Kol kas neduodu, perku Hıpp. Ankscıau manıske ıs vıs sulcıu neprıpazıno, tık vaısıus valgydavo, o dabar atvırkscıaı ıs vaısıu nebent bananus retkarcıaıs suvalgo, o sultıs gerıa su mıelu noru

Duodu, labai skaniai geria

aš irgi perku, maniškis labai skaniai jas geria
reiks mažint

Mano dicki nuo to s beria,tai jau maziukas tikrai negaus is tolo

dar dabar neduodu, nebent buna sveciu labai maloningu, kurie atveza.
mes geriam kompotukus: uogytes kelios, obuoliukas, kriause,kelios slyvos, paverdi 5-10 minuciu ant mazos ugnies ir gerimo visai dienai. paskui dar fruktozes idedu
mes geriam kompotukus: uogytes kelios, obuoliukas, kriause,kelios slyvos, paverdi 5-10 minuciu ant mazos ugnies ir gerimo visai dienai. paskui dar fruktozes idedu

mazasis geria kubus, patinka, jokio neigiamo poveikio nepastebejau. aisku retsykiais atsigeriam.
mano viena giminaite duoda savo dukrai kubus, kad vaiko oda igautu ruduma, bet kai per daug isgeria tai vaikas pageltonuoja. nu tiek dar nezadu girdyt savo maziaus.
o siaip girdejau, kad tik nuo 3metu galima jo duot.
mano viena giminaite duoda savo dukrai kubus, kad vaiko oda igautu ruduma, bet kai per daug isgeria tai vaikas pageltonuoja. nu tiek dar nezadu girdyt savo maziaus.
o siaip girdejau, kad tik nuo 3metu galima jo duot.
nebegeriam ir mes kubus, ypač dabar, kai jau šviežių morkų sulčių išspaust galima

duodu, ne per dazniausiai, bet taip skaniai geria
o dabar gydytoja rekomendavo geafilus geriama jogurta tai skonius keiciu ir geriam jogurtukus
o dabar gydytoja rekomendavo geafilus geriama jogurta tai skonius keiciu ir geriam jogurtukus

Pabandem ir mes tas sultis, bet po to visa nakti beveik nemiegojom - pilvuka mazgei pute..... Nors gal cia tik atsitiktinumas, bet kol kas daugiau neduosiu