Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

as grikius verdu pati,ryziu dar neduodu,nes kaip minejo mamytes kietina vidurius,Milupos 7grudu kose perku tai super valgo,o siaip tai kiek perku,kiek namie verdu,nes istiruju tos darzoves pripurkstos visokiu velniu tai jau geriau nuperku,ten vistek ekologiskesne,o vasara tai jau is kaimo vesimes thumbup.gif

o sakykit kazin nuo kada jau galima gero alyvuogiu aliejaus ipilti lasiuka i darzoviene g.gif

siandien su vaikstukais vaiksto tai vos mano vazos nepatvarke dideles doh.gif ,uzuolaidas tampo,o dabar isisuko i brolio kambary,tai tas uzsidare duris o jis vargsiukas stovi ir lauke kol gales tvarka padaryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as irgi daznai myluoju maziuka reikia dziaugtis,o tai kaip saket uzaugs ir mamos nebereikes schmoll.gif ,o ji kuo labiau trini,jam tuo smagiau,dziaugsmo ojojoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 04 16, 17:57)
as grikius verdu pati,ryziu dar neduodu,nes kaip minejo mamytes kietina vidurius,Milupos 7grudu kose perku tai super valgo,o siaip tai kiek perku,kiek namie verdu,nes istiruju tos darzoves pripurkstos visokiu velniu tai jau geriau nuperku,ten vistek ekologiskesne,o vasara tai jau is kaimo vesimes  thumbup.gif

o sakykit kazin nuo kada jau galima gero alyvuogiu aliejaus ipilti lasiuka i darzoviene  g.gif

siandien su vaikstukais vaiksto tai vos mano vazos nepatvarke dideles  doh.gif ,uzuolaidas tampo,o dabar isisuko i brolio kambary,tai tas uzsidare duris o jis vargsiukas stovi ir lauke kol gales tvarka padaryti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as irgi daznai myluoju maziuka reikia dziaugtis,o tai kaip saket uzaugs ir mamos nebereikes  schmoll.gif ,o ji kuo labiau trini,jam tuo smagiau,dziaugsmo ojojoj  thumbup.gif

o grikius malate su kavamale ar siaip labai suverdare??? o aliejaus gali piti kad ir dabar po arbatini sauksteli kaip ir sviesto!!! bent jau mums taip sake ir as taip darau jei namie kose gaminu!!
Atsakyti
Migdole, maniskis valgo Tutteli grikius, tai pieniska kose be gliuteno, jam labai patinka, uzgeria sultimis su vandenuku. Paziurekit yra naturaliu uogu sulciu, as duodu. Mes irgi ryziu dar nebandem, nes ir taip kakoja retai, sakau sudo laukiu kaip dovanos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 04 16, 18:52)
Migdole, maniskis valgo Tutteli grikius, tai pieniska kose be gliuteno, jam labai patinka, uzgeria sultimis su vandenuku. Paziurekit yra naturaliu uogu sulciu, as duodu. Mes irgi ryziu dar nebandem, nes ir taip kakoja retai, sakau sudo laukiu kaip dovanos blush2.gif

nu zinokit mes valgom ryziu kose su darzovem kas dien ir nepasakyciau kad nekakoja. daro ir net kartais po du tris kartus moterys!!! tai kazkas labai neteisus!!! tongue.gif
o jei nekakoja tai kzkas kitas kaltas bet pabandyk duoti slyvu koses gal pades mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 16 balandžio 2008 - 19:22
QUOTE(mirasevindik @ 2008 04 16, 20:47)
o grikius malate su kavamale ar siaip labai suverdare??? o aliejaus gali piti kad ir dabar po arbatini sauksteli kaip ir sviesto!!! bent jau mums taip sake ir as taip darau jei namie kose gaminu!!

taip malu su kavamale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 04 16, 19:55)
taip malu su kavamale  ax.gif

,o as ka tik isviriau nemaltus tai labai valge clap.gif clap.gif essen.gif yahoo.gif
Atsakyti
Aciu Jums uz atsakymus. l

Zodziu del maisto visos bando but kuo isradingesnes. Saunuoles

la bamba, kaip maziukas, melynes neturite? Mes mesa valgome del to, kad musu mazas hemoglobinas. o jusu kadangi svoris nedidelis, tai jums gydytoja ir liepe valgyt koses. O mesa galima valgyti nuo 6.5men tai jau laisvai, nes jau yra fermentu, kurie jie suvirskintu.

As i kose pilu alyvuogiu aliejaus sauksteli. sviesto dar nedejau, nes pati jo nevalgau smile.gif nors kiek skaiciau tai galima.

mirasvendik, bandem mes slyvu tyrele valgyt SEMPER visi labai gyre. nieko mums nepadejo, nes mes gelezi gerem, o ji labai kietina vidurius, bet kadangi dabar nebegeriam, tai jau kaip sako lendra, dovanu sulaukiam kasdien. smile.gif

lendra, kokias perki naturalias sultis?kur perki ir koks pavadinimas. nes hipp ar frutek manes nevilioja

namie vyksta atrakcija mazius bando stotis lovyteje smile.gif

o del vaikstynes galiu pasakyt tiek, jei gausit dovanu, tai naudokit, o jei ne, tai ir apseisit smile.gif tai va bus lengviau apsisprest ksena smile.gif
geriau dantu sepetuka nusipirkit, tai per diena turesit laisva pusvalandi ryte ir vakare :)pasimegaut kavute rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakarelis mamytes smile.gif O mums vakar atsitiko nelaime,mažiukas nukrito nuo mūsų lovos,apsiverte ir tik BAH.Svarbiausia kad aš buvau šalia, sekundei nusisukau pasiimti kremuko užpakaliuka tepti.Išgasčio būvo neapsakyti mega_shok.gif Mažiuka ant rankų paemiau labai greitai nusiramino,apžiūrejau visą nuo galvos iki kojų.Stebejau visą vakarą ir dieną,nieko keisto nepastebėjau,bet dėl šventos ramybes nuvažiavom pas gydytoja,mes šiandien pas lora važiavom tai ir pas savo užsukom dėl traumos.Tai nusiuntė pas neurologa ,ji apžiūrejo ir pasiule patikrinti akytes.Ir ką jūs manote?Oftolmologe pamate,kad vienos akites kraujagysle išsiplietusi,pasake,kad nuo griuvimo.Neurologe išraše raminančius lašiukus ir pasake stebėti,jai ne dok Dieve kas nors pastebesit keisto iš karto į Santariškes.Drebu iki šiol verysad.gif Mamytes,kaip galvojat,jai būtų galvos sutrenkimas tai ji labai greitai pastebėčiau,jau praejo daugiau nei parą,vaikiukas nevėme,valgo gerai tik dieną miegojo trumpai,bet jis ir taip miegodavo ne per ilgiausiai?Vardšiukas mano,bet sakau kaip greitai jis nugriuvo,kad aš nieko negalejau padaryti.Tokie va mažiukai,neprognozojami. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 16, 21:56)
Labas vakarelis mamytes smile.gif O mums vakar atsitiko nelaime,mažiukas nukrito nuo mūsų lovos,apsiverte ir tik BAH.Svarbiausia kad aš buvau šalia, sekundei  nusisukau pasiimti kremuko užpakaliuka tepti.Išgasčio būvo neapsakyti mega_shok.gif

maniškis prieš kelias savaites irgi nukritęs nuo miegamojo lovos, irgi prie mano akių, nusisukau palutą padėti ir mačiau, bet nes pėjau nieko padaryti, bet ne ant galvos, tik išsigando, beveik neverkė. Aš niekur nevežiau. 4u.gif
man buvo pamoka, nors kai pradės vaikščioti, tai tiek kritimų bus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnita: 16 balandžio 2008 - 21:01
Ksena, nesinervink, nes mazylis viska jaucia. Jei per tiek laiko nieko nepasireiske:neveme, nevangus, valgo gerai. tai turi but viskas gerai, nes tu griuvimu tikrai bus dar ir ne vienas. Paprastai blogumai per pirmas valandas pasireiskia.O del issipletusios kraujagysle, kazkaip abejoju, kad nuo gruivimo. nes pas maziukus jos paprastai buna issipletusios. Dar nspejo susitraukt. Nepasitikiu as tom gydytojom poliklinikos, prigasdina mamas, tai paskui sau vietos nerandi. Yra forume tema uzvesta apie griuvimus, pasiskaitykit kiek visko buna. zinoma kuo reciau tuo geriau, labiausiai nervina, kad ant akiu, atrodo visa diena su juo salia salia, ir stai BUM.
Stiprybes
Atsakyti
Ksena ir as manau, kad neraikia taip pergyventi! Esi viena is milijono mamyciu, kurioms taip nutiko. Deja deja, bet visiems maziukams yra pirmas BUM doh.gif Tikrai, jei nesijaucia blogai ir niekur neskauda, nemanau kad gavo trauma, aisku as ne gydytoja. bet tikrai nesijaudink taip, viskas tikiu yra ir bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mkuisyte @ 2008 04 16, 22:58)
Ksena ir as manau, kad neraikia taip pergyventi! Esi viena is milijono mamyciu, kurioms taip nutiko. Deja deja, bet visiems maziukams yra pirmas BUM  doh.gif  Tikrai, jei nesijaucia blogai ir niekur neskauda, nemanau kad gavo trauma, aisku as ne gydytoja. bet tikrai nesijaudink taip, viskas tikiu yra ir bus gerai  4u.gif

as ir turejau tokiu skaudziu gruvimu, skauda sirdi kai matai kad leliukas uzsigavo ir verkia, bet reikia susitaikyti su tuo kad maziai auga, ir tokiu BUM bus dar ne vienas ir ne du.
Atsakyti