Įkraunama...
Įkraunama...

vegetacine distonija -antra dalis

QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 22, 11:27)
tai pasirodo mano pulsas kaip ir nemazas.jusu tikrai mazesnis...siandien isviso odos nejauciu,kosmaras.vyras sako tu kaip is koncentracijos stovyklos atrodai....sveriu ***** tik 48 kg.nervai ima ir tiek.jegu nera,skrandis stoja,viskas dreba....oi merginos....verkiu...

Man tavo visokie simptomai artimiausi. Ishkyrus tai, kad man nera probelmu su shirdim, skrandziu ir kt. organais. Bet man silpnuma sperejo jau i abi puses ir visas kunas dreba nuo silpnumo. Prisikaiciau apie ALS. sad.gif
Atsakyti
as neskaiciau dar apie als.nes jei paskaitysiu tai tada is viso isprotesiu.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 22, 15:00)
Man tavo visokie simptomai artimiausi. Ishkyrus tai, kad man nera probelmu su shirdim, skrandziu ir  kt. organais. Bet man silpnuma sperejo jau i abi puses ir visas kunas dreba nuo silpnumo. Prisikaiciau apie ALS. sad.gif

Ar gali parasyti tiksliai, kas tau daros?Galva svaigsta?Koks svaigimas jei svaigsta; sukasi, dvejinasi, ar svaigimas judesiais i sona?
Atsakyti
Kai man buvo pats baisumas su vegeto..,tai atrode,greiciau padarytu visus tyrimus ir rastu liga,bet kai protas stabde truputy ir nemeciau pinigu brangiems tyrimams.. po biski viskas aprimo..
Atsakyti
QUOTE(oda @ 2008 03 22, 13:14)
Ar gali parasyti tiksliai, kas tau daros?Galva svaigsta?Koks svaigimas jei svaigsta; sukasi, dvejinasi, ar svaigimas judesiais i sona?

Su galva viskas gerai smile.gif Man stipreja silpnumas. Raumenu. Stingsta pirshtai. Silpnumas kojose, net nugaroj. Nuo silpnumo dreba kunas. Sunku atlikti paprastus veiksmus, nes nera jegu. Trukcioja raumenys. Bet nebetirpsta pirshtai. Bet tas silpnumas progresuoja. Atrodo, kad kojos linksta per kelius. Ir viena peda kazkaip blogai valdosi.
Atsakyti
man ir tas pats darosi kirmeliau.net kakla atrodo raumenys uzspaudzia.nenoriu nieko daryti....visas kunas sustinges...skauda.ot tai velykos...
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 22, 13:50)
man ir tas pats darosi kirmeliau.net kakla atrodo raumenys uzspaudzia.nenoriu nieko daryti....visas kunas sustinges...skauda.ot tai velykos...

Bet cia nenormalu. Net vegetodistonijai. Manau cia kazkas kito. Bent jau man. Ir aishku galvoju apie blogiausia sad.gif
Papildyta:
Beja, mano silpnumas prasidejo kaireje puseje, po to nukeliavo i deshine, dabar visam kune. Kaip ALS sad.gif
Atsakyti
man ir toj ir toj skauda raumenis.
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 22, 14:07)
man ir toj ir toj skauda raumenis.

Nu jei skauda, tai ne taip baisu. Reishkia ne nervu sitemos liga. Ta prasme, ne ish tu apie kurias ash galvoju.
Man neskauda sad.gif Nebent kai sutraukia, trumpam.
Atsakyti
o apie kokias tu galvoji?als-tu turi galvoje alzhaimeri?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 22, 14:15)
o apie kokias tu galvoji?als-tu turi galvoje alzhaimeri?

Ne.. Amiotropine lateraline skleroze. Arba motoriniu neuronu liga.
Atsakyti
kas jai budinga?
Papildyta:
tai jei ne nuo nervu man skauda raumenis,tai nuo ko?
Atsakyti