daviau gal karteli bet visai nepatiko,aplamai mano vaikai prie kompotuku ir arbatuciu iprate tai net vyresneliui tos sultys neipatingos jis mieliau geria salta zalia arbata su cinamonu kuria darau pati

Mano draugei nuo Kubus sulčių tokia baisi alergija išsivystė, net iki žaizdų. Jai alergologė paaiškino, kad jos labai aktyvios ir yra daug chemijos. Tai nelabai įsivaizduoju, kaip jas vaikučiams galima duoti..

aš ne dažnai, bet duodu, ir nesuprantu dabar pasiskaičiusi truputį
kokia chemija,jei atidarius tik parą galioja,ir tai-šaldytuve laikant,tai manau,kaip tik,jokios chemijos ten nėra,net Hippo ilgiau galioja atidarius
... o dėl to,kad dantim kenkia, nesiginčysiu, visos sultys ir sintetinės arbatos kenkia... mes ir dažniau kompotus geriam,o labiausiai tai saldžiųjų pankolių vaisių arbatą mėgsta mano pupa

Duodavau kartais"Kubuš",nes vandenuko niekaip neįsiūlau,bet nebeduosiu
Kazkaip negalvojau,kad jau tokios jos blogos
Verdu kompotuką,esam prisidarę labai daug slyvų sulčių,tai galės gerti skiestas visą žiemą.

As dar nedaviau suneliui Kubus, geriam Frutek arba Hipp, reiks pabandyti isspausti morku, nes kazkada daviau, tai negere, gal praskiesiu su obuoliu, tai vyrukui patiks

Geriam ir kol kas nieko blogo nepastebejau

Retkačiais perkam, bet pirmenybe atiduodu arbatytem ir kompotam
Nea

mes pradejom gerti nuo 1,5 metuku
Mes irgi geriam Kubus nuo 1m, bet skiestas ir tik karta per diena po darzovines pietum ir tik bananu, morku bijau, kad gali alergizuoti. Bet dabar suabejojau ir labai patiko ideja saldziuju pankoliu arbata bandysiu virt ir duot
, nes geriam Hipp arbateles.

Maniškė tai paragavo ir išspjovė. Kažkaip apskritai pirktinių nepripažįsta. Verdu aš jai kompotukus ar kokį kisielių