Įkraunama...
Įkraunama...

vegetacine distonija -antra dalis

QUOTE(trude @ 2008 03 17, 22:35)
Mano draugė drinks_cheers.gif Vyras man sako, „gal tu ne moteris “biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif
Šį ryt aš pirma mirksiukas.gif
nusprendziau nuo šiandien kazkaip pradėt mankštintis blush2.gif nes skruszdeliukai laksto po mentes unsure.gif reik jau matyt judintis intensyviau blush2.gif

kaip miegojot jūs?Kaip savijauta šiandien?
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 03 18, 08:59)
nusprendziau nuo šiandien kazkaip pradėt mankštintis blush2.gif nes skruszdeliukai laksto po mentes unsure.gif reik jau matyt judintis intensyviau blush2.gif

kaip miegojot jūs?Kaip savijauta šiandien?

Geras sprendimas thumbup.gif Menčių skruzdėliukus išvaiko kamuolys. Jei turi kokį, nieko geriau nereikia smile.gif Aišku ne nuo vieno karto, bet kasdien bent po pora minučių ir pajausi skirtumą ax.gif

Vaikas prikėlė 7 doh.gif O man šiandien tfu tfu tfu visai nieko rolleyes.gif Gal jau įsivažiavo antidepr. O kaip tu, nesidažymo drauge? hihihi.gif
Atsakyti
Mane tai vakar per daug sudauze masaze doh.gif ,tai uzmigt nejo.. organizmas yaudrintas ..nugara skauda ,prisiliest negaliu,siandien neisiu schmoll.gif
O kamuolys tai super gerai thumbup.gif tik man vaikas pradure ,tai ieskau dabar kito pirkt,pas mus Senukuose nera..
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 03 18, 10:06)
Geras sprendimas thumbup.gif Menčių skruzdėliukus išvaiko kamuolys. Jei turi kokį, nieko geriau nereikia smile.gif Aišku ne nuo vieno karto, bet kasdien bent po pora minučių ir pajausi skirtumą  ax.gif

nu turiu kamuolį, bet nedidelį. O kokius pratimus su juo daryti? g.gif ant jo bijau gultis ir sėstis, o jei neišlaikys? biggrin.gif

Nuo vakar pradejau gerti kalci, magni ir cinką. tai dabar jau geriu ginkmedį, nakvišas ir dabar tuos. kažin ne perdaug? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 18 kovo 2008 - 09:22
QUOTE(husmor @ 2008 03 18, 09:15)
Mane tai vakar per daug sudauze masaze  doh.gif  ,tai uzmigt nejo.. organizmas yaudrintas ..nugara skauda ,prisiliest negaliu,siandien neisiu schmoll.gif
O kamuolys tai super gerai thumbup.gif  tik man vaikas pradure ,tai ieskau dabar kito pirkt,pas mus Senukuose nera..

Tai jau tikrai geras masažas buvo ohmy.gif

Kamuolį tai turėjau minty paprasta vaikiška nedidelį kamuoliuką, kokių 20 cm skersmens, kad "smigtų" į kūną biggrin.gif
Atsakyti
Nee..nusipirkit didely kamuoly,mano ugis 175 ,tai as perku 65 ystrizaines, jei ugis mazesnis -tada tinka 55 .
Ant jo pratimu pilna internete,dar buna knygeles , ir siaip belekokius manevrus paciai galima susigalvoti. Liuks reikalas,stuburui -pirmas vaistas.
Papildyta:
QUOTE(husmor @ 2008 03 18, 10:26)
Nee..nusipirkit didely kamuoly,mano ugis 175 ,tai as perku 65 ystrizaines, jei ugis mazesnis -tada tinka 55 .
Ant jo pratimu pilna internete,dar buna knygeles , ir siaip belekokius manevrus paciai galima susigalvoti. Liuks reikalas,stuburui -pirmas vaistas.

O dar ieskau nusipirkti maziuko su dygliukais kamuoliuko,panasu sunys kramto..kad sedint fotelyje,pasidet tarp menciu. Masazuotu. Nes tarp menciu labai sunki vieta paciai pasiekt,pasimasazuot.
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 18, 09:28)
Papildyta:
O dar ieskau nusipirkti maziuko su dygliukais kamuoliuko,panasu sunys kramto..kad sedint fotelyje,pasidet tarp menciu. Masazuotu. Nes tarp menciu labai sunki vieta paciai pasiekt,pasimasazuot.

Turiu kamuolį ir 60 cm, vaikas ant jo šokinėja, ir 80 cm, o mažą turiu su dygliukais, tai jis yra 20 cm skersmens, ant jo lygiai taip pat važinėju arba palei sieną pritūpimus darau smile.gif Didelis kamuolys yra žiauriai gerai, jis atpalaiduoja, labai super, o mažesnis kamuolys, tam tinka puikiausiai bet koks vaikiškas kamuolys yra kitokiam truputį masažui. Guli ant jo, savo kūno svorį panaudoji stuburui paspaust, oi kaip pirmus kartus viskas traškėjo smile.gif Man teko pavaikščiot pas specus www.stuburas.lt tai ten pamokė smile.gif

husmor, iš kur tu? Tą kamuolį su spygliukais pirkau ortopediniam, nes kitur kiek teko matyti mažo diametro ir per minkšti.
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2008 03 18, 09:20)
nu turiu kamuolį, bet nedidelį. O kokius pratimus su juo daryti?  g.gif ant jo bijau gultis ir sėstis, o jei neišlaikys?  biggrin.gif

Nuo vakar pradejau gerti kalci, magni ir cinką. tai dabar jau geriu ginkmedį, nakvišas ir dabar tuos. kažin ne perdaug? g.gif

Atsiguli ant kamuolio (pasikiši po nugara), rankas suneri po galva, jei sunkiau lygsvarą laikyt, galima į šonus išskleist, kojos kampu ir kojom dirbi, ta prasme prisitrauki nusistumi, kamuolys turi judėt nuo juosmens iki sprando. Pavažinėji per vidurį nugaros, tada dešiniau, po to kairiau. Tada yra pratimas palieki kamuolį tarp menčių, užpakalis būtinai turi liesti žemę, tada ištiestų rankų plaštakom palieti grindis virš galvos. Ir guli taip 30 sek, tada pakeli rankas, pailsi ir vėl. Kelis kartus taip. Man pradžioj labai svaigdavo galva, tai nepersistengdavau, o dabar nieko, galiu daryt. Nes taip jau yra osteochondrozės nepagydysi... gali tik pristabdyti....

Normaliai geri biggrin.gif Aš irgi pusryčiams saujelę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgele: 18 kovo 2008 - 09:41
QUOTE(Jurgele @ 2008 03 18, 10:39)
Turiu kamuolį ir 60 cm, vaikas ant jo šokinėja, ir 80 cm, o mažą turiu su dygliukais, tai jis yra 20 cm skersmens, ant jo lygiai taip pat važinėju arba palei sieną pritūpimus darau smile.gif Didelis kamuolys yra žiauriai gerai, jis atpalaiduoja, labai super, o mažesnis kamuolys, tam tinka puikiausiai bet koks vaikiškas kamuolys yra kitokiam truputį masažui. Guli ant jo, savo kūno svorį panaudoji stuburui paspaust, oi kaip pirmus kartus viskas traškėjo smile.gif Man teko pavaikščiot pas specus www.stuburas.lt tai ten pamokė smile.gif

husmor, iš kur tu? Tą kamuolį su spygliukais pirkau ortopediniam, nes kitur kiek teko matyti mažo diametro ir per minkšti.
Papildyta:
Atsiguli ant kamuolio (pasikiši po nugara), rankas suneri po galva, jei sunkiau lygsvarą laikyt, galima į šonus išskleist, kojos kampu ir kojom dirbi, ta prasme prisitrauki nusistumi, kamuolys turi judėt nuo juosmens iki sprando. Pavažinėji per vidurį nugaros, tada dešiniau, po to kairiau. Tada yra pratimas palieki kamuolį tarp menčių, užpakalis būtinai turi liesti žemę, tada ištiestų rankų plaštakom palieti grindis virš galvos. Ir guli taip 30 sek, tada pakeli rankas, pailsi ir vėl. Kelis kartus taip. Man pradžioj labai svaigdavo galva, tai nepersistengdavau, o dabar nieko, galiu daryt. Nes taip jau yra osteochondrozės nepagydysi... gali tik pristabdyti....

Normaliai geri biggrin.gif Aš irgi pusryčiams saujelę...

kazkaip sudėtingai atrodo blush2.gif kazi ar sugebėsiu. kaip aš sakau esu vieno kaulo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 03 18, 09:46)
kazkaip sudėtingai atrodo blush2.gif kazi ar sugebėsiu. kaip aš sakau esu vieno kaulo biggrin.gif

Aprašyt sudėtingiau nei daryt biggrin.gif Pabandysi ir pavyks mirksiukas.gif Bent jau pagulėt tai tikrai įmanoma biggrin.gif

Bet koks fainas šitas skyrelis, negaliu atsidžiaugti blush2.gif blush2.gif blush2.gif Kažkaip gal ir dėl to savijauta geresnė, kad tikrai nebesijaučiu viena mūšyje karys blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Siandien labai aktyvios, smagu thumbup.gif Bet kaip grazu lauke bigsmile.gif As labai gerai miegu, gal del to , kad TRIPTAN FORTE pries miega geriu, o ne dienos metu, kaip rupi dar pamiegot, bet negaliu , meistras plyteles deda vonioje , tai triuksma kelia biggrin.gif
Man ir reiktu kamuolio, bet HUSMOR rase, kad musu senukuose nera, mes is Anyksciu.O visai neblogai but ir tie ratukai su spygliukais, nes ir man skruzdeles po n ugara begioja(pastoviai).
Atsakyti
QUOTE(oda @ 2008 03 18, 11:11)
Labas rytas,
Siandien labai aktyvios, smagu thumbup.gif Bet kaip grazu lauke  bigsmile.gif As labai gerai miegu, gal del to , kad TRIPTAN FORTE pries miega geriu, o ne dienos metu,  kaip rupi dar pamiegot, bet negaliu , meistras plyteles deda vonioje , tai triuksma kelia biggrin.gif
Man ir reiktu kamuolio, bet HUSMOR rase, kad musu senukuose nera, mes is Anyksciu.O visai neblogai but ir tie ratukai su spygliukais, nes ir man skruzdeles po n ugara begioja(pastoviai).

pas mus tai žiema lotuliukas.gif medžiai balti, balti
Šiaip aš ir miegu paskutiniu metu neblogai, bet gal kai magnį pradėjau gert g.gif . Dabar nakčiai dažniausia užtenka tik mėtų arbatos thumbup.gif
Atsakyti