Įkraunama...
Įkraunama...

vegetacine distonija -antra dalis

QUOTE(Jurgele @ 2008 03 18, 15:39)
Oho, kaip Vilniuj drebia ohmy.gif

nu nesuprantu, gyvenu Vilniuje, su regejimu dar gerai, visur raso, kad sninga, nu bet nematau niekad jokiu snaigiu, o kompas vos ne ant palanges blink.gif
Atsakyti
Mind ,o jei kaip nors prisiverstum nueit y baseina,ka ? o gal y kokia sporto sale trumpam ,gal patiktu 4u.gif
Man lengva dabar kalbet,nes man jau kuris laikas savijauta nebloga ,noriu ir jus uzkresti gera nuotaika..na oras toks tai siutina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 18, 16:35)
Mind ,o jei kaip nors prisiverstum nueit y baseina,ka ? o gal y kokia sporto sale trumpam ,gal  patiktu  4u.gif 
Man lengva dabar kalbet,nes man jau kuris laikas savijauta nebloga ,noriu ir jus uzkresti gera nuotaika..na oras toks tai siutina. smile.gif

basena net rekomenduoja, ir sportas ir moraliskai padeda 4u.gif bet ir as neprisiverciu, vis sau sakau gal kita kart ir taip jau metai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 03 18, 15:55)
Pas mus irgi truputeli sniguriuoja.
O kur tu, trude, gyveni? Ar Vilniuje?Kazkaip nebeprisimenu. blush2.gif

Aš šiaulietė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurlin @ 2008 03 18, 17:51)
basena net rekomenduoja, ir sportas ir moraliskai padeda  4u.gif  bet ir as neprisiverciu, vis sau sakau gal kita kart ir taip jau metai  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Į baseiną dar kats nuo karto nueinu, bet jau sportuot kaip tingiu blush2.gif Net dėl svorio reiktų, bet taip sunku prisiversti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 18 kovo 2008 - 16:55
jei tureciau su kuo eiti, prisiversciau, o vienai nepavyksta rolleyes.gif
Atsakyti
Reikia,mergaites,reikia..gerai,as rytoj uz jus visas nueisiu pasipliuskenti biggrin.gif
o man tai jauciu moteriskos bedos,pilva maudzia...jauciu reiks eit pas gin.
Nezinot kokios laiudiskos priemones,jei tan uzdegimas yra ? ( as cia ne y tema biski )
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 18, 17:18)
Reikia,mergaites,reikia..gerai,as rytoj uz jus visas nueisiu pasipliuskenti  biggrin.gif 
o  man tai jauciu moteriskos bedos,pilva maudzia...jauciu reiks eit pas gin.
Nezinot kokios laiudiskos priemones,jei tan uzdegimas yra ? ( as cia ne y tema biski )

kai is tikro buna uzdegimas- einu nusiperku klion vaistu ir rami galva blush2.gif bet prie uzdegimo man pilvo nemaudzia schmoll.gif gal cistos kokios, kad skauda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 03 18, 18:24)
kai is tikro buna uzdegimas- einu nusiperku klion vaistu ir rami galva  blush2.gif  bet prie uzdegimo man pilvo nemaudzia  schmoll.gif gal cistos kokios, kad skauda  unsure.gif

ten mioma tupi,o as ja uzmaitinau B grupes vitaminais,gal padidejo.. reik pas daktarke,ale taip tingiu...
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 18, 17:38)
ten mioma tupi,o as ja uzmaitinau B grupes vitaminais,gal padidejo.. reik pas daktarke,ale taip tingiu...

as ir turiu 2 miomas, bet kolkas jos ramybes busenoje karsta.gif tikiuosi taip ir liks bigsmile.gif man pries metus truko cista , tai jausmas buvo, kad gimdau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 03 18, 18:42)
as ir turiu 2 miomas, bet kolkas jos ramybes busenoje  karsta.gif  tikiuosi taip ir liks  bigsmile.gif  man pries metus truko cista , tai jausmas buvo, kad gimdau  blink.gif

Svarbu ju neuzpeneti kokiais plecianciais ar vitaminais.. sakau B grupes mums netinka.. nors jis butinas nervu sistemai.
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 18, 19:00)
Svarbu ju neuzpeneti kokiais plecianciais ar vitaminais.. sakau B grupes mums netinka.. nors jis butinas nervu sistemai.

Jo ne visiems jis rekomenduojamas, nors gydytojai nelabai į tai dėmesio kreipia doh.gif

Kur kirmelius dingęs? Man rodos visai nesidžiaugia tyrimų rezultatais ir toliau naršo po internetą lotuliukas.gif
Man taip pat ilgai reikėjo kol nusiraminau (nors ir dabar dar būna visokių minčių) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 18, 18:38)

Reik nueit, netingek, gal ji tau cia ir skauda.O nuo uzdegimu, tai geriausia yra medetka(jei norima naturaliom priemonem).
Tikra teisybe, arba vitaminais as ja buvau uzauginus, arba hormonai.
Atsakyti