Įkraunama...
Įkraunama...

"KUBUS" sultys

esu macius 10men lelius gere.
bet maniskis tik vandeni geria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 23, 23:45)
esu macius 10men lelius gere.
bet maniskis tik vandeni geria smile.gif

aš esu mačius, kaip pusės metų vaikas laižo šampane pamirkytą pirštuką,o metinukas kapoja silkę, bet argi tai rodiklis??? g.gif
o kad vandenį geria- gerai, sveikiausias gėrimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2008 02 29, 11:51)
ataigi ir svarstau- ka ramesne sirdim mamos duoda savo pypliukams- hipius, frutekus, ar kubus (kalbant apie morku sultis) ?

aš pirkdavau tik morkų, bet kartą pas gydytoją kai lankėmės, sakė, kad nereiktų, vien tik ties morkom apsistot, nes kepenys apkraunamos ir neperdirba, tai vaiko odelė pagelto - tiesa pasakius aš to nepastebėjau, bet gydytoja išsyk paklausė ar morkų daug nevartoja blush2.gif
gal ir nieko kartais tokių sulčių atsigerti, bet vaikai labai pripranta prie skanių sulčių ir vandenukas jiems labai nemielas ( mano mažosios atveju) - rezultatas -gendantys dantukai, odontologė sakė, kalčiausi čia visi tokie gėrimukai doh.gif dabar ji jau didelė rolleyes.gif ir žino apie dantukų fėjas, taigi geria ir vandenuką, o sulčių labai retai tokių pirktinių
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2008 05 24, 12:30)
aš esu mačius, kaip pusės metų vaikas laižo šampane pamirkytą pirštuką,o metinukas kapoja silkę, bet argi tai rodiklis???  g.gif
o kad vandenį geria- gerai, sveikiausias gėrimas  mirksiukas.gif

na macius ir kalbejus su ta mama,tai jis jau nuo 8men daug tu sulciu geria
Atsakyti
[Na, mums labai gera gydytoja liepe gerti dziovintu obuoliu ir razinu kompota. Isbandziau. Dziovintu obuoliu geria, o razinu ne doh.gif
Dabar virsiu rabarbaru ir tikiuosi, kad gers smile.gif
Maniskis sunkiai geria vandenuka schmoll.gif
Atsakyti
"Kubuš" sulčių daviau savo vaikui gal tik porą kartų, dažniau geriam skiestas "Hipp", "Frutek" sultis arba arbatėles visokias žolelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2008 05 24, 12:23)
aš pirkdavau tik morkų, bet kartą pas gydytoją kai lankėmės, sakė, kad nereiktų, vien tik ties morkom apsistot, nes kepenys apkraunamos ir neperdirba, tai vaiko odelė pagelto - tiesa pasakius aš to nepastebėjau, bet gydytoja išsyk paklausė ar morkų daug nevartoja  blush2.gif
gal ir nieko kartais tokių sulčių atsigerti, bet vaikai labai pripranta prie skanių sulčių ir vandenukas jiems labai nemielas ( mano mažosios atveju) - rezultatas -gendantys dantukai, odontologė sakė, kalčiausi čia visi tokie gėrimukai  doh.gif dabar ji jau didelė  rolleyes.gif ir žino apie dantukų fėjas, taigi geria ir vandenuką, o sulčių labai retai tokių pirktinių

Sveikos mamytes,

ir as esu girdejusi, kad Kubus sultys su morkomis labai apkrauna kepenis, net gali sutrikdyti ju funkcija, tai savo mazyliui duodu lietuvisku sultyciu smile.gif
Atsakyti
duodu atskiestas virintu vandenuku,bet per dazniausei smile.gif
Atsakyti
Mes dar nebandem,bet ismeginsim.
Atsakyti
as tai dar neduodu, o ir sako kad nelabai sveika daug morku. Geriam skiesta Hipp, nes arbatos neikisu ax.gif
Atsakyti
Kubus tai negerem ir neskubesiu duot, nes net ir man nuo ju rugstys sukyla schmoll.gif . Nebent kartais isspaudziu naturaliu, tam kartui. O geriam dazniausiai, tai uogienes su siltu virintu vandenuku, mociute vasara pridaro, tai ir vysniu, braskiu, juoduju serbentu bigsmile.gif , tik va skoni reik nustatyti, kad nepersaldu butu, nes jau pastebejau, kad maniskei patinka kas saldu, paprasto vandens tai tik gurksneli, ne daugiau, o gaila... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balock: 30 gegužės 2008 - 09:12
pabandziau kubuso duot,isgere puse buteliuko to mazo,vakare isbere kojytes verysad.gif dageriau tas sultis nes pora buteliuko iskart buvaiu nusipirkus tai ir mane spuogiukais ismete biski unsure.gif kazkoks slamstas doh.gif
Atsakyti