Įkraunama...
Įkraunama...

vegetacine distonija -antra dalis

QUOTE(augjogx @ 2008 03 13, 09:37)
Dar viena prisiminiau pastebejima o gal sutapima kuri vis pamirstu pasakyti. Ar yra kurios miega ir netoliese yra padetas mobiliakas? Man taip buvo kokius 2 men. tai kai atsikeldavau galva pastoviai sunki pasidare po kokio men, bet as kazkaip nepagalvojau o man vyras sako tu ta mobiliaka palik kitam kambary. Nu nzn ar tai sutapimas ar ka bet miegu dabar tikrai geriau ir galva nebesunki
Papildyta:

Man tai del to mirena des ir sake viskas susitvarkys

oi nezinau..sako,kad spiralei turi "ten " is viso nebut problemu..na jokiu miomu ir cistu..nors zinai kaip buna,kiek daktaru -tiek nuomoniu ..
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 13, 09:52)
oi nezinau..sako,kad spiralei turi "ten " is viso nebut problemu..na jokiu miomu ir cistu..nors zinai kaip buna,kiek daktaru -tiek nuomoniu ..

Man visus tyrimus padare ir sake kad galima deti, tipo viskas gerai. Varau net i kauna konsultuotis.
Atsakyti
labutis visoms...kaip jauciates?as zinokit vakar prisiminiau kad dar turiu kazkur neurorubino[b1,b6,b12 vitaminai].galvoju susileisiu gal nuims man tuos raumenu skausmus....ir ka jus manot po poros valandu tikrai man palengvejo...ir miegojau jau geriau.pries tai as leidausi milgama,bet matyt ten nera b 12 vitamino.tai va.tik sirdele dar plakineja.bet dar matyt ir pms savo duoda,niekaip nesusergu.reikes rytoj vel susileisti neurorubino.matyt po antibiotiku gerimo-visus b grupes vitaminus man isnaikino.uz tai ir nervukai pasilpe.as ir geriu triptan forte...
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 13, 00:28)
Mano irgi sausa oda, o dabar visa spuogais ishmete...O tie Triptan Forte, is ko jie? Man reikia antidepresantu jauciu, tik nenoriu cheminiu.... Gal padetu..

Tikrai , ir man nepatinka cheminiai vaistai, bet bandziau Triptan forte ir liuks, raso apie juos net, kad geriant antidepresantus reik pasitart su gygdytoju del tikslaus vartojimo.Taip iseina, kad jei geri kiekviena tablete cheminiu, tai jau Triptan gali but ir per daug.
Paskirtis;miego sutrikimams salinti,
blogai nuotaikai ir galvos skausmui mazinti
siekiant uztikrinti normalia smegenu veikla ir gera visos nervu sistemos funkcionavima.
As vakar pries miega isgeriau piliule, labai miegojau gerai thumbup.gif , nors nemiga nesiskundziu, bet sirdele jau pradejo durt, tai nakti atsibusdavau, nes kvepuot negaledavau.
Tai vel pirmieji pozymiai, kad nusilpo nervu sistema, anksciau as nereguodavau i sirdies durima nervuotuma ir t.t.O kai pradejau vartot antidepresantus, dingo is sirdutes durimai.
Patarciau tikrai pavartoto bent 3 men, manau susitvarkys.As plius dar gerdavau B strong vitaminus.Tai ir + nervu sistemai.
Papildyta:
QUOTE(augjogx @ 2008 03 13, 09:37)
Dar viena prisiminiau pastebejima o gal sutapima kuri vis pamirstu pasakyti. Ar yra kurios miega ir netoliese yra padetas mobiliakas? Man taip buvo kokius 2 men. tai kai atsikeldavau galva pastoviai sunki pasidare po kokio men, bet as kazkaip nepagalvojau o man vyras sako tu ta mobiliaka palik kitam kambary. Nu nzn ar tai sutapimas ar ka bet miegu dabar tikrai geriau ir galva nebesunki
Papildyta:

Man tai del to mirena des ir sake viskas susitvarkys

Taipo, teisingai, nes mobilus telefonas, kompiuteris(ijungtas) labai veikia nervu sistema.As ir pati pastebejau, kad siom dienom, tiesiog sedejau prie kompiuterio nuo ryto iki vakaro, tai silna pasidarydavo momentais, atrodo kazkur ekranas trumpam nuciuozdavo.As skaiciau vieno mokslininko straipsni apie veikiamus elektomagnetinius laukus, oi kaip kenkia musu sveikatelei, ypac nervu sistemai, ir ne prie ko cia nervai, tie patys nervai atsiranda nuo sutrikusios nervu sistemos, aisku yra ir kiti variantai; kaip netektys, stiprus isgyvenimai.
O pas psichiatra dabar zmones lankosi vos ne kaip pas stomotologa.Ir butent su tokiais sutrikimais, smegenys dirba, bet kunas dzybes isdarineja.
Atsakyti
QUOTE(oda @ 2008 03 13, 14:46)
Tikrai , ir man nepatinka cheminiai vaistai, bet bandziau Triptan forte ir liuks, raso apie juos net, kad geriant antidepresantus reik pasitart su gygdytoju del tikslaus vartojimo.Taip iseina, kad jei geri kiekviena tablete cheminiu, tai jau Triptan  gali but ir per daug.

Ten parasyta pasitarti su gydytoju ne del tikslaus vartojimo, o del vartojimo tikslingumo. As taip suprantu, kad ne per daug gali buti, o gali buti netikslinga juos gerti, nes naudojant stiprius preparatus, Triptan FORTE jau gali buti neveiksmingas. 4u.gif
Siaip tai sudominai mane su siuo vaistu. Tik kazin, ar nebus man taip, kaip su Dormiplantu. Taip ji daug kas giria, o poveikio nejuntu jokio. Todel, kad esu pripratus jau prie stipresniu. Nors siuo metu kaip ir nieko nevartoju.
Ir brangokas gi gyvate. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 13, 09:14)
Bet B vitaminas ar tik neaugina miomos ? nes man po visu plecianciu ir B vitminu-labai paaugo mioma g.gif  ,as kazkaip nenoriu tu vitaminu..  nors gal ir klystu..

Ir dar toks sutapimas, pries metus man isoperavo mioma beveik 1 kg svorio, ir butent man ji uzaugo labai greit per ta laikotarpi kada sirgau depresija.Gal dar ir vitaminai pamaitino ja, bet tai hormonai visa sistema isbalansavo.
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 03 13, 15:01)
gerti, nes naudojant stiprius preparatus, Triptan FORTE jau gali buti neveiksmingas.  4u.gif
Siaip tai sudominai mane su siuo vaistu. Tik kazin, ar nebus man taip, kaip su Dormiplantu. Taip ji daug kas giria, o poveikio nejuntu jokio. Todel, kad esu pripratus jau prie stipresniu. Nors siuo metu kaip ir nieko nevartoju.

Tai jį galima be recepto? O kiek kainuoja?
Su B vitaminu tai ir piknaudžiauti negalima
schmoll.gif Jis skatina gerybinių irpiktybinių navikų agimą doh.gif pas mane yra mastopatija, tai sakė kad nepersistengčiau su juo doh.gif tai aš ir bijau jo daug vartoti, nors nervų sistemai labai gerai.
O kaip jūs jaučiates dabar? Mane tai taip prie žemės traukia doh.gif vaikštau paskutinę savaitę kaip narkotikų prisirijus doh.gif Visai be energijos. Gal reiktų kokių vitaminų pagert, juk pavasaris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 03 13, 15:01)
Ten parasyta pasitarti su gydytoju ne del tikslaus vartojimo, o del vartojimo tikslingumo. As taip suprantu, kad ne per daug gali buti, o gali buti netikslinga juos gerti, nes naudojant stiprius preparatus, Triptan FORTE jau gali buti neveiksmingas.  4u.gif

Ne, atvirksciai, gali veikt stipriau.Aha, jie brangoki, bet vis ne cheminiai.Kaip ir tie patys antidepresantai, jie pradeda veikt po dvieju savaiciu ar veliau, cia augaliniu pagrindu, laiko tarpas turi but ilgesnis.Bet as kadangi jau buvau vartojusi cheminius, man uzteko paavartot juos 1,5men ir vel puiku.
Blogiau nepadarysit, jei juos pavartosit.
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2008 03 13, 15:18)
Tai jį galima be recepto? O kiek kainuoja?
Su B vitaminu tai ir piknaudžiauti negalima
schmoll.gif Jis skatina gerybinių irpiktybinių navikų agimą doh.gif pas mane yra mastopatija, tai sakė kad nepersistengčiau su juo doh.gif tai aš ir bijau jo daug vartoti, nors nervų sistemai labai gerai.
O kaip jūs jaučiates dabar? Mane tai taip prie žemės traukia doh.gif vaikštau paskutinę savaitę kaip narkotikų prisirijus doh.gif Visai be energijos. Gal reiktų kokių vitaminų pagert, juk pavasaris ax.gif

Taip, jis parduodamas be recepto, kaina apie 30+ keli litai.Geriausia varintas tai dar issitirt ar truksta kokiu vitaminu, nes tikrai galim ir apnuodit organizma.Trukstant B12 vitamino atsiranda depresija, nervinio pobudzio ligos.Siuo atveju padetu, nevisi vitaminai pasisalina, kai kurie kaupiasi, o paskui nuodija organizma.To pacio magnio, perdozavus, galime suviduriuoti, pradeda pykinti ir t.t.
Patarciau dar vitaminu kieki kraujyje issitirt, man asmeniskai netruko ne vieno, isskyrus magnio nezinau, nes Anyksciuos sio vitamino nedaro tyrimo.
Atsakyti
Klausykit o kur kirmielius ar kuri ten kur sian tyrimus drytis turejo? dar neiko nezinot? as cia pribegdama isijungiu tai gal ir nepaskaitau visko, gal jau sampe po biski perka drinks_cheers.gif
Atsakyti
"TRIPTAN FORTE" aprašymas

Triptan forte
30 kapsulių

SUDĖTIS
Vienoje kapsulėje yra 150 mg 5-hidroksitriptofano (5-HTP).
Pagalbinės medžiagos: mikrokristalinė celiuliozė, silicio dioksidas, magnio stearatas, želatina.

Paskirtis
Vartojamas esant miego sutrikimams, blogai nuotaikai, galvos skausmui.
Sudėtyje esantis 5-HTP yra būtinas serotonino gamybai. Serotoninas yra svarbus normaliai smegenų veiklai ir geram visos nervų sistemos funkcionavimui užtikrinti.

DOZAVIMAS
Nuotaikai gerinti vartoti po 1 kapsulę 1 kartą per dieną valgio metu.
Miegui gerinti vartoti po 1 kapsulę vakare.
Didesnę dozę vartoti pasitarus su gydytoju.

Įspėjimas
Vartojantiems antidepresantus ar kitus nervų sistemą veikiančius vaistus būtina pasitarti su gydytoju dėl šio preparato vartojimo tikslingumo.LAIKYMO SĄLYGOS
Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 laipsnių C temperatūroje, sausoje vietoje.

Saugoti nuo vaikų!

Gamintojas ir registravimo liudijimo turėtojas
UAB "Aconitum", Taikos pr. 102, Kaunas.

Kaina 39.47 Lt
Atsakyti
man ta temperatura kaip atsibodo...vel 37.0.tik pradeda kilti -ir is karto as blogai pradedu jaustis,gerkle persteti,raumenis skaudeti.atsibodo merginos.stogas vaziuoja.
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 13, 15:43)
man ta temperatura kaip atsibodo...vel 37.0.tik pradeda kilti -ir is karto as blogai pradedu jaustis,gerkle persteti,raumenis skaudeti.atsibodo merginos.stogas vaziuoja.

O mane nerimas pjauna, vidinis virpulys, jausmas, kad slysta zeme is po koju, viskas krenta is ranku. Juoda. Nebeiskenciau, isgeriau Lexotanilio puse tabl. Dabar gerai.
Atsakyti