QUOTE(husmor @ 2008 03 18, 09:28)
Nee..nusipirkit didely kamuoly,mano ugis 175 ,tai as perku 65 ystrizaines, jei ugis mazesnis -tada tinka 55 .
Ant jo pratimu pilna internete,dar buna knygeles , ir siaip belekokius manevrus paciai galima susigalvoti. Liuks reikalas,stuburui -pirmas vaistas.
Papildyta:
O dar ieskau nusipirkti maziuko su dygliukais kamuoliuko,panasu sunys kramto..kad sedint fotelyje,pasidet tarp menciu. Masazuotu. Nes tarp menciu labai sunki vieta paciai pasiekt,pasimasazuot.
Turiu kamuolį ir 60 cm, vaikas ant jo šokinėja, ir 80 cm, o mažą turiu su dygliukais, tai jis yra 20 cm skersmens, ant jo lygiai taip pat važinėju arba palei sieną pritūpimus darau

Didelis kamuolys yra žiauriai gerai, jis atpalaiduoja, labai super, o mažesnis kamuolys, tam tinka puikiausiai bet koks vaikiškas kamuolys yra kitokiam truputį masažui. Guli ant jo, savo kūno svorį panaudoji stuburui paspaust, oi kaip pirmus kartus viskas traškėjo

Man teko pavaikščiot pas specus www.stuburas.lt tai ten pamokė
husmor, iš kur tu? Tą kamuolį su spygliukais pirkau ortopediniam, nes kitur kiek teko matyti mažo diametro ir per minkšti.
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2008 03 18, 09:20)
nu turiu kamuolį, bet nedidelį. O kokius pratimus su juo daryti?

ant jo bijau gultis ir sėstis, o jei neišlaikys?
Nuo vakar pradejau gerti kalci, magni ir cinką. tai dabar jau geriu ginkmedį, nakvišas ir dabar tuos. kažin ne perdaug?
Atsiguli ant kamuolio (pasikiši po nugara), rankas suneri po galva, jei sunkiau lygsvarą laikyt, galima į šonus išskleist, kojos kampu ir kojom dirbi, ta prasme prisitrauki nusistumi, kamuolys turi judėt nuo juosmens iki sprando. Pavažinėji per vidurį nugaros, tada dešiniau, po to kairiau. Tada yra pratimas palieki kamuolį tarp menčių, užpakalis būtinai turi liesti žemę, tada ištiestų rankų plaštakom palieti grindis virš galvos. Ir guli taip 30 sek, tada pakeli rankas, pailsi ir vėl. Kelis kartus taip. Man pradžioj labai svaigdavo galva, tai nepersistengdavau, o dabar nieko, galiu daryt. Nes taip jau yra osteochondrozės nepagydysi... gali tik pristabdyti....
Normaliai geri

Aš irgi pusryčiams saujelę...