Įkraunama...
Įkraunama...

vegetacine distonija -antra dalis

QUOTE(husmor @ 2008 03 06, 17:27)
aha..ir man PMS,tada ir pykina ir siaip slyksciai jauciuos,neskaitant ,kad jau su visais,su kuo buvo galima-susipykau... doh.gif
o tai ta druska ka daro ? ir kas taip tau rekomendavo gert ? gal tikrai veiksmingiau su druska..

tai va nuo ko man tas pykinimas...o as jau prisigalvojau ligu.... blush2.gif o del druskos-man liepe mano masazistas.ir turiu as knygu nusipirkus-kur raso apie vandeni ir druska.reikia puse arbatinio saukstelio per diena druskos.atsiversk''jusu kunas praso vandens'',ten aiskiai parasyta viskas.druska sulaiko vandeni organizme-neleidzia jam isplauti reikalingas medziagas...
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 06, 12:45)
tai tau dare galvos rezonansa?

Dare. Nieko nerado. Bet man niekad ir nesidvejino akyse ir galva nesvaigo, nebent shiaip kartais ish nervu.
As tai mazai geriu, nelenda man smile.gif Stengiuosi, bet net pykina, netelpa:0
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 06, 20:02)
Dare. Nieko nerado. Bet man niekad ir nesidvejino akyse ir galva nesvaigo, nebent shiaip kartais ish nervu.

reikia gerti vandeni.gerk mazais gurksneliais....ne taip pykins...
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 06, 18:02)

tai galva svaigsta irgi nuo nervų? Kartais atrodo, kad tokia nestabili pasidarau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hesė @ 2008 03 07, 20:31)
tai galva svaigsta irgi nuo nervų?  Kartais atrodo, kad tokia nestabili pasidarau doh.gif

Taip. 4u.gif Kaip mes cia ivardijom - girtos busena. ax.gif
Atsakyti
Svaikos mergytes
Visas Jus su kovo 8-aja 4u.gif Bukit visos linksmos ir pasiekit siandien tikra girta busena bigsmile.gif Kad zinotumet tiksliai nuo ko galva sukasi.
Savaite nebuvau o kad jus prirase daug jau. Buvau klinikose kruva tyrimu dare, bet ne del nervu o del odos ligu nes visokiu problemeliu yra tai nutariau isitirti. O va pirmadieni eisiu darytis kazkoki tyrima nepamenu kaip vadinasi kur uzdeda ausines sake ir visa organizma istiria, zodziu pasako kas ten yra ne taip. Tai kai pasdidarysiu parasysiu kas ten per tyrimas. Aisku kaip visada bijau, bet bus matyt kaip ten kas.
Atsakyti
sveikutes,kaip laikotes?gal jau gerai jauciates,kad ne viena nerasote?augjogx-kur ta tyrima darysiesi?parasyk smulkiai ka sake,ir ka dare.kazkaip idomu pasidare......as labai prastai jauciuosi-sirdis tabaluojasi,visus raumenis skauda,miegoti negaliu ir t.t.tai salta,tai karsta.zodziu arba isgyvensiu,arba nezinau... verysad.gif tikrai blogai jauciuosi.dar ir susirgti turiu....kaip jus?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 10, 11:30)
sveikutes,kaip laikotes?gal jau gerai jauciates,kad ne viena nerasote?augjogx-kur ta tyrima darysiesi?parasyk smulkiai ka sake,ir ka dare.kazkaip idomu pasidare......as labai prastai jauciuosi-sirdis tabaluojasi,visus raumenis skauda,miegoti negaliu ir t.t.tai salta,tai karsta.zodziu arba isgyvensiu,arba nezinau... verysad.gif tikrai blogai jauciuosi.dar ir susirgti turiu....kaip jus?

Labas. Man irgi ne kas. Kartais uzeina panika, nes x failai vyksta organizme. Dabar dar kai palenkiu galva, skauda stubure juosmens srityje. Ir kakla pradejo skaudeti. Naktim nemiegu. Greiciau tas katvirtadienis... Bet ir baisu, kas ten gali buti man. Man ir uzeina tai salta, tai karsta, bet tik galunese. Zodziu negerai ;/
Atsakyti
Laba diena,visoms, grazi diena siandien,tiesa ? smile.gif
Kirmeliau, man irgi skauda stubura palenkus galva..ir kaklas surakintas,cia tau tikrai bus stuburo problemos.
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 10, 14:48)
Laba diena,visoms, grazi diena siandien,tiesa ? smile.gif
Kirmeliau, man irgi skauda stubura palenkus galva..ir kaklas surakintas,cia tau tikrai bus stuburo problemos.

Nemanau..Skaiciau, kad puse kuno silpnumas budingas insultui, Parkinsono ligai, stuburo traumoms, IS... sad.gif
Atsakyti
kai buna insultas-tai tu nevaldytum,tiksliau taves neklausytu koja,ranka,sunkiai sneketum...neprisigalvok.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 10, 20:14)
kai buna insultas-tai tu nevaldytum,tiksliau taves neklausytu koja,ranka,sunkiai sneketum...neprisigalvok.... mirksiukas.gif

Ne apie insulta galvoju smile.gif Turiu omeny is ishvardintu, tik vienas gali buti...
Atsakyti