Įkraunama...
Įkraunama...

vegetacine distonija -antra dalis

QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 16, 17:56)
Bloga  sad.gif Pasiskaiciau, silpnumas tik vienoje puseje kuno yra rimtu ligu pozymis..Depresijos atveju buna bendras silpnumas..taip kad ne kas

Ir man cia panasu, kad su stubureliu problemele. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 16, 18:32)
Nu laukiam laukiam..smile.gif Bet, kad man jau 2 savaites ir kita ranka nutirpus... O magni geriu jau menesi tvarkingai wink.gif O pastovus nerimas tai taip..Dadeda savo.  blink.gif

tai ir bus nutirpus ta ranka,jei nieko tikslingai nedarai..na nei masazu ,nei kitos fizioterapijos,aisku ji savaime nepraeis..man bent jau taip..buna dienu,kad peciai surakinti..tarp menciu skauda...arba galvos pasukt y viena puse negaliu.Reiktu uzsiimti manksta,baseinu,ale taip tingiu...
greit mars visos mankstos daryt fitness3.gif fitness4.gif
Atsakyti
Kai as savo gydytojai pasiskundziau, kad man yra problemu tarp menciu, kad tirpsta ranka, tai man israse vaistus Aponil. Negeriau as jo niekada, tik vaziuodama i UK visada vezuosi. Jis receptinis. Anglijoj kazka panasaus, aisku, irgi reiketu pirkti su receptu, tik va, kad niekas panasiu problemu Kirmeliui nepripazino ir vaistu neskyre. Tas vaistas, ko gero, butu kitu pavadinimu, bet, manau, kad gal padetu. Nes jis yra raumenis atpalaiduojantis, priesuzdegiminis, priesreumatinis vaistas.
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 03 16, 19:42)
Kai as savo gydytojai pasiskundziau, kad man yra problemu tarp menciu, kad tirpsta ranka, tai man israse  vaistus Aponil. Negeriau as jo niekada, tik vaziuodama i UK visada vezuosi. Jis receptinis. Anglijoj kazka panasaus, aisku, irgi reiketu pirkti su receptu, tik va, kad niekas panasiu problemu Kirmeliui nepripazino ir vaistu neskyre. Tas vaistas, ko gero, butu kitu pavadinimu, bet, manau, kad gal padetu. Nes jis yra raumenis atpalaiduojantis, priesuzdegiminis, priesreumatinis vaistas.

Panasiai kaip Nimesilis ,ne taip rasosi..jis priesuzdegiminis vaistas,tinka net serant gripu.. bet labai kenkia skrandziui..ir kt virskinimui ( nors kaip ir dauguma vaistu )
Man nugarai padeda karstas dusas.. dar tie lasiukai homeopatiniai,pagaliau po ilgu ieskojimu radau dantu pasta be mentolio.smile.gif
Oi,kaip man reikia darbo..nesedciau cia visa diena smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Nu jus cia priraset per dienele.
Kirmieliau nerbnutinai stuburas ir nebutinai rimtos ligos kai viena puse nutirpus. As jau rasiau kad ir man buvo viena puse beveik nedarbinka net mobiliaka sunku buvo laikyti,po kelias savaites kojos kaip pakirsto buvo net kliudavo. Oi kaip visko prisigalvojau. Viska istikrino ir stubura ir visa ka. Ir nieko nemate, kol raminamu nepradejau gerti. tai nueme tuos visus simtomus o paskui jau savo valia mankstos, saves vertimas dirbti bendrauti ir t.t.

GALU GALE REIKIA PASIUSTI ANT 3 RAIDZIU TUOS NEGALAVIMUS IR JIE PRADES TRAUKTIS 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif Nereik ilgai ieskot, sis puslapis net neuzverciamas, jis vis prieky, ot plepam biggrin.gif
Atsakyti

GALU GALE REIKIA PASIUSTI ANT 3 RAIDZIU TUOS NEGALAVIMUS IR JIE PRADES TRAUKTIS 4u.gif
[/quote]

thumbup.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif O man dar siandien sove mintis pasidaryti limfodrenazini masaza ar kaip ji ten vadina. Nesu darius bet galvoju kraujotaka tai tikrai turetu suatyvinti. Kiek cia galima vaistams metyti pinigua gal reikia malonumui paskirti dali. Gal kuri esat meginus? Aisku as ne i tema klausiu, bet kadangi as tik su jumis bendrauju tai nuomone jusu man rupi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 16 kovo 2008 - 21:45
QUOTE(augjogx @ 2008 03 16, 19:45)
mirksiukas.gif O man dar siandien sove mintis pasidaryti limfodrenazini masaza ar kaip ji ten vadina. Nesu darius bet galvoju kraujotaka tai tikrai turetu suatyvinti. Kiek cia galima vaistams metyti pinigua gal reikia malonumui paskirti dali. Gal kuri esat meginus? Aisku as ne i tema klausiu, bet kadangi as tik su jumis bendrauju tai nuomone jusu man rupi

Ash net nezinau kas tai:) Bet itariu, kad geras dalykas.
Beja, manau, kad ash tik vynioju viska i vata, tikedama kazko kito. Visi simtomai kaip ant delno. Tirpimai, sustinge pirshtai, raumenu spazmai, drebulys, puse kuno silpnumas ir t.t. Beja tai gali trukti ir ilgiau, kai kuriems taip buna..Visa ta laika turiu nuojauta, tik bandau ramintis, kad nepulciau i visishka depresija.. sad.gif Jauciu reiks greit kraustytis i kita skyreli verysad.gif
Atsakyti
ar priimsit dar viena i savo bureli ax.gif niekas nepatvirtino man vegetacines distonijos, bet speju kad ja turiu ir itarineja. po keletos dienu eisiu pas privatu psichiatra kad patvirtintu. ligu milijonas su virsum, o priezasties neranda tyrimais, tai belieka nervams suversti. po susinervinimo viskas paumeja. taip pat su stuburu problemos - osteochondroze ar kai[ ten rasosi ir nutirpus kaire ranka, kaklas medinis, pilvo skausmai, svaigimas, raumenys tarsi svininiai ir t.t doh.gif
baigiu nuproteti- pavargau fiziskai ir moraliskai verysad.gif
gal butu su jumis lengviau ir vertingu patarimu isgirsciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 03 17, 01:03)
ar priimsit dar viena i savo bureli  ax.gif  gal butu su jumis lengviau ir vertingu patarimu isgirsciau  4u.gif

Zinoma, kad priimsim, junkis, tirkis, ieskok ligu, kaip ir visos... blush2.gif 4u.gif
Nors...siuo metu as ligu neieskau, kaip tik esu ramybes stadijoj, nes geda jau pas gydytoja nueiti. Tai savo negalavimus stengiuosi ignoruoti. Ziuriu cia visos galvas magnetiniu rezonansu persisviete. Man irgi visada buvo toks noras paziureti, kas pas mane ten gero yra, bet taip ir nedaejau dar iki to. Isivaizduokim, kad nieko idomaus... blush2.gif
Siaip tai dabar kasdien vaikstau su "salmu" ant galvos, "girta", nenuovoki, nedarbinga, negalinti susikaupt normaliam maitinimuisi - jauciu, kad "stogas" netvarkoj, bet lyg ir nera taip blogai kol kas tai nepuolu pas daktara. Per 8 metus tai bus pirma ziema(tikiuosi), kai istempiau be antidepresantu. Bandysiu pavartoti, kaip cia minejo, Triptan FORTE, noriu dar nakvisos nusipirkti...
Atsakyti
O mano vaikas pasiskunde sirdies negalavimu tai as taip isigandau kad mano negalavimai antram plane pasiliko. Nes kai vaiku sirdi skauda tai mano skausmai ir tirpimai dzin.

Kirmieliau baik panikuoti be reikalo, dar niekas nieko nepsaske o tu jau isvadas padarei. Negalima sau liko nustatineti. Susiimk bent kiek, nes mes kuo labaiu tave suprantam tuo labiau tu duodi isibujoti mintims kad tau yra blogai. Ir nuo to dar labiau simtomai astreja
Atsakyti