kas cia darosi,nesuprantu.ta tempa uzkniso juodai.jauciu issekimo laipsnis juodas,....
Papildyta:
gal nerviskai cia ji sokineja?as jau nezinau...
auqjoqx, o kodel tu man neatsakei i klausima..?
As norejau suzinoti, kur tu dareisi toki tyrima su ausinemis ir kiek jis kainavo? 
Papildyta:
Tai mes gi tai jau aptarinejome ir priejome isvados, kad nuo veg.dist.ji gali sokineti. Ir man taip yra buve. Jei jau tokia busena, kazin, ar ilgai tempsi be chemijos...
Labai suprantu tave ir puikiai zinau ta savijauta.

Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 13, 15:54)
gal nerviskai cia ji sokineja?as jau nezinau...
Tai mes gi tai jau aptarinejome ir priejome isvados, kad nuo veg.dist.ji gali sokineti. Ir man taip yra buve. Jei jau tokia busena, kazin, ar ilgai tempsi be chemijos...

Paslepk termometra ir nematuok..pamatysi,pamirsi

QUOTE(Mind @ 2008 03 13, 16:06)
auqjoqx, o kodel tu man neatsakei i klausima..?
As norejau suzinoti, kur tu dareisi toki tyrima su ausinemis ir kiek jis kainavo? 
Papildyta:
Labai suprantu tave ir puikiai zinau ta savijauta. 

Papildyta:

oi atsiprasau, pas mane toks tempas jauciu toki pagerejima tai negaliu atsidziaugti.
As ta tyrima dariausi privaciai, kainavo 100 lt. Siaip as tai Klaipedoj, o kokiam mieste tu esi?
Tas tyrimas trunka apie 1,5 val
Nu bet zinokit as kai pasakojau kad ta xanax pradejau naudoti o poto perejau ant kinietisku papildu (siaip as apie juos jau seniai domejausi tik kazkaip vis juokiausi kaip ir is kitu zoleliu. Viena ka naudoju visai seimai tai kordicepsas). nu tai galvoju vsio visa biblioteka naktim kai nemiegojau perskaiciau ir sedau ant zolikiu. Nu ir nevartoju to xanax, man nereikia raminamu ir fobiju ner...... jau stuksenu i medini stala

Bet as cia niekam nepersu as skau kas man padeda, isbandziau tai tikrai nemazai. labiausia dziaugiuosi kad nereikia tu raminamu ir sampes galiu isgert kada reikals yra

Ir kai man tiek simtomu jau isnyko, tai galiu pasakyti kad nuo tos veget... oi kokio velnio gali buti
QUOTE(augjogx @ 2008 03 13, 16:08)
Tas tyrimas trunka apie 1,5 val
Ai...kas tas 1,5 val, kad tik istirtu ir kazka nustatytu.
Na as ne Klaipedoj - Panevezy. Kazin, ar pas mus daro toki? Itariu, kad reiketu vaziuot i koki Kauna, ar Vilniu... Tas 100 litu, tai nera daug.

Papildyta:
QUOTE(augjogx @ 2008 03 13, 16:08)
labiausia dziaugiuosi kad nereikia tu raminamu ir sampes galiu isgert kada reikals yra 

O as ir su antidepresantais isgerdavau sampes, kai reikalas budavo, ir nieko...
Tik nereikia padaugint, o as jo kaip nemegstu, tai man tas negresia

QUOTE(Mind @ 2008 03 13, 16:12)
Ai...kas tas 1,5 val, kad tik istirtu ir kazka nustatytu.
Na as ne Klaipedoj - Panevezy. Kazin, ar pas mus daro toki? Itariu, kad reiketu vaziuot i koki Kauna, ar Vilniu... Tas 100 litu, tai nera daug.

nu as nesu tikra bet man rods kad jis vadinasi vega testas ar kazkaip panasiai. Kur kaune daro tai zinau, bet kai norejau darytis tai eile buvo nemaza man sake laukti 3 sav. O jei siauliuose butu vaziuotum? pvz savaitgali koki? nes as tai vaziavau irgi i vieta kur jinai buvo atvaziavus su tuo kompu is kito miesto. As tiesiog netycia suzinojau kai tuos papildus pirkau tai jinai pasirodo toj pacioj kompanijoj dirba. Nu bet tu aparatu yra kas dirba su naturalia medicina
as jau irgi taip manau,kad reiks eiti pas psichologa,nieko nebus.aciu,kad paprotinat del tempos,o tai jau prisigalvoju vel visko..

QUOTE(augjogx @ 2008 03 13, 16:26)
nu as nesu tikra bet man rods kad jis vadinasi vega testas ar kazkaip panasiai. Kur kaune daro tai zinau, bet kai norejau darytis tai eile buvo nemaza man sake laukti 3 sav. O jei siauliuose butu vaziuotum? pvz savaitgali koki? nes as tai vaziavau irgi i vieta kur jinai buvo atvaziavus su tuo kompu is kito miesto. As tiesiog netycia suzinojau kai tuos papildus pirkau tai jinai pasirodo toj pacioj kompanijoj dirba. Nu bet tu aparatu yra kas dirba su naturalia medicina
Vaziuociau, aisku, i bet kuri is siu miestu, bet ne dabar... Ruosiuosi isvaziuoti po 3 sav. Tai dabar kaip nors, o ateity - noresiu. Pripratau prie jusu, prie to skyrelio, kaip reikes gyventi, kai kompo neturesiu..?

as ir dariausi ta tyrima.bet man kazkaip nepadedavo tie papildai.nes skirdavo turbut ne nuo nervu sistemos,o daugiau nuo visu organu.gyde skrandi,skydliauke,zarnyna.poveikio nejauciau.o cia manau reikia nervus gydyti...
kaip gerai,kad jus esat merginos...
kaip as savaite be jusu gyvensiu?
kazin kaip kirmeliui sekesi...

QUOTE(Mind @ 2008 03 13, 16:32)
Vaziuociau, aisku, i bet kuri is siu miestu, bet ne dabar... Ruosiuosi isvaziuoti po 3 sav. Tai dabar kaip nors, o ateity - noresiu. Pripratau prie jusu, prie to skyrelio, kaip reikes gyventi, kai kompo neturesiu..?
Gal isigysiu laikui begant, bet neiskart. 

O tai kuriam laikuis isvaziuoji? pailseti?
Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 13, 16:38)
as ir dariausi ta tyrima.bet man kazkaip nepadedavo tie papildai.nes skirdavo turbut ne nuo nervu sistemos,o daugiau nuo visu organu.gyde skrandi,skydliauke,zarnyna.poveikio nejauciau.o cia manau reikia nervus gydyti...
As tai pati sau prisiskyriau, isanalizavau ko man truksta ir isanalizavau sudetis. jau man sake daktare galiu but. Aisku ir joga dar vaidmany nemaza turi. kai viska suderini ir gaunasi
as taip pagalvojau,gerai butu kada suorganizuoti musu visu susitikima,ka?kaip manot?butu smagu susitikti.tik gaila kad mes po visa lietuvele issimete...