Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo, pasiekimai

QUOTE(gudytejol @ 2008 03 04, 10:52)
Mums irgi siandien 5menesiukai  thumbup.gif

sveriam 7.630kg ir 65cm,valgom tik misinuka,o kosyciu jokiu nenori nei darzoviu nei saldziu,bet gyd liepe bent po saukstely kaip nors sumaitinti  g.gif ,seiles bega upeliais,bet dantuku dar nera  schmoll.gif ,guguoja,juokiasi daug,ant sonu apsivercia bet ant pilvelio tai ne  schmoll.gif ,sedeti ir stoveti tai labai nori,siekia visus daigtus ir i burnyte thumbup.gif ,tik labai jau uzpuole ausyciu uzdegimai tik baigem antibiotikus gerti  g.gif ,vakare atsigula apie 22val.ir miega iki 3-4val tada keliasi valgyti  ax.gif
tai toki musu pasiekimai,tik viena beda kad tos koses jam visai nepatinka  schmoll.gif

Labutis.Sveikiname su 5 menesiukais.Mūsų vaikučiai bendraamžiai,labai malonu!Mano mažiukui sekmadieni sukako 5 menesia,o viresnejam sausio sukako 6 metai. Kaip gaila,kad jums jau prireikę antibiotiku.Jus dabar butinai vartokit geruju bakterijas,pvz.Jogurto kapsules.O del košiu nepergyvenkit,ateis laikas prades valgyti. happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(OKSIK. @ 2008 03 04, 12:45)
Labutis.Sveikiname su 5 menesiukais.Mūsų vaikučiai bendraamžiai,labai malonu!Mano mažiukui sekmadieni sukako 5 menesia,o viresnejam sausio sukako 6 metai. Kaip gaila,kad jums jau prireikę  antibiotiku.Jus dabar butinai vartokit geruju bakterijas,pvz.Jogurto kapsules.O del košiu nepergyvenkit,ateis laikas prades valgyti. happybday.gif

Aciu jums uz sveikinimus thumbup.gif
Atsakyti
Mes lankem baseina, bet suspejom nueit tik 3 kartus, o paskui pradejo vaikas viduriuot ir visa menesi viduriavo. Gere antibiotikus verysad.gif . Mes vaikstom i gimnastika, tai trenere pasake, kad galejo viduriuot nuo baseino vandens g.gif . Nors ir labai saugojau, kad negertu, bet issaugoti neimanoma. Taip kad neskubekit i ta baseina, paaugsim ir suspesim prisiplaukiot tongue.gif Ate mamces smile.gif
Atsakyti
mamytes gal jus galit patarti,jeigu vaikas jau taip per vargus valgo tas darzoviu kosytes,tai gal pabandyti su mesyte juk jau yra nuo 5men pirkti g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes ir leliukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mes vakar buvom svertis 9,3 kg ir ugis 70 cm tai uzaugom tik 100 gr ,bet uztenka ,bus mamai lengviau nesioti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 03 04, 20:42)
mamytes gal jus galit patarti,jeigu vaikas jau taip per vargus valgo tas darzoviu kosytes,tai gal pabandyti su mesyte juk jau yra nuo 5men pirkti  g.gif

Labutis.Laisvai galit pradėti ragauti tyrelių su mėsyte,mes irgi pradėsim nuo kitos savaites ragauti Hippo tyrelių su mėsyte. 2.gif
Atsakyti
QUOTE(OKSIK. @ 2008 03 04, 22:59)
Labutis.Laisvai galit pradėti ragauti tyrelių su mėsyte,mes irgi pradėsim nuo kitos savaites ragauti Hippo tyrelių su mėsyte. 2.gif

Aciukas uz patarimus ax.gif ,o musu vaikai beveik tuo paciu laiku gime,mano MB gimes sausio 5d. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikuciai ax.gif mums jau taipogi suejo 5 men.ir pries pora dieneliu pirma kart apsivertem nuo nugarytes ant pilvuko,tai dabar pamperso neina uzdet,nes vartosi kaip pasiutus doh.gif Dantuku dar neturim g.gif Turbut mano maziuke viena is didesniu nes sveria jau beveik 10 kg. blush2.gif Man jau tokia protinga atrodo kad grazu ziuret,o atrodo dar katik naujagimis buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OKSIK. @ 2008 03 03, 12:49)
Labutis mažiuko mamyte.Geriausia pradeti nuo daržovių tyreles,todel,kad vaikas dar nepažysta kito skonio išskyrus mamos pienuko ar mišynį.Jai pasiulisit iškart vaisių tyreles,vaikas nenores valgyt daržovių košytes,todel kad vaisiai skanesnį.Bet čia irgi daug priklauso nuo vaikiuko,kaip žinau daržovėse yra mažiau alergenu.Aš pradejau primaitinti morkytem sumaišitomis su bulvem irgi perku Hippo.Mano valgo neblogai,labiausiai megsta moliugo su bulvemis.Vakar pasiuliau daržovių asorti irgi skaniai valgė.O pieniškų košių pradesiu doti nuo 6 mėnesiuku. Sėkmės. 2.gif

As nuo 5 men.pabandziau duoti morkytes,pamaisydama su savo pienuku,bet kai pasakiau gydytojai,tai tiek gavau pylos kad pasijauciau kaip didziausia nusikaltele verysad.gif Dabar primaitinu hipp kruopu kosyte ir vaisiu tyrele(gydytojos patarimas),bet kosytes nelabai nori,tai ir nekisu per prievarta.As jo negaliu pripratinti ir prie misinuko,spjauna ir viskas.Turbut liko blogi prisiminimai,nes maziukas nuo ju baisiai veme,net ligoninej atsidurem verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 03 04, 18:42)
mamytes gal jus galit patarti,jeigu vaikas jau taip per vargus valgo tas darzoviu kosytes,tai gal pabandyti su mesyte juk jau yra nuo 5men pirkti  g.gif

labukas 4u.gif kaip man keista skaityti kad jusu vaikuciai nevalgo kosyciu darzoviu. as tai davaiu pacia pirmaja obuoliu- kriausiu tyrele, valgem net ausys lapnojo smile.gif paskui darzoviene irgi valge, nors kazkas sake kad po vaisiu vaikutis nenori darzoviu, bet mano tai valge ir iki siol ko tik duodi, viska niam niam bigsmile.gif tai gal pabandyk vaisiu tyreles jei nenori darzoviu, man tai butu baisu su mesyte i toki jauna skranduka g.gif

QUOTE(mama-ruta @ 2008 03 05, 08:00)
Sveikuciai  ax.gif  mums jau taipogi suejo 5 men.ir pries pora dieneliu pirma kart apsivertem nuo nugarytes ant pilvuko,tai dabar pamperso neina uzdet,nes vartosi kaip pasiutus  doh.gif  Dantuku dar neturim  g.gif Turbut mano maziuke viena is didesniu nes sveria jau beveik 10 kg.  blush2.gif  Man jau tokia protinga atrodo kad grazu ziuret,o atrodo dar katik naujagimis buvo  thumbup.gif

vaje, nu bet jus daug ir sveriat 4u.gif mes vakar sveremes- 7.08 kg, ir tai man labai sunki atrodo, neisivaizduoju kaip 10 kg pakelti blush2.gif saunuoles- stipruoles jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barclayte @ 2008 03 05, 12:36)
As nuo 5 men.pabandziau duoti morkytes,pamaisydama su savo pienuku,bet kai pasakiau gydytojai,tai tiek gavau pylos kad pasijauciau kaip didziausia nusikaltele verysad.gif Dabar primaitinu hipp kruopu kosyte ir vaisiu tyrele(gydytojos patarimas),bet kosytes nelabai nori,tai ir nekisu per prievarta.As jo negaliu pripratinti ir prie misinuko,spjauna ir viskas.Turbut liko blogi prisiminimai,nes maziukas nuo ju baisiai veme,net ligoninej atsidurem verysad.gif

Kaip keista,visur rašoma,kad pradeti primaitinimą reikia nuo daržovių tyrelės,man ir gydytoja pasiule pradeti nuo daržovių,o kruopų košes nuo 6 mėnėsiukų.Matot,kaip skyresi pediatru nuomones,tai aišku nelabai gerai.Man atrodo,kad kiekviena mama pati žino ir jaučia kas geriau vaikeliui.Jai vaikelis dar nenori tos košes tai ir nedokit,ateis laikas ir prades valgyti. 2.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 03 04, 20:42)

manyčiau, kad tikrai nėra reikalo grūst per prievartą g.gif o vaikas tik tam tikros nenori ar apskritai visu daržovienių nepripažįsta? maniškis nepripažino bulvių su morkytėm, tai vėl sugrįžom prie jo mėgstamos moliūgų ir bulvių, o po poros dienų ir morkytės visai neblogai valgė smile.gif tai gal ir tau reiktų pakeist kažką, o po to gal pripažins wink.gif mums gydytoja jau patarė ryžių košytės ragaut, kad viduriukai tokie skysti nebūtų, tai gal po truputį ir su mėsyte galima ką nors duoti ax.gif
Atsakyti