Įkraunama...
Įkraunama...

vegetacine distonija -antra dalis

QUOTE(husmor @ 2008 03 11, 21:33)
Dauguma cia musu isvarsciusios daktaru duris..senai jau ..o be to forume sutinki tokiu paciu " nenormaliu"
Laikykites,mergaites  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(augjogx @ 2008 03 11, 22:09)
O man palengveja ir mielai as bendrauju su tomis kurios blogai jauciasi, o jei tik padedu kuom nors tai tik smagiau nuo to  blush2.gif

Ir man patinka bendrauti su tokiomis pat "nenormaliomis" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Pritariu smile.gif
Papildyta:
P.S. Beja nzn dar ar shioje situacijoje ash nenormali... Tikiuosi... g.gif
Atsakyti
Visos cia yra normalios ir viskas bus gerai. Pasakykit kurio organo nejauciat? bigsmile.gif Visus mes juos puikiai juaciam, siek tiek paskaudena tai ten tai ten. Bet viskas bus gerai, pradekit save nuteikineti, ir kai atsigulsit i lova miegoti pagirkit save kokios jus saunuoles ir kaip stengiates del saves. Ir neieskokit skaudamos vietos, tiesiog pailsekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 11, 23:22)
Pritariu smile.gif
Papildyta:
P.S. Beja nzn dar ar shioje situacijoje ash nenormali... Tikiuosi...  g.gif

Laukiu as su tavim to ketvirtadienio. O jis jau rytoj. 4u.gif Nepergyvenk... Man kazkodel atrodo, kad tau tos ligos, kur tu labai bijai, neras. Ir busi tu tokia pat, kaip mes... blush2.gif Tik parasyk butinai, kai ka nors naujo suzinosi. smile.gif
Atsakyti
Viskas visoms bus gerai. Lauksim ziniu kaip sekesi, bet as manau kad irgi tas ketvirtadienis bus tau tik dar vienas pasitikrinimas ir nieko neras. 4u.gif man tai sirdele kazko nori skaudeti, net naktim prabundu. Bet tikiuosi kad susitvarkys viskas. Kazkaip lengviau jau i visa tai reaguoju, gal ir pavasarinis oras dar gelbeja nuotaikai
Atsakyti
labutis visoms.jauciuosi prastai.tirpsta kojos rankos.atrodo burbuliukai vaiksto po kuna....nezinau.merginos prarandu vilti.ka daryt?nebezinau....
Papildyta:
atrodo viska skauda,nera sveikos vieteles....as neviltyje....
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 12, 09:45)
labutis visoms.jauciuosi prastai.tirpsta kojos rankos.atrodo burbuliukai vaiksto po kuna....nezinau.merginos prarandu vilti.ka daryt?nebezinau....
Papildyta:
atrodo viska skauda,nera sveikos vieteles....as neviltyje....

Ir tau reiktu pabandyt pas mus y kaima atvaziuot ,pas ta motery ..jei tau tikrai vegetonika-ji padetu..nes man tie burbuliukai-tai atrodo,kaip pastovus nerimas..
Atsakyti
gali buti kad cia nerimas.bet tas kaimas labai toli... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 03 12, 06:01)
Laukiu as su tavim to ketvirtadienio. O jis jau rytoj.  4u.gif Nepergyvenk... Man kazkodel atrodo, kad tau tos ligos, kur tu labai bijai, neras. Ir busi tu tokia pat, kaip mes... blush2.gif Tik parasyk butinai, kai ka nors naujo suzinosi. smile.gif

QUOTE(augjogx @ 2008 03 12, 06:12)
Viskas visoms bus gerai. Lauksim ziniu kaip sekesi, bet as manau kad irgi tas ketvirtadienis bus tau tik dar vienas pasitikrinimas ir nieko neras.  4u.gif man tai sirdele kazko nori skaudeti, net naktim prabundu. Bet tikiuosi kad susitvarkys viskas. Kazkaip lengviau jau i visa tai reaguoju, gal ir pavasarinis oras dar gelbeja nuotaikai

Aciu 4u.gif Bet tas silpnumas puseje kuno neduoda ramybes... Toks nerimas pastoviai...Oi bijau. Jauciu ketvirtadieni dar nesuzinosiu, nes atsius atsakyma pasgtu gydytojui..Vel laukti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 03 11, 13:34)
jei tu jauti tokius traukuliukus tai magnio trukumas yra. nes vieniems buna meslungis o kitiems del magnio trukumo trakuliukai tokie silpni trukciojimai buna. Siaip siulyciau pagerti magni+kalci+cinka, nes visu situ visa laika trukumas buna.

Sveikos
senai bebuvau
ax.gif Nu va mane tokie patys traukuliukai ir kamuoja. anksčiau buvo jų daugiau, dabar po biški mažėja. O jau magnio kiek išgėriau doh.gif Man matyt po gimdymo taip, vaikas viską susigriebė doh.gif O kai dar vėmiau kai beprotė, tai jokių vitaminų neščiosioms negalima buvo gert. Tai matyt dabar pas mane visiškas disbalansas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2008 03 11, 19:51)
Gal pas gydytoją nueiti, o ne forume ats ieškoti? smile.gif Juk gali būti daugelio ligų vienas iš simptomų smile.gif Įdomiai Jūs čia...

Įdomiai man atrodo žmonės, kurie net nežino apie ką kalbama, komentuoja. Esmė ir yra kad mes jau gydytojams atsibodusios, o jie mums tai gal dar labiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(augjogx @ 2008 03 11, 23:27)
Visos cia yra normalios ir viskas bus gerai. Pasakykit kurio organo nejauciat?  bigsmile.gif Visus mes juos puikiai juaciam, siek tiek paskaudena tai ten tai ten. Bet viskas bus gerai, pradekit save nuteikineti, ir kai atsigulsit i lova miegoti pagirkit save kokios jus saunuoles ir kaip stengiates del saves. Ir neieskokit skaudamos vietos, tiesiog pailsekit  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 12, 13:33)
Aciu  4u.gif  Bet tas silpnumas puseje kuno neduoda ramybes... Toks nerimas pastoviai...Oi bijau. Jauciu ketvirtadieni dar nesuzinosiu, nes atsius atsakyma pasgtu gydytojui..Vel laukti sad.gif

Viskas bus gerai 4u.gif Tik nesinervink. kai nerviniesi tie simptomai tik ryškėja. Pati iš savo patirties žinau, toks užburtas ratas. Nerviniesi nes tirpsta, o kai nerviniesi dar labaiu tirpsta lotuliukas.gif Tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 12, 10:04)
gali buti kad cia nerimas.bet tas kaimas labai toli... g.gif

Gal tu pabludai..? doh.gif Tai negi Anyksciai toli nuo Kauno? blush2.gif Ar tu Klaipedoj? Nebeprisimenu, kuri is jusu gyvena tarp Klaipedos ir Kauno... blush2.gif bet, norui esant, skersai Lietuva pervaziuot nera toli. schmoll.gif Ta pacia diena galima grizti namo. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Teisingai,Lietuvoj nera "toli ". smile.gif
Atsakyti