Įkraunama...
Įkraunama...

vegetacine distonija -antra dalis

QUOTE(husmor @ 2008 02 29, 12:25)
sveikinu su augintiniu seimos pagausejimu  4u.gif  kas ten,kaciukai ar suniukai ? smile.gif

Nei tas nei tas biggrin.gif Degučiai http://www.47d.org/~...rs/degu-nut.jpg

Papildyta:
QUOTE(Mind @ 2008 02 29, 13:01)
Tai kaip ir mociute tapai... biggrin.gif  Sveikinu 4u.gif

Nu jo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ačiū, net gi 6 kartus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 29 vasario 2008 - 15:29
aa..nei suniukai,nei kaciukai...cia kaip pelytes ,lai laksto po namus biggrin.gif
va pas mane auga persu-egzote mergyte,jau laikas jai pas bernu..bet nieko nesako,mes ir neieskom berniuko smile.gif
Atsakyti
[quote=trude,2008 02 29, 13:28]

Kokie juokingi peliuksciai rolleyes.gif Isivaizduoju kaip palaidi visi po namus lakstys lotuliukas.gif
Papildyta:
Beja dar apie ligas...(nu negaliu nusiraminti sorry) Man dingo tie priepuoliai silpnumo ir aplamai geriau jauciuos. Kas budinga IS... Juk del stuburo problemu manau viskas pastovu, kol nepradedi kazkaip gydytis? Ar ne? Beja ir dirbti pradejau, tai stuburas apkrautas, turejo lyg ir pablogeti... O pagerejo... A jum taip irgi buna? Is lempos juk negali gereti..
Greiciau tyrimai, nekvarshinciau galvos nei sau, nei kitiems.. blink.gif
Atsakyti
[quote=Kirmelius,2008 02 29, 19:18]
[quote=trude,2008 02 29, 13:28]

Kokie juokingi peliuksciai rolleyes.gif Isivaizduoju kaip palaidi visi po namus lakstys lotuliukas.gif
Papildyta:
Beja dar apie ligas...(nu negaliu nusiraminti sorry) Man dingo tie priepuoliai silpnumo ir aplamai geriau jauciuos. Kas budinga IS... Juk del stuburo problemu manau viskas pastovu, kol nepradedi kazkaip gydytis? Ar ne? Beja ir dirbti pradejau, tai stuburas apkrautas, turejo lyg ir pablogeti... O pagerejo... A jum taip irgi buna? Is lempos juk negali gereti..
Greiciau tyrimai, nekvarshinciau galvos nei sau, nei kitiems.. blink.gif
[/quote]

Pagerejo ,nes prasimankstinai smile.gif ,o stuburui labai svarbu manksta ir judejimas...kvarsink,nes kitaip forumas negyvuos 4u.gif
Atsakyti
Bet viskas ir prasidejo darbe... Ir pablogejo darbe. Manksta ne prie ko..Cia buvo kazkoks kaip priepuolis..Tiktai kieno priepuolis..Neisheina shitai ish galvos man
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 02 29, 19:35)
Bet viskas ir prasidejo darbe... Ir pablogejo darbe. Manksta ne prie ko..Cia buvo kazkoks kaip priepuolis..Tiktai kieno priepuolis..Neisheina shitai ish galvos man

Na mes juk priejom isvados tokios, kad stuburo ligos siejasi su psichika. unsure.gif Tai gal cia ta musu vegetacine distonija sitaip reiskiasi. blush2.gif Nes ji turi savybe pasireiksti ivairiausiais budais. Nezinau, gal blefuoju, bet ar negali taip buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 29, 21:13)
Na mes juk priejom isvados tokios, kad stuburo ligos siejasi su psichika.  unsure.gif Tai gal cia ta musu vegetacine distonija sitaip reiskiasi.  blush2.gif Nes ji turi savybe pasireiksti ivairiausiais budais. Nezinau, gal blefuoju, bet ar negali taip buti?  g.gif

manau kad gali...nes kiekviena diena vis kitokius simptomus jauciam... g.gif
Atsakyti
Jei cia rimtai tokie priepuoliai del vegetacines distonijos...Kaip keista, kai nesupranti kas kune vyksta, jis tarsi savo gyvenima gyvena, o tu tik stebi ir stebiesi rolleyes.gif
Atsakyti
va tas ir yra kad tu negali nieko kontroliuoti...lyg ir nesinervuoji,nepavargsti o nesamones kazkokios darosi ir tiek.man rodos cia mus pasivijo praeityje patirti stresai,pervargimai...
Atsakyti
Bet tuo paciu negali visko veg. distonijai nurashyti, nes gali ir praziopsoti kokia liga..Nors jauciu su tokiu ejimu per daktarus , kur cia praziopsosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 29, 20:13)
Na mes juk priejom isvados tokios, kad stuburo ligos siejasi su psichika.  unsure.gif Tai gal cia ta musu vegetacine distonija sitaip reiskiasi.  blush2.gif Nes ji turi savybe pasireiksti ivairiausiais budais. Nezinau, gal blefuoju, bet ar negali taip buti?  g.gif

Taip,stuburas ir psichiniai reikalai -susije..tas tiesa,
Papildyta:

Dieve Dieve,manes laukia kelione uz keliu savaiciu ...kaip reiks su tokia "apsinesusia " galva plaukt laivu doh.gif
laivas sups..galva viduj siubuos..neisprotesiu,tikiuos..
Atsakyti
O aš merginos va ką pagalvojau
rolleyes.gif
man darė nesenai ajurvedinį masažą thumbup.gif netik visą kūna išmasažavo, bet ir daug pagal taškus pasakė teisybės. bet kas idomiausia pasakė, kad reikia stiprinti nervų sistemą,tada visi kiti organai sustiprės. Ir ji man liepė daugiau vartoti imbiero, nes jis stimuliuoja, gerina nuotaiką, medžiagų apykaitą, bei kraujotaką. tai buvau pamiršus, prieš porą dienu nusipirkau ir miltelių ir tų cukierkų.
tai vat nežinau ar čia sutapimas ar ne, bet paskutines dienas tikrai geriau jaučiuosi, nuotaika kita. ar čia tik sutapimas g.gif
Atsakyti