Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo, pasiekimai

Labas, mamces. Nors mes ir naujokai, bet vis tiek rasysi ir kada nors tapsim seniokais :Nikuciui jau penki men. ir 10 dienu. Siandien buvo pas doctor.gif pasisvere, pasimatavo, pasiskiepijo, patriuksmavo kai reikejo apsirengt. Sveria 8400 gr, ugis 67,5 cm. Normalus bernas:yahoo: . Valgo MP. Jau tuoj reikes duoti valgyt, o as labai bijau, nes su pilvu tai buvo visokiu bedu; ir diegiai, ir nekakojo po savaite, ir viduriavo visa menesi:verkiu: . Bukit geros patarkit kaip pradet primaitint, nes labai bijau kazka ne taip padaryti, nes vel vaikas kankinsis:bijau2: . Ate. aciuks.gif
Atsakyti
Vakar buvom pas gydytoją: sveriam 8 kg, ūgis- 68 cm assa.gif showoff.gif
Į vieną pusę mokam apsiversti patys, o į kitą reikia padėti, nors ir labai stengiamės biggrin.gif
Mum gydytoja patarė pradėti ragauti vaisių tyrelių: obuolių ar bananų (mažesnė tikimybė, kad bus alergiškas). Kažin ar bananų tyrelių būna? g.gif Paragavom tarkuoto obuoliuko ( tyrelių dar prisiragaus, kai sode auginti obuoliai baigsis)- rūgštoka buvo. Raukėsi, raukėsi, kol suvalgė. Bet paskui tik duok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 03 05, 16:28)
Labas, mamces. Nors mes ir naujokai, bet vis tiek rasysi ir kada nors tapsim seniokais  :Nikuciui jau penki men. ir 10 dienu. Siandien buvo pas doctor.gif pasisvere, pasimatavo, pasiskiepijo, patriuksmavo kai reikejo apsirengt.  Sveria 8400 gr, ugis 67,5 cm.  Normalus bernas:yahoo:  . Valgo MP. Jau tuoj reikes duoti valgyt, o as labai bijau, nes su pilvu tai buvo visokiu bedu; ir diegiai, ir nekakojo po savaite, ir viduriavo visa menesi:verkiu: . Bukit geros patarkit kaip pradet primaitint, nes labai bijau kazka ne taip padaryti, nes vel vaikas kankinsis:bijau2: . Ate.    aciuks.gif

Labukas.Reikia pradeti nuo bulvių ar morkų,duoti po trupučiuka ir butinai stebėti vaikiuko reakcija(ar nėra išberimų,kaip tuštinasi,ar neramus?).Jeigu viskas gerai didinti porcija.Aš patarčiau jums pradeti nuo morkų,geriau pirkti Hippo ankstyvosios morkos,todel ,kad jie yra antialerginiai.Jus rašote,kad streikuoja vaikučio skrandukas,o jums nedare kakučio tirymų?Reikia butinai gerti gerujų bakterijų,puse kapsules ryte,ir puse vakare.
2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Šiandien dukrytei penki mėnesiukai 4u.gif Ką tik pasisvėrėm, pasimatavom. Sveriam 6 800,ūgis 64cm. kadangi šį mėn priaugom perpus mažiau nei praėjusįjį (valgo tik MP) - 300 g, tai daktarė jau patarė paragaut virtos bulvytės šaukštelį rolleyes.gif , tai ryt bandysim smile.gif pamažu iki pusmečio priprasim prie naujo skonio ir konsistensijos bigsmile.gif Įdomu, kaip seksis g.gif
Dantukų kol kas ieškom intensyviai biggrin.gif apsiverčiam tik nuo pilvuko ant nugaros. Atvirkštinis variantas kol kas neįveikiamas 4u.gif
Rašykit, kaip Jums sekas, juk labai įdomu palygint leliukų pasiekimus 4u.gif
Papildyta:
Ir dar... Aš tai savo vaikiukams gaminsiu pati 4u.gif esu už naminį maistą thumbup.gif Pirktinės košės-tikras išsigelbėjimas kai reikia kur išvykti thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras mamytės 4u.gif
Mano mažiukui 5 mėn ir 2 savaitės. Buvom šiandien pas daktarę tai sveriam 8,200 ir 68 ugį turim.
Valgom jau du kartus dienoje, per pietus daržovių košytę, o pavakariams grūdines košytes.
Dar į tarpus valgom obuoliuko arba banano.
Mokam labai gražiai kalbėti, tik gaila, kad niekas dar nesuprantam. Labai graziai burzge, net seiliukės į visas puses tyška.
Vartytis nemokam, tik gulim ant nugarytės ir visaip mataškuojam rankytėm ir kojytėm.
Atsakyti
Sveikos mamytes group.gif ,mums jau 4.5men thumbup.gif sveram 7620kg ir 64cm ugio(dickes lotuliukas.gif ) jau mokam apsisukti ant sonelio ir sedames intensyviai,prisilaikom i kaldryte ir jau pusiau sedom clap.gif .Valgom jau senokai kosytes(savo pienu maitinau tik 2 sav) todel ragaujam visko,bulves nepatiko,nuo morku ziaukciojam,o vat HIPO naktine pieniska kosele su bananais,arba su kriausem ir obuoliais ragaujam su mielu noru tongue.gif Labai megstam sultis.O dabar laukiam dantuku,laukiam nesulaukiam...nors kazko dabar nerami darosi,dantenukes jau isburke apacioje.... g.gif na gal gal....tikimes lotuliukas.gif
Laukiam ir jusu pasiekimu 4u.gif mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reda Paulikienė @ 2008 03 05, 21:58)
Sveikos mamytės,
Šiandien dukrytei penki mėnesiukai  4u.gif  Ką tik pasisvėrėm, pasimatavom. Sveriam 6 800,ūgis 64cm. kadangi šį mėn priaugom perpus mažiau nei praėjusįjį (valgo tik MP) - 300 g, tai daktarė jau patarė paragaut virtos bulvytės šaukštelį  rolleyes.gif , tai ryt bandysim  smile.gif pamažu iki pusmečio priprasim prie naujo skonio ir konsistensijos  bigsmile.gif  Įdomu, kaip seksis  g.gif 
Dantukų kol kas ieškom intensyviai  biggrin.gif apsiverčiam tik nuo pilvuko ant nugaros. Atvirkštinis variantas kol kas neįveikiamas  4u.gif
Rašykit, kaip Jums sekas, juk labai įdomu palygint leliukų pasiekimus  4u.gif
Papildyta:
Ir dar... Aš tai savo vaikiukams gaminsiu pati  4u.gif  esu už naminį maistą  thumbup.gif  Pirktinės košės-tikras išsigelbėjimas kai reikia kur išvykti  thumbup.gif

Labutis.Aš irgi esų už naminį maistą,tačiau mūsų mažiukai gyme tokiu laikų,kad vitaminų daržuovese beveik neliko ir aš maitynu savo mažiuka Hippu.O kai užaugs šviežias dėrlius žinoma maitinsiu tik naminių maistelų. biggrin.gif
Atsakyti
maniskis nevalgo nei darzoviu,nei vaisiniu tyreliu,vakar pabandziau mesyte su darzovem ir dar idejau morkyciu,visai neblogai suvalge gera arbatiny saukstely thumbup.gif ,ziuresim kaip siandien jis ja valgys g.gif
Atsakyti
labas mamos!! mums siandien penki menesiai. nei vartomes nei dantuku neturim!!! g.gif sveriam 6300 ugis 60cm valgom hippo kosytes nes nnamuose bandziau daryti tai nevalgo. labai nenori guleti ant pilvo verysad.gif tiesa gal kas bandet duoti manu koses???
Papildyta:
QUOTE(Reda Paulikienė @ 2008 03 05, 20:58)
Sveikos mamytės,
Šiandien dukrytei penki mėnesiukai  4u.gif  Ką tik pasisvėrėm, pasimatavom. Sveriam 6 800,ūgis 64cm. kadangi šį mėn priaugom perpus mažiau nei praėjusįjį (valgo tik MP) - 300 g, tai daktarė jau patarė paragaut virtos bulvytės šaukštelį  rolleyes.gif , tai ryt bandysim  smile.gif pamažu iki pusmečio priprasim prie naujo skonio ir konsistensijos  bigsmile.gif  Įdomu, kaip seksis  g.gif 
Dantukų kol kas ieškom intensyviai  biggrin.gif apsiverčiam tik nuo pilvuko ant nugaros. Atvirkštinis variantas kol kas neįveikiamas  4u.gif
Rašykit, kaip Jums sekas, juk labai įdomu palygint leliukų pasiekimus  4u.gif
Papildyta:
Ir dar... Aš tai savo vaikiukams gaminsiu pati  4u.gif  esu už naminį maistą  thumbup.gif  Pirktinės košės-tikras išsigelbėjimas kai reikia kur išvykti  thumbup.gif

kokio svorio ir ugio jus gimet??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 06 kovo 2008 - 12:02
[kokio svorio ir ugio jus gimet??
[/quote]

Labukas smile.gif
Gimėm 3 860 g ir 54 cm. O Jūs? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(OKSIK. @ 2008 03 06, 11:39)
Labutis.Aš irgi  esų už naminį maistą,tačiau mūsų mažiukai gyme tokiu laikų,kad vitaminų daržuovese beveik neliko ir aš maitynu savo mažiuka Hippu.O kai užaugs šviežias dėrlius žinoma maitinsiu tik naminių maistelų. biggrin.gif

Sveikutė, sutinku, bet aš šeimyną valgydinu pačios užaugintom daržovėm, kol kas jos puikiai išsilaikiusios, tai gal dar yra jose tų vitaminų 4u.gif ,o va nitratų ar kokių trašų, chemikalų tikrai nėra, nes auginau visiškai ekologiškai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda Paulikienė @ 2008 03 06, 13:10)
[kokio svorio ir ugio jus gimet??

Labukas smile.gif
Gimėm 3 860 g ir 54 cm. O Jūs? 4u.gif
[b]Papildyta
mes gimem 1900gr 43cm mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien didžioji diena bigsmile.gif Ką tik pirmą kartą paragavom tiršto maisto-virtos bulvytės šaukšteliuką thumbup.gif mažylei patiko.
Na ką, laikas keliaut į šeštąjį mėnesį. mamytukės,susitiksim ten
group.gif
Atsakyti