QUOTE(augjogx @ 2008 03 11, 13:34)
jei tu jauti tokius traukuliukus tai magnio trukumas yra. nes vieniems buna meslungis o kitiems del magnio trukumo trakuliukai tokie silpni trukciojimai buna. Siaip siulyciau pagerti magni+kalci+cinka, nes visu situ visa laika trukumas buna.
Sveikos
senai bebuvau

Nu va mane tokie patys traukuliukai ir kamuoja. anksčiau buvo jų daugiau, dabar po biški mažėja. O jau magnio kiek išgėriau

Man matyt po gimdymo taip, vaikas viską susigriebė

O kai dar vėmiau kai beprotė, tai jokių vitaminų neščiosioms negalima buvo gert. Tai matyt dabar pas mane visiškas disbalansas
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2008 03 11, 19:51)
Gal pas gydytoją nueiti, o ne forume ats ieškoti?

Juk gali būti daugelio ligų vienas iš simptomų

Įdomiai Jūs čia...
Įdomiai man atrodo žmonės, kurie net nežino apie ką kalbama, komentuoja. Esmė ir yra kad mes jau gydytojams atsibodusios, o jie mums tai gal dar labiau
Papildyta:
QUOTE(augjogx @ 2008 03 11, 23:27)
Visos cia yra normalios ir viskas bus gerai. Pasakykit kurio organo nejauciat?

Visus mes juos puikiai juaciam, siek tiek paskaudena tai ten tai ten. Bet viskas bus gerai, pradekit save nuteikineti, ir kai atsigulsit i lova miegoti pagirkit save kokios jus saunuoles ir kaip stengiates del saves. Ir neieskokit skaudamos vietos, tiesiog pailsekit
Papildyta:
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 12, 13:33)
Aciu

Bet tas silpnumas puseje kuno neduoda ramybes... Toks nerimas pastoviai...Oi bijau. Jauciu ketvirtadieni dar nesuzinosiu, nes atsius atsakyma pasgtu gydytojui..Vel laukti
Viskas bus gerai

Tik nesinervink. kai nerviniesi tie simptomai tik ryškėja. Pati iš savo patirties žinau, toks užburtas ratas. Nerviniesi nes tirpsta, o kai nerviniesi dar labaiu tirpsta

Tikiuosi viskas bus gerai