Įkraunama...
Įkraunama...

vegetacine distonija -antra dalis

QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 22, 21:31)
o jums nebuna toks pykinimas-atrodo pradedi skaityti ir pradeda pykinti.toks ne nuo skrandzio,kazkoks kitoks,,,,net nezinau kaip paaiskinti.. g.gif

Aš vadindavau ne pykina, o bloga smile.gif Kartu su kažkokiu vidiniu sudirgimu užpakalinėj galvos pusėj, gal kakle. Ir būtent susiję su kruopščiu dalyku, skaitymu, mezgimu, rašymu...
Atsakyti
aha jurgele.va ir dabar sedziu prie interneto ir bloga man...
Papildyta:
oda tu cia apie mane-ne vegetacine distonija ir ne depresija?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 22, 21:35)
aha jurgele.va ir dabar sedziu prie interneto ir bloga man...

Man irgi truputį. Kai pradėjau antidepr, mažėja šitas reikalas. Aš truputį uždarbiauju suvedinėdama tekstą, šiandien ryškiai perebor, 7 val jau neatsitraukiau, tai jaučiu kad nelabai kaip bet pažadėjau ryt ryte atiduot doh.gif
Atsakyti
septynios valandos-tai ne kas.....
Atsakyti
QUOTE(oda @ 2008 03 22, 19:31)
Kazkodel ir man atrodo, kad  tikrai ne vegetacine distonija, ne depresija. g.gif

sad.gif Ash jauciu kas. Noreciau ishkart, kad kas pribaigtu, jei tai tiesa, kad nesikankinciau.
Atsakyti
uzpakalinej galvos dalyje yra akiu centrai,uz tai ir skauda ten nuo akiu..man taip rodosi... g.gif
Papildyta:
ka tu cia kirmeliau issigalvoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 22, 21:42)
uzpakalinej galvos dalyje yra akiu centrai,uz tai ir skauda ten nuo akiu..man taip rodosi... g.gif

Man neskauda, tik toks lyg siūbavimas būna. Gali būt. Man kartais galva apsisuka pavarčius akis, kai noriu pailsint nuo kompo smile.gif O šiaip neurologas dar nustatė pačioj pradžioj vestibiuliarinio aparato išsiderinimą. Čia jam irgi nuo nervų, kai tipo stovi tiesiai, bet nerviniai impulsai iš vienos kojos ir kitos ateina ne vienu metu ir dėl to susidaro tas siūbavimo - svaigimo jausmas.
Liepė treniruotis - suktis aplink savo ašį. Pradžioj nuo vieno apsisukimo ilgai sukdavosi vaizdas akyse, dabar jau galiu daugiau, kokius 5 ir pakenčiama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgele: 22 kovo 2008 - 21:45
gali buti,gali buti...
Atsakyti
Aš vis pagalvoju, kad reikės mažajam broliuko ar sesytės ale kaip ištvert reikės nėštumą? blink.gif
Atsakyti
mes galvojom pries du metus apie tai,bet tada man prasidejo sitos nesamones...daugelis sako-gimdyk praeis visos ligos....bet palaukit-jeigu as dabar savim pasirupinu is jegos,tai kas tada bus....?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 22, 21:54)
mes galvojom pries du metus apie tai,bet tada man prasidejo sitos nesamones...daugelis sako-gimdyk praeis visos ligos....bet palaukit-jeigu as dabar savim pasirupinu is jegos,tai kas tada bus....?

Vat ir man baisu, kad nebūtų blogiau, o tada ir vaistai labai apsiriboja... Jetus, kaip prisimenu, mane pradžioj giminaitė gydytoja guodė, nu jo sako, su vegetacine taip jau yra 2-3 mėnesiai... Paskaičiau kiek metų kai kurios kamuojasi... Dabar galvoju, man metai praėjo, tie 2-3 mėn kaip svajonė būtų...
Atsakyti
as du metus sergu.metus buvo pagerejimas o dabar vel.... verysad.gif
Atsakyti