Su šventėmis visas

Daug daug sveikatos
QUOTE(husmor @ 2008 03 23, 22:05)
Jurgele, pasiskaitineju forume,ir radau tavo ir mano ligu panasumu. As apie vestibiuliariny neurita .Kaip tu jautiesi dabar ? ar palaipsniui stabilizuojasi ta galva ?
nes man nuo Kaledu kai prasidejo,tai dar dabar su vaiku ant karuseliu negalejau suptis..

skaiciau,kad jis savaime turi per keleta menesiu praeit..
Ar tu gydei kuo nors jy ?
As anksciau pastebedavau,kad patamsyje galva svaigsta arba lektuve nestabiliai jauciuos.. ir dar daug visokiu situaciju ,kur jausdavausi durnai,.
Ir šitas turi pavadinimą

Man ir pagerėjo per keletą mėnesių. Buvo gan smarkiai išreikšta apie gerą pusmetį. O jau nuo gruodžio tfu tfu tfu, kažkaip jei koks pavienis dažniausiai per pms, bet gal ten jau ne tas pats tik panašus. Gydymas tai man liepdavo suktis aplink savo ašį. Gan dažnai. Niu ta prasme, prisimeni ir sukiesi. Pradžioj nuo vieno pradėjau. Po to didinau. Ir dar liepė užsimerkus vaikščiot. Ištiesi rankas į priekį ir eini tiesia linija kokius 5 žingsnius, tada atbula grįžti. Arba eini, apsisuki ir eini atgal, bet viską užsimerkus. Taip tipo treniruojamas vestibiuliarinis aparatas. Bet jis rupūžke irgi nerviniu pagrindu, nes užėjo vienu metu su kitais visais simptomais

Tai kol nervai nesusitvarkys vis rizika turbūt kad atsinaujins... Paskaičiau apie Menjero ligą ką tik, tai man tinka kaipo viskas, tik betaserc manęs neveikia

Tai gal pagrindinė bėda vis tik vegetatika... Ir klausa nesiskundžiu.
Ačiū
Jurlin už paguodą. Man kažkas sakė būna kad pirmas nėštumas sugadina, antras sutaiso. O ką daryt jei apie tris svajoju, o keturių visai nenoriu