Įkraunama...
Įkraunama...

vegetacine distonija -antra dalis

QUOTE(trude @ 2008 03 15, 23:21)
O kojos šlaunies ir sėdmens oda aptirpus, pati koja nesilpnesnė tik oda keista doh.gif Ir kai liečiu, tai kaip per vatą verysad.gif Bet gal čia nuo išvaržos?

Tau cia nuo isvarzos. Man jau po operacijos beveik 10 metu ir tas aptirpimas pedos isorineje puseje, kaip tu sakai - lyg per vata, yra likes.
Atsakyti
[quote=Kirmelius,2008 03 15, 23:42]
[quote=augjogx,2008 03 15, 20:15]
Nu man jau visai aiskumas darosi, ***** kaip viskas panasiai man buvo. Manu kad ne man vienai. jau ir gydytoja aiskina kad man viskas gerai bet ne as kategoriskai ieskojau kazko ir vsio. Nu nors tu ka. Taip kad ir tau bus viskas gerai tik jau nebekrauk saves. Ar tu plamai ka nors vartoji organizmui? Kad ir papildus
[/quot

Man anksciau buve yra. Bet tokie budingi simptomai, bet shi karta kitaip. Ir prasidejo viskas, ne ish nervu, o namie per atostogas, tas ir neramina. Tada gerai buvo viskas su nuotaika ir aplamai. Grizus cia tik blogejo. Bet vis prisimenu pradzia, kad nebuvo kazkokiu stresu, tai ir neramu darosi. Ir viskas taip po bishki, ranka, koja ir t.t. Na nezinau...
Vartoju viska daba. Nes prisikaiciau tirpimu priezasciu, visokie ten magnio, cinko trukumai, tai ryju tabletes tvarkingai smile.gif Bet kad nepadeda schmoll.gif
[/quote]
Tik nepadaugink tu tableciu o tai dar vienas negalavimas bus - skrandis doh.gif o as tai turejau pora metu stresu pilna ir dideliu isgyvenimu ir pasikeitimu. O paskui kai viskas susitvarke ir prasidejo atrodo vien gerumai tai po puses metu va taip viskas po truputi ir prasidejo. Is pradziu nutirpo lupa pradejo strigti kalba, paskui ranka nuo peties, tuos atsistaciau tai toliau pradejo viskas eiti..... Nebepasakosiu kas toliau nes jau visos cia zinot kaip tas vyksta 4u.gif
Atsakyti
O as supratau viena dalyka,kad jei stresas dabar - viskas atsilieps veliau..man taip buvo..stresavau ,o organizmas sureagavo po keliu menesiu -tada ir prasidejo visi tirpimai ir svaigimai ir baimes ir panikos.
Siandien as pirma atsikeliau..kaip nuotaikos ,mergaites ? 4u.gif
Atsakyti
Butent ir man taip buvo, visa reakcija po gero pusmecio kai jau prasidejo byrejimai tai jau ir prasidejo. Svarbiausia sustabdyti viska. AS tai miegojau nekaip, kojos tirpsta. Ir zinau del ko, nes vakar su rieduciai pavazinejau ir vaprasau. Taip kad ne ligos ne kazkas,o paprasciausiai venos. Bet nieko tokio praeis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 16, 09:20)
jei stresas dabar - viskas atsilieps veliau..man taip buvo..

Taip ir yra. Tuo metu, kai gauni streso, viskas yra gerai ir energijos antpludis, o kai atsipalaiduoji...ir prasideda. blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas.. Nebeturiu optimizmo. Atsikeliau, o kaire puse tokia ryshkiai silpnesne..Ir dreba kaire ranka. Nebesuprantu ar nuo nervu, ar siaip. Jau nebeskiriu... Ir jausmas, kad kazkas labai negerai tenai... sad.gif
Atsakyti
nu dar truputi paerzinsiu jus..biggrin.gif tongue.gif
Inesiu truputi sumaishties i pasibedavojimu diskusijas
nu va, tai tiesioginis pavyzdys ka as norejau pasakyti...
tokioms imlioms moterims, kaip mes.. Labai legva uzsikresti naujais simptomais.smile.gif)
Jeigu va dabar trude nebutu paskaiciusi kirmeliaus baimiu, tai ir nebutu prisigalvojusi..smile.gif)

Kartais galvoju, gal nereikia taip stipriai gilintis ir isijausti i tuos simptomus.. Nesakau, kad tai lengva.
as kartais jausdavausi tarsi sausa kempine.. Sugeriu bet kokia informacija apie tai kas bloga - apie ivarias ligas ir kitus nutikimus.. nors ir suprantu, tai kad to nereiketu daryti.. Tik labai gaila kartais tas supratimas neatitinka realybes... Buna ir man sunkiu dienu, labai sunkiu.. va sausis buvo labai sunkus.
Bet kazkaip stengiuosi neprarasti optimizmo..
Dar kazkur esu skaiciusi ar girdejusi, kad vegetacines krizes, vegetacines nervu sistemos sutrikimai prasideda del to, kad zmogaus netenkina jo gyvenimas (gyvenimo budas ir t.t.). Tik realiai zmogui atrodo, kad viskas lygtai ir gerai, taciau pasamoneje nesijaucia gerai ir laimingai... ir tada organizmas, reaguodamas i ta nepasitenkinima siuncia mums signalus per vegetacine nervu sistema.. kurios deja vien savo norais neisheina suvaldyti...

ot kaip cia sushgnekejau...biggrin.gif bigsmile.gif

QUOTE(trude @ 2008 03 15, 23:21)
Mane kazko Kirmelius panika užkretė blink.gif dabar pati prisigalvoju nesąmonių. Nors visi tyrimai išskyrus išvaržą stubure ir ataugas nieko nerado schmoll.gif va man viena pusė jautresnė : koja ir ranka. O kojos šlaunies ir sėdmens oda aptirpus, pati koja nesilpnesnė tik oda keista doh.gif Ir kai liečiu, tai kaip per vatą verysad.gif Bet gal čia nuo išvaržos?
Ai nu kažkaip šiandien išgaravo mano optimizmas verysad.gif jaučiu be vaistuko nieko nebus schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 03 16, 12:35)
Dar kazkur esu skaiciusi ar girdejusi, kad vegetacines krizes, vegetacines nervu sistemos sutrikimai prasideda del to, kad zmogaus netenkina jo gyvenimas (gyvenimo budas ir t.t.). Tik realiai zmogui atrodo, kad viskas lygtai ir gerai, taciau pasamoneje nesijaucia gerai ir laimingai... ir tada organizmas, reaguodamas i ta nepasitenkinima siuncia mums signalus per vegetacine nervu sistema.. kurios deja vien savo norais neisheina suvaldyti...
ot kaip cia sushgnekejau...biggrin.gif bigsmile.gif

Cia tai gryna teisybe. drinks_cheers.gif
Viskas, ka parasei,yra tiesa.
Tik... blush2.gif
Pagalvok, kaip yra bloga zmogui, kai neturi kam pasiguosti, issakyti savo nerimo, o yra taip blogai. Jauti ir protu suvoki, kad darosi kazkas negero, bet nezinai, nesupranti - kas. Ir atrandi toki skyreli, kur yra daugiau tokiu besibedavojanciu. Ir ne tik...yra ir besidziaugianciu. Ir kazkas is tu zmoniu gal yra daugiau patyres, daugiau zino ir suteikia vilties, pakeicia tavo susidariusia baisia nuomone apie savo savijauta. Kaip siuo atveju Kirmelius nei kiek neapsunkina savo bedomis, atvirksciai - net norisi ja sutikti, pasisneketi, paguosti, gal ir patarti, jei sugebeciau. Manau ir tas skyrelis prisidejo prie jos sprendimo vaziuoti i Lietuva. Manau teisinga - cia geriau issitirs, tarp savu zmoniu - ir tas nerimas greiciau baigsis.
O kad mes issigastam ir prisitaikom kiekviena sau ... tai cia vel gal i nauda...pasieskom daugiau informacijos, pasidomim, pasidarom dar vienus tyrimus, kuriu, galbut, nebutume dare ir kai suzinome, kad viskas gerai...ateina nusiraminimas. thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 16 kovo 2008 - 11:53
Teisybe ,jei gyveni taip,kaip nenori gyventi,o esi priverstas..kalbu apie nemylima darba,arba nemylima zmogu salia...( neduok Dieve ) smile.gif - tada vyksta vidinis konfliktas.. lyg viduje kazkas turetu sprogti..ir viskas issipresti...o nieks nesiprendzia...tada issibujoja vegeto...
Dar skaiciau,kad esant problemoms,reikia pries miega uzduoti savo pasamonei "uzduoty " ..ir per nakty pasamone randa atsakyma. Pabandykit smile.gif Man kartais gimsta labai geru minciu po nakties,po intensyviu galvojimu smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Dar parasysiu , kaip senoliai gydydavo nervu ligas, tiksliau, neuroze.Skaiciau viena straipsni sename zurnale(8 metu senumo), nebuvo tokios ligos - depresijos.Buvo neuroze ir gydydavosi medumi.Pacios zinom, kad medus labai turtingas vitaminais, mikroelementais.As pati isbandziau gert,, scyriai,, 2 savaites du kart i diena sauksteli medaus i pipirmeciu arbata.Tikrai budavo savijauta geresne.Cia geriau taip , kai dar vaiksciojau pas daktarus ieskodama kas man yra.Siulyciau pavartoti meducio, tikrai nepakenksim sau mirksiukas.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(oda @ 2008 03 16, 13:56)
4u.gif
Dar parasysiu , kaip senoliai gydydavo nervu ligas, tiksliau, neuroze.Skaiciau viena straipsni sename zurnale(8 metu senumo), nebuvo tokios ligos - depresijos.Buvo neuroze ir gydydavosi medumi.Pacios zinom, kad medus labai turtingas  vitaminais, mikroelementais.As pati isbandziau gert,, scyriai,, 2 savaites du kart i diena  sauksteli medaus i pipirmeciu arbata.Tikrai budavo savijauta geresne.Cia geriau taip , kai dar vaiksciojau pas daktarus ieskodama kas man yra.Siulyciau pavartoti meducio, tikrai nepakenksim sau mirksiukas.gif
4u.gif

Bičių duonelė
Bičių duonelė - labai vertingas produktas, turintis beveik visas subalansuotas maisto medžiagas, reikalingas organizmui.
Bičių duonelė - yra bičių surinktos ir korių akutėse užkonservuotos žiedadulkės. Bičių duonelėje gausu vitaminų, baltymų, riebalų, angliavandenių, mineralinių medziagų, mikroelementų ir kt. Duonelę lengviau negu žiedadulkes pasisavina organizmas. Kaloringumu ji prilygsta miltams, ryžiams, žirniams.

Gydomosios bičių duonelės savybės:
šalina fizinį ir protinį nuovargį, gerina nuotaiką;
papildo vitaminų trūkumus;
tinka jėgų atstatymui po įvairių susirgimų;
stiprina imuninę sistemą;
reguliuoja sutrikusią virškinamojo trakto veiklą;
padeda prieš aterosklerozę, tinka jos profilaktikai;
mažakraujystės profilaktikai;
padeda gydyti širdies ir kraujotakos sutrikimus;
padeda nuo medžiagų apykaitos sutrikimų;
šalina iš organizmo nuodingąsias medžiagas;
padeda sergant diabetu;
stiprina nervų sistemą.
Bičių duonelės galima nusipirkti pastoviai veikiančioje bitininkystės parodoje - pardavime Vilniuje, Šopeno g.12/26, tel. (8-5) 233-05-70 .
Cia radau internete thumbup.gif
Papildyta:
Pikis
Bičių pikis - natūralus antibiotikas.

Bičių pikis - tai nuo medžių pumpurų bičių surinkta sakinga, geltonos, rudos, pilkos ar žalsvos spalvos, malonaus kvapo biologiškai aktyvi medžiaga.

Gydomosios bičių pikio savybės:
slopina ligų sukelėjų (bakterijų ir virusų) aktyvumą ir juos naikina;
malšina skausmą, stabdo kraujavimą, skatina audinių regeneraciją;
gydo grybelių sukeltas ligas;
stiprina imuninę sistemą ir padeda organizmui gydytis pačiam, didina organizmo gynybinį pajėgumą;
padeda gydant viršutinių kvėpavimo takų ligas, mažina kosulį ir slopina gerklės skausmą;
gydo šlapimo organų uždegimus;
padeda gydyti širdies ir kraujotakos sutrikimus;
šalina iš organizmo nuodus ir toksinus;
padeda įveikti skrandžio ir žarnyno negalavimus;
stirina vegetacinę nervų sistemą;
greitina žaizdų gijimo procesą, skatina audinių epitelizaciją;
padeda gydyti odos ligas bei negalavimus;
malšina dantų skausmą ir gydo burnos ertmės ligas;
pagerina antibiotikų veikimą;
mažina kraujo krešėjimą, veikia prieš aterosklerozinių plokštelių susidarymą;
lėtina senėjimo procesus, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir kraujo spaudimą, pasižymi antioksidaciniu veikimu, atjaunina organizmą;
normalizuoja sekretinių skrandžio gleivinės liaukų funkcijas.
Pikį reikia laikyti polietileno maišeliuose tamsioje ir sausoje patalpoje.

Pikio ir jo preparatų galima nusipirkti pastoviai veikiančioje bitininkystės parodoje - pardavime Vilniuje, Šopeno g. 12/26, tel. (8-5) 233-05-70 .
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 03 16, 09:39)
Cia tai gryna teisybe.  drinks_cheers.gif
Viskas, ka parasei,yra tiesa.
Tik...  blush2.gif
Pagalvok, kaip yra bloga zmogui, kai neturi kam pasiguosti, issakyti savo nerimo, o yra taip blogai. Jauti ir protu suvoki, kad darosi kazkas negero, bet nezinai, nesupranti - kas. Ir atrandi toki skyreli, kur yra daugiau tokiu besibedavojanciu. Ir ne tik...yra ir besidziaugianciu. Ir kazkas is tu zmoniu gal yra daugiau patyres, daugiau zino ir suteikia vilties, pakeicia tavo susidariusia baisia nuomone apie savo savijauta. Kaip siuo atveju Kirmelius nei kiek neapsunkina savo bedomis, atvirksciai - net norisi ja sutikti, pasisneketi, paguosti, gal ir patarti, jei sugebeciau. Manau ir tas skyrelis prisidejo prie jos sprendimo vaziuoti i Lietuva. Manau teisinga - cia geriau issitirs, tarp savu zmoniu - ir tas nerimas greiciau baigsis.
O kad mes issigastam ir prisitaikom kiekviena sau ... tai cia vel gal i nauda...pasieskom daugiau informacijos, pasidomim, pasidarom dar vienus tyrimus, kuriu, galbut, nebutume dare ir kai suzinome, kad viskas gerai...ateina nusiraminimas. thumbup.gif  tongue.gif

Aciu Mind 4u.gif Padejo man tas skyrelis.. Stengiuosi isivaizduoti, kad viskas ish nervu, bet kai pradedu logishkai mastyti, galvoti apie visus tuos simptomus, baisu darosi vis tiek. Palieku ir ta galimybe... Pas mane matematinis mastymas buvo visada, sunku taip. Konkretus simtomai - konkrecios ligos. I visokius ten sirdies permushimus ir nerima net nekreipiu demesio, nes tai jau senai uzeidavo. Bet kai kazkas naujo vyksta, is kart analizuoji. O negalvot neina, nes mano busena trukdo gyventi net tik psichologishkai, bet ir fizishkai. Bijau rytojaus, o tuo paciu ir laukiu. Kas bebutu.
Beja ar jum buna sustinge ranku pirhstai? Tai nesusije su sanariu ligom. Tiesiog kazkokie suletinti judesiai pirshtu. Abieju ranku. Man uzeina praeina, jau menuo.

Papildyta:
As valgau ziedadulkes smile.gif Mama dave i kelione smile.gif , buvau numetus kazkur, kai blogai pasijauciau, pradejau viska vartoti. Gal per daug bus g.gif
Atsakyti
Musu savijautoms sakyciau gal labiausiai tiktu biciu pienelis.Bet pamastykim; g.gif Juk musu senoliai tikrai taip nesirgo, kaip dabar visi serga, o pirmieji vaistai ir budavo medus ar jo priedai, ka cia vaistai, jie juos vartodavo kaip maista. Todel ir mazai sirgdavo, o dabar, pilnos vaistines papildu, tik pirk.Mano mama, jai 76 metai, o jokiu miomu, jokiu cistu nebuta gyvenime, bet iki siolei pas ja yra medaus ir rytas visada prasideda su ciobreliu arbata ir medum.Tik turi spaudima nemaza ir sanariukai kartais pastreikuoja.
O as pati nuo vaikystes buvau judri, sportiska, o istekejau ir prasidejo bedos; skydliauke, mioma didziule, nervukai.As manau per daug mes vartojam to slamsto, vadinamo maisto g.gif Cia mano pamastymai g.gif
Bičių pienelis
Natūralus bičių pienelis pasižymi žmogaus organizmą stiprinančiomis savybėmis.
Bičių pienelyje gausu baltymų, riebalų, angliavandenių, vitaminų, mikroelementų ir kitų, atitinkančių subalansuotos mitybos reikalavimus vertingų maistinių medžiagų.

Gydomasis bičių pienelio poveikis:
stiprina kūną ir dvasią;
stiprina žmogaus imuninę sistemą;
stiprina vegetainę sistemą;
padeda gydyti depresiją;
gerina kraujotaką;
padeda įveikti odos negalavimus, tinka odos priežiūrai;
gerina įvairias širdies ir kraujotakos sistemos funkcijas;
gerina virškinimą ir žadina apetitą;
naikina bakterijas ir slopina uždegimą;
pagerina endokrininių liaukų veiklą;
stiprina lytinį pajėgumą;
gerina protiškai atsilikusių vaikų vystymąsi;
stiprina regėjimą ir klausą.
Natūralus bičių pienelis išfasuotas po 5-10 gramų stikliniuose flakonėliuose ir laikomas tik šaldytuve šaldymo kameroje (minusinėje temperatoroje).

Atsakyti