Mamytes labas vakarelis
Mano irgi nemiegsta sultys ir vandens mažai geria.O dėl auklejimo nežinau, o kada tada vaikiuka nėšioti,myloti,liulioti su jo jai nebadar?Prabėgs laikas ir norėsit vaika prisiglausti ,o jis jau ir pats nenores.Žinoma ,jai jau ožiukus rodo iš pikčio,geriau visai nekreipti dėmėsio,ignoroti ir manau tai pats teisingiausias auklėjimas.Ką dar norejau pasakyti???A,dantukų irgi neturim
Perskaičiau mamyčių komentarus apir vaikštynes tai jau nežinau,verta jos pirkti ar ne?Mano pirmas tai užaugo su vaikšyniomis,labai patigdavo bėgioti ,bet niekada nekreipdavau į tai kaip jis stato pirštukus
Atrodo irgi ant pirštų galiuku.Visiems gero vakaro ir iki rytojaus
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 15, 21:15)
O dėl auklejimo nežinau, o kada tada vaikiuka nėšioti,myloti,liulioti su jo jai nebadar?Prabėgs laikas ir norėsit vaika prisiglausti ,o jis jau ir pats nenores.
aukso žodžiai
As kai pradedu barti man vaikas juoktis pradeda
ziuri ziuri didelem akim, o po to kad des sypsena auksine su savo dviem dantukais
as taip pat tos nuomones, kad badar pats metas myluoti savo vaikiuka
as taip pat tos nuomones, kad badar pats metas myluoti savo vaikiuka
laaabas visoms
mano zuikyte pagaliau uzsnudo tai prisedau pas jus pasisveciuoti.
Migdole- saunus pirkiniai
mes ir turim dantu sepetuka, bet kad maniske ji labaiu kaip mikrofona naudoja
ir toki puoduka turim bet sunkiai sekasi gerti nes lb springsta, na kazkokios ten dideles skylutes, as pabandziau tai man kaip tik
o kur gi kudikeliui tokiam dar per stipri srove
del auklejimo tai nezinau kada mano sirdis leis man savo dukruzele praauklet, as vadovaujuosi tokiu principu, kad gyvenime dar daug sykiu bus del ko verkti ir mama negales padeti, todel stengiuosi ja panesioti, priglausti, pamyluoti. tik truputi nesupratau kodel Gintariux.82 gydytoja sake neduoti kokio nors zaislo, paskui ji duoti, manau vaikas nesupras, kodel kartais negalima to zaislo, o kodel kartais galima
beje, dar del vaikstynes, kai buvom grize i LT, tai daremes masaziukus ir as daug ko pas masaziste pasiklausinejau. pvz del vaikstynes sake galima tikrai bet su protu. sake kad lb negerai jei vaikas visa diena joje praleidzia, bet jei pora valandeliu i diena tikrai nieko tokio. tai va, nezinau, mane kazkaip itikino..
ok, einu liuliuko, nes maniske kazko tai ant siu dienu lb irzli ir labai prastai miega, o siandien dar ir sloga uzpuole, gal vel dantys dygs, nes pries pirmuosius irgi sloga bei zyzimo kokia savaitele turejom
labos
mano zuikyte pagaliau uzsnudo tai prisedau pas jus pasisveciuoti.
Migdole- saunus pirkiniai
del auklejimo tai nezinau kada mano sirdis leis man savo dukruzele praauklet, as vadovaujuosi tokiu principu, kad gyvenime dar daug sykiu bus del ko verkti ir mama negales padeti, todel stengiuosi ja panesioti, priglausti, pamyluoti. tik truputi nesupratau kodel Gintariux.82 gydytoja sake neduoti kokio nors zaislo, paskui ji duoti, manau vaikas nesupras, kodel kartais negalima to zaislo, o kodel kartais galima
beje, dar del vaikstynes, kai buvom grize i LT, tai daremes masaziukus ir as daug ko pas masaziste pasiklausinejau. pvz del vaikstynes sake galima tikrai bet su protu. sake kad lb negerai jei vaikas visa diena joje praleidzia, bet jei pora valandeliu i diena tikrai nieko tokio. tai va, nezinau, mane kazkaip itikino..
ok, einu liuliuko, nes maniske kazko tai ant siu dienu lb irzli ir labai prastai miega, o siandien dar ir sloga uzpuole, gal vel dantys dygs, nes pries pirmuosius irgi sloga bei zyzimo kokia savaitele turejom
labos
QUOTE(Migdole @ 2008 04 15, 16:14)
Laba diena visoms. Siandien nupirkau savo maziui dantu sepetuka, kadangi jau turime du dantis, labai smagiai pasivalem dantukus su daug juoko
dar nusipirkom puodeli Avent kur reikia traukti vandenuka, bet dar nebandem 
Labas rytas visoms!! apie ta puoduka tai ka as zinau as turiu gal kokius 4 skirtingu firmu, bet ani kaip ji nenori gerti tik is puoduko ar stiklines!!!! o dantu sepetuko dar neturim nes neturim ka valyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 04 16, 07:57)
Labas rytas visoms!! apie ta puoduka tai ka as zinau as turiu gal kokius 4 skirtingu firmu, bet ani kaip ji nenori gerti tik is puoduko ar stiklines!!!! o dantu sepetuko dar neturim nes neturim ka valyti 
Aš pirkau tokį rinkinuką, kur trys skirtingi dantų šepetėlai. Vienas iš jų ir skirtas vaikiuko burnytės preižiūrai kol nėra dantukų. maniškis labai smagiai jį griaužė. Dabar jau prie antro perėjo, kur skirtas pirmiesiems dantukams, bet valo visą burną. Turbūt jam labai gerai pasikasyti
O iš puoduko mes irgi nelabai mokam gerti. Tai kad ir iš buteliuko nelabai išeina - kramto soskę, su pirštais spaudžia, visas apsilaisto, bet gal kažkiek ir atsigeria, tik persirengti po to reikia
Ai, o dėl košių, tai vaikis su savo pageidavimais - turbūt ta, kur jam nepatinka - neįkiši, o va vaisių ar kokia pieniška eina kaip turi būti
QUOTE(la_bamba @ 2008 04 16, 10:42)
Aš pirkau tokį rinkinuką, kur trys skirtingi dantų šepetėlai. Vienas iš jų ir skirtas vaikiuko burnytės preižiūrai kol nėra dantukų. maniškis labai smagiai jį griaužė. Dabar jau prie antro perėjo, kur skirtas pirmiesiems dantukams, bet valo visą burną. Turbūt jam labai gerai pasikasyti
O iš puoduko mes irgi nelabai mokam gerti. Tai kad ir iš buteliuko nelabai išeina - kramto soskę, su pirštais spaudžia, visas apsilaisto, bet gal kažkiek ir atsigeria, tik persirengti po to reikia
Ai, o dėl košių, tai vaikis su savo pageidavimais - turbūt ta, kur jam nepatinka - neįkiši, o va vaisių ar kokia pieniška eina kaip turi būti
. Daržovių tai
, o viena yra su vištiena, kurią valgo. Kiek bandau kitas pirkti ir siūlyt, tai niekaipi
, paskui tenka kitaip sunaudoti (pvz., padažams
). Ai, ir dar patiko grikių košė užpilama, nors ryžiai nelabai. Tai va taip su tų lialkų valgymu

labutis, na kas del kosiu, maniskis ir nelabai, zirzliukas visas pasidare.
labas,mamos.
Del gerimo. Maniskis pats labai gerai ismoko gerti is snapelio, tik reikia puodeli prilaikyti, o kai valgo atsigeria is savo stiklinaites. Aisku apsilaisto, bet kitaip ne vienas neismokom
Geria vandenuka, hipp multi sultis, melyniu sultis ragauja
Dar dantuko nevalem
, reikia pasirupinti
Del auklejimo, tai kaip pasiklosi, taip issimiegosi
Emocijas tikrai supranta, jeigu pikciau ka pasakau - ziuri
, nu nu dar nesupranta, pasiziuri ir varo toliau
, supranta opaa, ku - ku, labas rytas. Man kartais atrodo, kad jis irgi mane aukleja
, bent jau kantrybe tai tikrai treniruoja
Siandienos darzovienej buvo zirnio. Paziuresim kaip praeis, net bijau
Naumiestiete, kur dingot? Musu vaikai ta pat diena gime.
Del gerimo. Maniskis pats labai gerai ismoko gerti is snapelio, tik reikia puodeli prilaikyti, o kai valgo atsigeria is savo stiklinaites. Aisku apsilaisto, bet kitaip ne vienas neismokom
Dar dantuko nevalem
Del auklejimo, tai kaip pasiklosi, taip issimiegosi
Siandienos darzovienej buvo zirnio. Paziuresim kaip praeis, net bijau
Naumiestiete, kur dingot? Musu vaikai ta pat diena gime.
Sveikos mamos, kaip jauciates, kai jus vadina mama?as tik dabar po truputi pradedu tai suvokti. smagu :)dantu sepetuku valomes dantis ryte, vakare. ir zinot patinka, aisku zaidimo formoj. o del glaustymo ir mylavimo...jei tureciau jau koki 10 vaika, tai gal tada ir pagalvociau apie auklejima 6men mazylio, bet dabar tai tik ir norisi glausti prie saves, nesioti, buciuoti, dainuoti jam, pasaka skaityti, zaisti. O auklet, manau veliau savaime pradesime, juk mus mamos ir kazkaip uzaugino ir visai neblogas
ir mes uzauginsim ir isauklesim. Esu tikra.
Nezinau kaip jus, o as vakar nupirkau mazyliui puse triusiuko, supjausciau ir i saldikli, dabar kasdien po degtuku dezutes dydzio gabaleli verdu ir su darzovem duodu, praeita savaite taip valgem versiena. ar jus namie ir taip darot? ar dar kaip nors?nes kai duodavau pirktiniu, kazkaip nevalge, o namine slamscia, kad net seilinuko nereikia. ir dar surasykit ka konkreciai perkat niamniaus, kad kuo ivairesnis racionas butu.aciu
Stiprybes ir kantrybes visoms!
Nezinau kaip jus, o as vakar nupirkau mazyliui puse triusiuko, supjausciau ir i saldikli, dabar kasdien po degtuku dezutes dydzio gabaleli verdu ir su darzovem duodu, praeita savaite taip valgem versiena. ar jus namie ir taip darot? ar dar kaip nors?nes kai duodavau pirktiniu, kazkaip nevalge, o namine slamscia, kad net seilinuko nereikia. ir dar surasykit ka konkreciai perkat niamniaus, kad kuo ivairesnis racionas butu.aciu
Stiprybes ir kantrybes visoms!
Labamba,kokia grikiu kose pirkot? as nupirkau TUTELLI firmos, bet dar nebandziau duot. nuo namie virtu grikiu, net ziaugcioja. Bet kiek zinau, jie labai naudingi kudikiams,o ryziu mes nevalgom nes labai kietina vidurius kiek skaiciau.
Dar parasykit kiek ml per diena isgeria maziai misinuko. nes musu gyd liepe mazint, bet kad nelabai yra kuo pakeist, sulciu sintetiniu duot nesinori, o vandenuko nelabai geria. tai mes per diena isgeriam misinuko:nakti 100ml, ryte 210ml, pavakariams 170 ir nakciai bus 210ml. tai is viso: 690ml plius vandenuko apie 80ml.
QUOTE(Migdole @ 2008 04 16, 16:28)
Labamba,kokia grikiu kose pirkot? as nupirkau TUTELLI firmos, bet dar nebandziau duot. nuo namie virtu grikiu, net ziaugcioja. Bet kiek zinau, jie labai naudingi kudikiams,o ryziu mes nevalgom nes labai kietina vidurius kiek skaiciau.
grikiai tai BEBI su abrikosais. O ryžiai Milupos. Paskutinį kartą ryžius maišiau su vaisių tyrele. Suvalgėm, bet prausėmės ir persirenginėjom po to abu
Va, šiandien buvom pas gydytoją tyrimų atsakymų. Viskas gerai. Dar dėl maistelio pakalbėjom, tai sakė - tokiems zuikiams mėsos dar visai nereikia. Norint priaugti svorio (čia kaip mums), tai geriausiai grūdinės kultūros
Va, o kol rašiau, mano molekulė vėl taburetę užsivertė, tai dabar gtreičiausiai "fanarą" po akim turės