Laba diena visoms
Perskaičiau ankstesnę temą, šią, atrodo kad pažįstu visas kaip save

Visai atsitiktinai aptikau kad ir tokia tema yra, o galvojau su savo visais paranormaliais reiškiniais esu viena mūšyje karys...
Labai norėčiau prie jūsų prisijungti, nes turiu tą pačią bendrą opią bėdą...
Prasidėjo viskas prieš metus, balandžio 2, prisimenu tiksliai, nes tai buvo pirmas priepuolis, kai virtuvėje sukdamasi, apsisukau padėti virdulį ir nuėjo kūnu tokia banga... Apsvaigau, pasidarė silpna, išmušė karštis, supykino, pradėjo daužytis širdis, silpnumas kojose ir apėmė siaubas, panika kad dabar ir mirsiu... Turiu mažą berniuką, tada jam buvo kiek daugiau nei pusmetis, dėl to pasidarė dar baisiau, bet priepuolis baigėsi ir liko tik kažkoks keistas sudirgimo jausmas krūtinėje. Aišku, kitą dieną nukūriau pas gydytoją, taip greitai maniškė nepriėmė, teko eit pas kitą, ji pasiklausė, padarė kraujo tyrimus ir parašė plečiančių, aha, sakot pykino, tai kreono pagerkit, sakot skauda šoną (turiu seną "džiaugsmą" neuralgija), parašė priešuždegiminių... Kantriai gėriau prirašytus vaistus, lyg apsiramino, po mėnesio vėl priepuolis, nuėjau pas psichoterapeutę, parašė lexotanilio, paraleliai pradėjau lankytis stuburo centre, nes skaudėjo kairį petį jau kurį laiką (po nuotraukos turiu išvadą - kaklo osteochondrozės pradžia). Tam centre ir išgirdau pirminę diagnozę - jums vegetacinės nervų sistemos sutrikimas. Gavau pagert Neuro arbatas, vaistų atsisakiau, deja, jos gero rezultato nedavė. Savijauta šuniška, jei ryte pabudus jaučiuosi gerai, žinau, kad bus priepuoliai. Jei pabudus jaučiuosi apdujusi, kaip gerą balioną pripūtusi ir išsikvėpusi, priepuolių nebus, bet visą dieną būsiu aš lyg ne aš, lyg viskas plauktų pro šalį. Ir kaip gali rūpintis vaiku, jei pačiai taip reikia globos...
Nerašysiu kaip sekėsi kitą laiką, nes tai gerėdavo tai blogėdavo, pasidariau visus įmanomus tyrimus, rijau žarną, darė galvos rezonansą, kraujo nežinau kiek litrų nuleista įvairiausiems tyrimams... Jau praktiškai ir susitaikiau su tuo, kad viskas, riedu žemyn... O dar kam turėdavau neatsargumo pasiguosti, sulaukdavau reakcijos, neieškok ligų ir susiimk...
Internete paieškose tiek daug buvau perskaičiusi įvairiausių straipsnių apie savo negalavimus, prisiskyriau milijonus ligų (nekalbu apie kojų skausmą, po Ivanauskaitės mirties, vienintelė mintis kalusi į galvą buvo
sarkoma... jai irgi prasidėjo nuo skausmo kojose

), kol kažkaip atsitiktinai radau straipsnelį, jei nesupyksit, pacituosiu tik vieną pastraipą. Jį perskaičiusi darbe nulėkiau į tualetą ir blioviau gerą pusvalandį... Nes tai buvo tikra, tai buvo aprašymas to ką išgyvenau jau beveik metus laiko
Kai sutrinka nervinė vidaus organų reguliacija
Vienas iš dažniausiai pasitaikančių negalavimų yra vegetacinės nervų sistemos sutrikimas. Ligonis gali jausti net mažiausius vidaus organų funkcijos sutrikimus, oro trūkumą, galvos svaigimą, diskomfortą krūtinėje, sutankėjusį širdies plakimą, virškinimo sutrikimus, įvairius skausmus, bendrą diskomfortą. Dažnai pablogėjusią būklę būna net sunku tiksliai apibūdinti. Gali atsirasti nerimas, įtampa, net mirties ar sunkios ligos baimė. Padidėja jautrumas vidaus ir išorės dirgikliams. Toks pacientas kreipiasi į bendrosios praktikos gydytojus, tačiau jokios vidaus organų ligos nenustatoma.Iškart užsirašiau į centrą, kurio straipsnis buvo paskelbtas. Po vizito jame, išejus iš kabineto mašinoje vėl raudojau, nes pirmą kartą į mane žiūrėjo kaip į žmogų, o ne potencialią ligų ieškotoją. Tiesa, tyrimas (aplipdė laidukais rankas, kaklą ir galvą) parodė tik nedidelius nukrypimus, bet psichoterapeutas sakė, tai visiškai nesako, kad negaliu jaustis blogai. Ir jo manymu (ir aš, ir visos manau sutiksit) pasakymas susiimk, kai turi tokį sutrikimą, skamba taip pat kaip gripu sergančiam žmogui sakytum nesirk ir jis pasveiktų nuo to. Nuteikė mane, kad nepraeis viskas per dieną, kad teks ilgai ir kantriai mažais žingsneliais su tuo tvarkytis. Paskyrė vaistų, nedidelėm dozėm, kad iškart nuimti negalavimus, bet jis pagrindiniu receptu įvardino sportą
nes sportuojant sudeginami streso hormonai, sumažinamas adrenalino kiekis, kurį kažkodėl padidintom dozėm tokios ligos atveju į kraują pumpuoja antinksčiai
Tiesa, po poros mėnesių vieną vaistą pakeitė kitu, nes nuo pirmojo poveikis buvo, bet šalutinis didesnis. Dabar jau savaitė, kai geriu naują komplektą, lyg nieko. Tik kažkaip paskutines savaites vis papykina (žinau, kad tikrai nesilaukiu). Gal ne tai kad pykina, tiesiog pasidaro toks blogumas tirpimas skrandžio, stemplės vietoj, dažnai su svaigimu susiję. Ir vakarais dega kojos. Maudžia jas kartais. Klubus maudžia. Būna, kad nežinau kas yra
Ačiū kad išklausėt...