Įkraunama...
Įkraunama...

vegetacine distonija -antra dalis

QUOTE(trude @ 2008 02 29, 21:21)
O aš merginos va ką pagalvojau
rolleyes.gif
man darė nesenai ajurvedinį masažą  thumbup.gif netik visą kūna išmasažavo, bet ir daug pagal taškus pasakė teisybės. bet kas idomiausia pasakė, kad reikia stiprinti nervų sistemą,tada visi kiti organai sustiprės. Ir ji man liepė daugiau vartoti imbiero, nes jis stimuliuoja, gerina nuotaiką, medžiagų apykaitą, bei kraujotaką. tai buvau pamiršus, prieš porą dienu nusipirkau ir miltelių ir tų cukierkų.
tai vat nežinau ar čia sutapimas ar ne, bet paskutines dienas tikrai geriau jaučiuosi, nuotaika kita. ar čia tik sutapimas g.gif

o kokios ten cukerkos su imbieru ?
Atsakyti
as irgi turiu nusipirkus imbiero ledinukai.tai kaip saldainiukai -tik su imbieru.man jie padeda nuo gerkles skausmo,asir mergaitei savo duodu nuo gerkles.ir kai suciulpi ji tai ir virskinimas pagereja.cia tiesa.as pirkau juos tokiam skyriui kur buna sveriami prieskoniai,kava.bet buna ir pacio imbiero cukruje.jis astresnis.o sitie ledinukai ne tokie astrus...
Atsakyti
Imbiera gal geriausia paciai tarkuotis, su medum, citrina... 4u.gif
Sianakt nemiegojau visai. Ilgai varciausi, o paskui nebenorejau gerti jokiu migdomuju. verysad.gif
Atsakyti
Ir ash...Skaudejo puses kuno sanarius ir silpna taip net pykino..Ne vegetodistonija itariu cia.. Per daug blogai.
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 01, 11:49)
Ir ash...Skaudejo puses kuno sanarius ir silpna taip net pykino..Ne vegetodistonija itariu cia.. Per daug blogai.

as visai nieko siandien miegojau be vaistu.man irgi gelia skauda sanarius ir raumenis.buna ir pykina,bet tas pykinimas atrodo toks nuo nugaros ateina,net nemoku paaiskinti.nesenai ir as ikaliau xanaxo,o tai jau jauciu virpuliukai ateina ir virpejimas kuno.tai lygtai palengvejo...
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 01, 12:07)
as visai nieko siandien miegojau be vaistu.man irgi gelia skauda sanarius ir raumenis.buna ir pykina,bet tas pykinimas atrodo toks nuo nugaros ateina,net nemoku paaiskinti.nesenai ir as ikaliau xanaxo,o tai jau jauciu virpuliukai ateina ir virpejimas kuno.tai lygtai palengvejo...

Nu zinok niekaip negaliu patiketi, kad tokie pojuciai nuo nervu... Ir man pykinimas nuo nugaros.. Toks nevimdantis ar kaip cia ishsireishkus smile.gif Nu negi teks ant antidepresantu gyvent, jei ish tikro tai tik nervai..Niekad gyvenime raminanciu net nevartojau, kaip taip .. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 01, 16:15)
Nu zinok niekaip negaliu patiketi, kad tokie pojuciai nuo nervu... Ir man pykinimas nuo nugaros.. Toks nevimdantis ar kaip cia ishsireishkus smile.gif Nu negi teks ant antidepresantu gyvent, jei ish tikro tai tik nervai..Niekad gyvenime raminanciu net nevartojau, kaip taip ..  doh.gif

nu ir man ne del to kad skrandis stoja ar panasiai,bet jauciu toki spaudima nugaroje,ir nuo to mane pykina.toks blogumas,sleikstulys.matyt kraujotaka uzspazmuota,galva neaprupinama krauju uz tai ir mes girtos,pykinamos,svaigstancios.as irgi labai nenoriu raminamu gerti,bet kad zinok kitaip neiseina.ziuriu kad jau visko bijau,iseiti kur nors,isvaziuoti o ypac viena.kaip gera buna kaip ateina tokia valandele kai jautiesi visai neblogai,skraidai ant sparnu tada.o ju retai buna. schmoll.gif
Papildyta:
tiesa,o kaip jus reaguojate i kvapus?man tai is karto pasidaro bloga,silpna.ypac nuo visokiu cheminiu...
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 01, 15:39)
tiesa,o kaip jus reaguojate i kvapus?man tai is karto pasidaro bloga,silpna.ypac nuo visokiu cheminiu...

As kvapams esu labai jautri, bet visada galvojau, kad tai del alergijos. Vengiu ivairiu cheminiu kvapu, net kvepalus naudoti ne visada galiu, kazkaip uzgniauzia gerkle, o ypac nepernesu rukalu kvapo. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 01, 15:15)
Nu zinok niekaip negaliu patiketi, kad tokie pojuciai nuo nervu... Ir man pykinimas nuo nugaros.. Toks nevimdantis ar kaip cia ishsireishkus smile.gif Nu negi teks ant antidepresantu gyvent, jei ish tikro tai tik nervai..Niekad gyvenime raminanciu net nevartojau, kaip taip ..  doh.gif

As irgi raminanciu niekad nevartojau iki to pirmojo lemtingojo karto. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 03 01, 15:27)
As kvapams esu labai jautri, bet visada galvojau, kad tai del alergijos. Vengiu ivairiu cheminiu kvapu, net kvepalus naudoti ne visada galiu, kazkaip uzgniauzia gerkle, o ypac nepernesu rukalu kvapo. doh.gif

As nejautri kvapams. Ir aplamai buvau niekam nejautri, ishskyrus emocishkai. Dabar, kai strese gyvenu net pradejau vel rukyti, nors zinau, kad tik blogiau darau, bet ta nezinia varo ish proto. Jauciuosi neigali. Ir bijau del sveikatos. Galvoju, gal namo vaziuoti ishsitirti. Bijau, kad man vis del to kazkas rimtesnio... Nors jums daug kas panashaus dedasi...Bet puse kuno kaip apmires, kazi ar nuo nervu...Jau kartojuos nezinau kiek kartu, bet kad negaliu nusiraminti.
Beja, kai ishgeriate alkoholio ar jums yra toks jausmas lyg kojas atimtu? Na tokios silpnos silpnos? Bet ne tai, kad girta buciau ir nepaeiciau, shiaip, lyg jutimas koju sumazeja..Nemoku paaishkinti...
Atsakyti
Man ne. 4u.gif
As tau patarciau tikrai vaziuoti i Lietuva issitirti, jei tik turi galimybe atitrukti nuo darbu. Bet Lietuvoj irgi reikia apsisarvuoti kantrybe ir pinigais.
Tiesa, siandien prisitarkavau imbiero. O dar per televizoriu girdejau, kad imbieras labai gerai tiems musu sustingusiems sanariams. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 01 kovo 2008 - 18:55
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 01, 19:33)
As nejautri kvapams. Ir aplamai buvau niekam nejautri, ishskyrus emocishkai. Dabar, kai strese gyvenu net pradejau vel rukyti, nors zinau, kad tik blogiau darau, bet ta nezinia varo ish proto. Jauciuosi neigali. Ir bijau del sveikatos. Galvoju, gal namo vaziuoti ishsitirti. Bijau, kad man vis del to kazkas rimtesnio... Nors jums daug kas panashaus dedasi...Bet puse kuno kaip apmires, kazi ar nuo nervu...Jau kartojuos nezinau kiek kartu, bet kad negaliu nusiraminti.
Beja, kai ishgeriate alkoholio ar jums yra toks jausmas lyg kojas atimtu? Na tokios silpnos silpnos? Bet ne tai, kad girta buciau ir nepaeiciau, shiaip, lyg jutimas koju sumazeja..Nemoku paaishkinti...

nusiramink ir nesinervuok.kaip ir sakiau vienos puses apmirimas gali buti ir nuo raumenu.bent man taip yra.man rodos tu rasei kad jautresne desine puse raumenu nei kaire.o tas tirpimas dar ir nuo sirdeles dasideda,jeigu ji smarkiau plaka.
Papildyta:
nu jo tu rasei.as irgi kaires puses nejausdavau .jei atsiguldavau ant nugaros tai atrodydavo,kad as nejauciu lovos.nu toks keistas jausmas,atrodo guli ore..kad ir kaip keistai beskambetu...
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 01, 17:51)
nusiramink ir nesinervuok.kaip ir sakiau vienos puses apmirimas gali buti ir nuo raumenu.bent man taip yra.man rodos tu rasei kad jautresne desine puse raumenu nei kaire.o tas tirpimas dar ir nuo sirdeles dasideda,jeigu ji smarkiau plaka.
Papildyta:
nu jo tu rasei.as irgi kaires puses nejausdavau .jei atsiguldavau ant nugaros tai atrodydavo,kad as nejauciu lovos.nu toks keistas jausmas,atrodo guli ore..kad ir kaip keistai beskambetu...

Tai kaip gydeisi? blink.gif
Atsakyti