomai primaitint nereikia iki 6 mėnėsiuku,kam apsunkinti skranduka.Aš nemaitynu tai pradejau primaitinti nuo 4 mėnėsio. 2.gif
Papildyta:
QUOTE(Migdole @ 2008 03 03, 17:19)
Rava, Taigi super kad valgo tik MP. Dziaukis dar menesiuka. O po to jau prisijungsi prie musu kose valganciu smile.gif Mes kadangi valgom ir MP ir misinuka,tai mums jau reikia koses, kad vitaminu nepritruktu.
Nezinau kaip Jusu lialiai, bet mano tiesiog ziaugcioja nuo moliugo su bulvem. atrodo, kad apsivems. Kaip manot, gal jam jos nebeduot? morku viena kart ragavom, suvalge...

Mes bandem viena karta,valge gerai,tačiau kažkodel užketiejo viduriukai,brokoliai būvo su bulvemis.Bet gal tas užketiejimas ir ne nuo brokolių.Bandisim valgyt brokolius veliau.
Atsakyti
QUOTE(villmucka @ 2008 02 29, 19:43)
savo maziu uz kojyciu laikiau tai su pagalba atsisedo ,o paskui krypuodamas sedejo ,bet koks patenkintas thumbup.gif

As taip irgi pabandziau-pamegdziojom jus tongue.gif tai irgi atsisedo thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(g-r-a @ 2008 03 01, 15:59)
Sveikutės biggrin.gif
Mum pagaliau išdygo antras dantukas . Visą mėnesį auginom Tai jau kad privargom tai privargom

menesi auginot nuo tada kaip prasikale ar kaip,pas mus prasikale dantukas bet dar nedaug matosi-idomu per kiek laiko isdygsta pilnai? g.gif

QUOTE(rava @ 2008 03 03, 14:21)
Čia jums gydytojai rekomendavo ar pačios nusprendėt?

Mano nors irgi valgo tik MP,bet gydytoja sake nuo 4men duot paragaut kitokio maisto-neprimaitinet bet tik kad susipazintu pamazu su kitu maistu mirksiukas.gif

QUOTE(Migdole @ 2008 03 03, 15:19)

manise ka beduocau viska valgo godziai-patiko jai ir brokoliai su bulvem,o bulves su pasternoku netaip ax.gif ,nors pastarieji man skaniau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule.: 03 kovo 2008 - 18:06
QUOTE(Migdole @ 2008 03 03, 17:19)

brokoli su bulve as ismeciau , vosneapsiveme kazkokia karti ,bjauri kose schmoll.gif
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif
MIGDOLE, OKSIK- musu vaikuciai ta pacia diena gime, kaip faina, visi kartu sekmadieni atsventem 5 menesiuku sukakti, ane drinks_cheers.gif
na, mano tai tokia coliuke, ryt eisim svertis, tai kazin ar sieks 7 kilogramelius. MP jau nebedaug tai valgom misinuka ir kosytes ragaujam, labai megsta. duodu hippo morlyciu su bulvem, obuoliu su kriausem, bandziau ir maisytu darzoviu asorti, viska valgo, tik duok bigsmile.gif daug sypsosi, guguoja, nori sedet, kartais pasisodinu fotelyje salia saves ir vartom knygute, labai domimes lotuliukas.gif ant pilvuko megsta guleti, bet vartytis- nu ne pro kur nemokam dar schmoll.gif labai graziai tiesiam rankytes link visko, kas kabo virs galvos lotuliukas.gif dantuku irgi ieskom burnytej su pirstukais, bet vis dar nerandam.
Atsakyti
Gintariux.82 sveikinu tavo mazuciuka su 5 menesiuku sukaktimi!!!! 4u.gif O mes 5 men. proga paragavom kosytes is morkytes ir is bulves, tai ispradziu susirauke, nes nesuprato kas cia i burnyte pateko, paskui pacepsejo, turbut patiko ir jau vos po keliu minuciu pradejo ryti kosyte. Labai skaniai suvalge thumbup.gif
Papildyta:
O del vaisiu ir darzoviu kosyciu, tai as sutinku su OKSIK. , as irgi skaiciau ir gavau patarimu pradeti nuo darzoviu, nes vaisiai saldus ir paskui leliukai gali darzoviu nebepripazinti, todel vaisiu kosytes turetu eiti i valgiarasti veliau negu darzoves ax.gif
Atsakyti
Ar Jus nepastebejote, kad i musu leliukus kiek bekistum viska valgo. Kiek nepasiulau valgyt taip neatsisako. Nesuprantu, ar jis nepasotinamas toks, ar vis tik reikia laikytis rezimo kas 4val. maitint. O be to po kiek koses duodate per karta suvalgyti? As po 50g. nes dar tik 4 dienos tik kaip valgom. O tada dar misinuko ar MP apie 100ml isgeria. tai cia normalu ar mazai? Treciadieni einame svertis ir matuotis. Tai bus virs 8kg ir apie 70cm. manyciau.
ir dar kokio dydzio rubelius perkate? Mes jau i 74cm nebetelpam. O 80cm pats tas. buvau pripirkus graziu sliauztinuku, pries menesi aprengem dideli, o dabar jau mazi. Taip gaila...

Su gimtadieniu Emanueli smile.gif Keliam buteliuka pieno i tavo sveikatyte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migdole: 03 kovo 2008 - 22:14
Maniškis 80 nešioja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu Migdole uz sveikinima ir tosta lotuliukas.gif As cia siek tiek paveluotai, bet jus irgi su 5tuoju menesiuku assa.gif Mes i jusu sveikatyte pakelem obuoliu ir juoduju serbentu sulciu buteliuka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mkuisyte: 03 kovo 2008 - 23:54
MKUISYTE ačiū už sveikinimus thumbup.gif mes irgi sveikiname visus sukaktuvininkus drinks_cheers.gif
dar norėjau paklausti, ar jūsų mažyliai lanko masažus? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 04 kovo 2008 - 09:48
Mums irgi siandien 5menesiukai thumbup.gif

sveriam 7.630kg ir 65cm,valgom tik misinuka,o kosyciu jokiu nenori nei darzoviu nei saldziu,bet gyd liepe bent po saukstely kaip nors sumaitinti g.gif ,seiles bega upeliais,bet dantuku dar nera schmoll.gif ,guguoja,juokiasi daug,ant sonu apsivercia bet ant pilvelio tai ne schmoll.gif ,sedeti ir stoveti tai labai nori,siekia visus daigtus ir i burnyte thumbup.gif ,tik labai jau uzpuole ausyciu uzdegimai tik baigem antibiotikus gerti g.gif ,vakare atsigula apie 22val.ir miega iki 3-4val tada keliasi valgyti ax.gif
tai toki musu pasiekimai,tik viena beda kad tos koses jam visai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Mes masazu nelankom. Nors kas lanke, tai labai patiko. as tai noriu pabandyt i baseina nueit, bet kad dabar dar saltoka, baisu, kad nesusaltu. tai dar palauksim kol atsils.
Atsakyti