Labas, mamces. Nors mes ir naujokai, bet vis tiek rasysi ir kada nors tapsim seniokais :Nikuciui jau penki men. ir 10 dienu. Siandien buvo pas
pasisvere, pasimatavo, pasiskiepijo, patriuksmavo kai reikejo apsirengt. Sveria 8400 gr, ugis 67,5 cm. Normalus bernas:yahoo: . Valgo MP. Jau tuoj reikes duoti valgyt, o as labai bijau, nes su pilvu tai buvo visokiu bedu; ir diegiai, ir nekakojo po savaite, ir viduriavo visa menesi:verkiu: . Bukit geros patarkit kaip pradet primaitint, nes labai bijau kazka ne taip padaryti, nes vel vaikas kankinsis:bijau2: . Ate.
Vakar buvom pas gydytoją: sveriam 8 kg, ūgis- 68 cm
Į vieną pusę mokam apsiversti patys, o į kitą reikia padėti, nors ir labai stengiamės
Mum gydytoja patarė pradėti ragauti vaisių tyrelių: obuolių ar bananų (mažesnė tikimybė, kad bus alergiškas). Kažin ar bananų tyrelių būna?
Paragavom tarkuoto obuoliuko ( tyrelių dar prisiragaus, kai sode auginti obuoliai baigsis)- rūgštoka buvo. Raukėsi, raukėsi, kol suvalgė. Bet paskui tik duok
Į vieną pusę mokam apsiversti patys, o į kitą reikia padėti, nors ir labai stengiamės
Mum gydytoja patarė pradėti ragauti vaisių tyrelių: obuolių ar bananų (mažesnė tikimybė, kad bus alergiškas). Kažin ar bananų tyrelių būna?
QUOTE(lendra @ 2008 03 05, 16:28)
Labas, mamces. Nors mes ir naujokai, bet vis tiek rasysi ir kada nors tapsim seniokais :Nikuciui jau penki men. ir 10 dienu. Siandien buvo pas
pasisvere, pasimatavo, pasiskiepijo, patriuksmavo kai reikejo apsirengt. Sveria 8400 gr, ugis 67,5 cm. Normalus bernas:yahoo: . Valgo MP. Jau tuoj reikes duoti valgyt, o as labai bijau, nes su pilvu tai buvo visokiu bedu; ir diegiai, ir nekakojo po savaite, ir viduriavo visa menesi:verkiu: . Bukit geros patarkit kaip pradet primaitint, nes labai bijau kazka ne taip padaryti, nes vel vaikas kankinsis:bijau2: . Ate. 
Labukas.Reikia pradeti nuo bulvių ar morkų,duoti po trupučiuka ir butinai stebėti vaikiuko reakcija(ar nėra išberimų,kaip tuštinasi,ar neramus?).Jeigu viskas gerai didinti porcija.Aš patarčiau jums pradeti nuo morkų,geriau pirkti Hippo ankstyvosios morkos,todel ,kad jie yra antialerginiai.Jus rašote,kad streikuoja vaikučio skrandukas,o jums nedare kakučio tirymų?Reikia butinai gerti gerujų bakterijų,puse kapsules ryte,ir puse vakare.
Sveikos mamytės,
Šiandien dukrytei penki mėnesiukai
Ką tik pasisvėrėm, pasimatavom. Sveriam 6 800,ūgis 64cm. kadangi šį mėn priaugom perpus mažiau nei praėjusįjį (valgo tik MP) - 300 g, tai daktarė jau patarė paragaut virtos bulvytės šaukštelį
, tai ryt bandysim
pamažu iki pusmečio priprasim prie naujo skonio ir konsistensijos
Įdomu, kaip seksis
Dantukų kol kas ieškom intensyviai
apsiverčiam tik nuo pilvuko ant nugaros. Atvirkštinis variantas kol kas neįveikiamas
Rašykit, kaip Jums sekas, juk labai įdomu palygint leliukų pasiekimus
Papildyta:
Ir dar... Aš tai savo vaikiukams gaminsiu pati
esu už naminį maistą
Pirktinės košės-tikras išsigelbėjimas kai reikia kur išvykti
Papildyta:
Labas vakaras mamytės
Mano mažiukui 5 mėn ir 2 savaitės. Buvom šiandien pas daktarę tai sveriam 8,200 ir 68 ugį turim.
Valgom jau du kartus dienoje, per pietus daržovių košytę, o pavakariams grūdines košytes.
Dar į tarpus valgom obuoliuko arba banano.
Mokam labai gražiai kalbėti, tik gaila, kad niekas dar nesuprantam. Labai graziai burzge, net seiliukės į visas puses tyška.
Vartytis nemokam, tik gulim ant nugarytės ir visaip mataškuojam rankytėm ir kojytėm.
Mano mažiukui 5 mėn ir 2 savaitės. Buvom šiandien pas daktarę tai sveriam 8,200 ir 68 ugį turim.
Valgom jau du kartus dienoje, per pietus daržovių košytę, o pavakariams grūdines košytes.
Dar į tarpus valgom obuoliuko arba banano.
Mokam labai gražiai kalbėti, tik gaila, kad niekas dar nesuprantam. Labai graziai burzge, net seiliukės į visas puses tyška.
Vartytis nemokam, tik gulim ant nugarytės ir visaip mataškuojam rankytėm ir kojytėm.
Sveikos mamytes
,mums jau 4.5men
sveram 7620kg ir 64cm ugio(dickes
) jau mokam apsisukti ant sonelio ir sedames intensyviai,prisilaikom i kaldryte ir jau pusiau sedom
.Valgom jau senokai kosytes(savo pienu maitinau tik 2 sav) todel ragaujam visko,bulves nepatiko,nuo morku ziaukciojam,o vat HIPO naktine pieniska kosele su bananais,arba su kriausem ir obuoliais ragaujam su mielu noru
Labai megstam sultis.O dabar laukiam dantuku,laukiam nesulaukiam...nors kazko dabar nerami darosi,dantenukes jau isburke apacioje....
na gal gal....tikimes
Laukiam ir jusu pasiekimu
Laukiam ir jusu pasiekimu
QUOTE(Reda Paulikienė @ 2008 03 05, 21:58)
Sveikos mamytės,
Ką tik pasisvėrėm, pasimatavom. Sveriam 6 800,ūgis 64cm. kadangi šį mėn priaugom perpus mažiau nei praėjusįjį (valgo tik MP) - 300 g, tai daktarė jau patarė paragaut virtos bulvytės šaukštelį
, tai ryt bandysim
Įdomu, kaip seksis
apsiverčiam tik nuo pilvuko ant nugaros. Atvirkštinis variantas kol kas neįveikiamas
Papildyta:
esu už naminį maistą
Papildyta:
Labutis.Aš irgi esų už naminį maistą,tačiau mūsų mažiukai gyme tokiu laikų,kad vitaminų daržuovese beveik neliko ir aš maitynu savo mažiuka Hippu.O kai užaugs šviežias dėrlius žinoma maitinsiu tik naminių maistelų.
maniskis nevalgo nei darzoviu,nei vaisiniu tyreliu,vakar pabandziau mesyte su darzovem ir dar idejau morkyciu,visai neblogai suvalge gera arbatiny saukstely
,ziuresim kaip siandien jis ja valgys
labas mamos!! mums siandien penki menesiai. nei vartomes nei dantuku neturim!!!
sveriam 6300 ugis 60cm valgom hippo kosytes nes nnamuose bandziau daryti tai nevalgo. labai nenori guleti ant pilvo
tiesa gal kas bandet duoti manu koses???
Papildyta:
kokio svorio ir ugio jus gimet??
Papildyta:
QUOTE(Reda Paulikienė @ 2008 03 05, 20:58)
Sveikos mamytės,
, tai ryt bandysim
Įdomu, kaip seksis
Papildyta:
esu už naminį maistą
Papildyta:
kokio svorio ir ugio jus gimet??
[kokio svorio ir ugio jus gimet??
[/quote]
Labukas
Gimėm 3 860 g ir 54 cm. O Jūs?
Papildyta:
Sveikutė, sutinku, bet aš šeimyną valgydinu pačios užaugintom daržovėm, kol kas jos puikiai išsilaikiusios, tai gal dar yra jose tų vitaminų
,o va nitratų ar kokių trašų, chemikalų tikrai nėra, nes auginau visiškai ekologiškai
[/quote]
Labukas
Papildyta:
QUOTE(OKSIK. @ 2008 03 06, 11:39)
Labutis.Aš irgi esų už naminį maistą,tačiau mūsų mažiukai gyme tokiu laikų,kad vitaminų daržuovese beveik neliko ir aš maitynu savo mažiuka Hippu.O kai užaugs šviežias dėrlius žinoma maitinsiu tik naminių maistelų. 
Sveikutė, sutinku, bet aš šeimyną valgydinu pačios užaugintom daržovėm, kol kas jos puikiai išsilaikiusios, tai gal dar yra jose tų vitaminų
QUOTE(Reda Paulikienė @ 2008 03 06, 13:10)
[kokio svorio ir ugio jus gimet??
Labukas
[b]Papildyta
mes gimem 1900gr 43cm
Šiandien didžioji diena
Ką tik pirmą kartą paragavom tiršto maisto-virtos bulvytės šaukšteliuką
mažylei patiko.
Na ką, laikas keliaut į šeštąjį mėnesį. mamytukės,susitiksim ten
Na ką, laikas keliaut į šeštąjį mėnesį. mamytukės,susitiksim ten