Labas, ir musu maziukas jau buvo nukrites besiversdamas nuo lovos, bet nieko.Manau visom mamytem bent jau po viena karta nusirita maziuliukai
.Pas mus jau siandiena svente nes vaikinas pats atsistojo lovyteje
, labai patenkintas buvo
, pastovejo taciau kai pirmas kartas tai nebemokejo atsisesti
, teko pasodinti.Aisku kai jau viena karta gavosi tai ir vel kabinasi ir stovi, o man taip baisu kad neuzsigautu jei grius
, tai stoviu kaip atsauginis prie lovytes
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 16, 20:56)
Labas vakarelis mamytes
O mums vakar atsitiko nelaime,mažiukas nukrito nuo mūsų lovos,apsiverte ir tik BAH.Svarbiausia kad aš buvau šalia, sekundei nusisukau pasiimti kremuko užpakaliuka tepti.Išgasčio būvo neapsakyti
Mažiuka ant rankų paemiau labai greitai nusiramino,apžiūrejau visą nuo galvos iki kojų.Stebejau visą vakarą ir dieną,nieko keisto nepastebėjau,bet dėl šventos ramybes nuvažiavom pas gydytoja,mes šiandien pas lora važiavom tai ir pas savo užsukom dėl traumos.Tai nusiuntė pas neurologa ,ji apžiūrejo ir pasiule patikrinti akytes.Ir ką jūs manote?Oftolmologe pamate,kad vienos akites kraujagysle išsiplietusi,pasake,kad nuo griuvimo.Neurologe išraše raminančius lašiukus ir pasake stebėti,jai ne dok Dieve kas nors pastebesit keisto iš karto į Santariškes.Drebu iki šiol
Mamytes,kaip galvojat,jai būtų galvos sutrenkimas tai ji labai greitai pastebėčiau,jau praejo daugiau nei parą,vaikiukas nevėme,valgo gerai tik dieną miegojo trumpai,bet jis ir taip miegodavo ne per ilgiausiai?Vardšiukas mano,bet sakau kaip greitai jis nugriuvo,kad aš nieko negalejau padaryti.Tokie va mažiukai,neprognozojami. 
labutis ksena!!! na nukrito tai nukrito dabar nieko nepakeisi ir nebesinervuok taip!!! nors man paciai to nebuvo nei su sunum nei dar tfu tfu tfu su dukra, bet zinau kad jei neviame tai viskas gerai!!! laikykis
niu va, turbūt 6 mėnesio skyrelį reiktų pervadinti į "krituoliukų menesį". Tikrai visiems vaikams būna pirmas BUM, ir antras, ir trečias. Ne jei visą laiką su pagalve iš paskos vaikščiosi, vis tiek sugebės
Mūsų akis paraudus, patinus, bet kol kas nemėlynuoja. Nu bet atrodo
Tiesa, čia apie maistelį kalbėjot, tai gal kuri susidūrėt - maniškis iš po nakties atsikėlė pabertas apie smakriuką ir lūpytes. Nuo ko tai aš bandysiu atsirinkti, bet ar jūs tepat kokiu kremuku ar tepaliuku tuos pabėrimus?
Mano didiesiems taip nebuvo, tai nieko ir nežinau
Tiesa, čia apie maistelį kalbėjot, tai gal kuri susidūrėt - maniškis iš po nakties atsikėlė pabertas apie smakriuką ir lūpytes. Nuo ko tai aš bandysiu atsirinkti, bet ar jūs tepat kokiu kremuku ar tepaliuku tuos pabėrimus?
Labutis mamytes
Kaip gerai ,kad yra tiek palaikančių mane mamyčių.Ačiū jums visiems,taip gera pasidare,ramu
Mažiukui viskas gerai(tfiu,tfiu,tfiu).Nakti miegojo gerai,valgo irgi gerai.O del akyčių jaigu tiesiai šviesiai aš irgi vakar suabejojau,kad dėl griuvimo.Žinau,kad mažiems valkams dažnai būna akių kraujagiisles išsiplietusios,o dar lašiuku ilašyno.Tikrai tos gydytojai taip išgasdina,kad labai neramu būna po apsilankimo.Dar karta didelis AČIUKAS mamytems. Visiems geros dienelės

Papildyta:
la_bamba,mano mažias irgi išbertas aplink lūpytes ir smakriuka,vakar kaip buvom pas gydytoja del griuvimo paklausiai ir apie šį išberimą,tai ji pasake,kad tikrai ne nuo maisto,jis kaip seiles bega,trina ir dar kaip valgo maistelis lieka,tai ir tas išberimas gaunasi.Aš tai po kiekvieno maitinimo su vandienuku veidelį plaunu ir paskui Bepatenu tepu aplink burnyte.
Papildyta:
QUOTE(la_bamba @ 2008 04 17, 09:37)
niu va, turbūt 6 mėnesio skyrelį reiktų pervadinti į "krituoliukų menesį". Tikrai visiems vaikams būna pirmas BUM, ir antras, ir trečias. Ne jei visą laiką su pagalve iš paskos vaikščiosi, vis tiek sugebės
Mano didiesiems taip nebuvo, tai nieko ir nežinau 
la_bamba,mano mažias irgi išbertas aplink lūpytes ir smakriuka,vakar kaip buvom pas gydytoja del griuvimo paklausiai ir apie šį išberimą,tai ji pasake,kad tikrai ne nuo maisto,jis kaip seiles bega,trina ir dar kaip valgo maistelis lieka,tai ir tas išberimas gaunasi.Aš tai po kiekvieno maitinimo su vandienuku veidelį plaunu ir paskui Bepatenu tepu aplink burnyte.
LABAS RYTAS MAMOS!!! AISKU AS BUSIU CIA NE I TEMA, BET SIANDIEN MANO GYDYTOJAS SKAMBINO IR MAN ITARIA GIMDOS VEZI
TAI NEZINAU NEI KAIP REGUOTI GAL KAS YRA SU TOU SUSIDURES???? AR KAM IS ARTIMU BUVE!? PAPASAKOKIT KA NORS APIE TAI
QUOTE(mirasevindik @ 2008 04 17, 11:26)
LABAS RYTAS MAMOS!!! AISKU AS BUSIU CIA NE I TEMA, BET SIANDIEN MANO GYDYTOJAS SKAMBINO IR MAN ITARIA GIMDOS VEZI
laikykis
pirmiausiai reikia tyrimus pasidaryti, nereikia iš karto nusiminti, gal tik įtarimas, kuris nepasitvirins.
labas, mamos.
Ksena aisku kad negerai kai vaikas krenta, bet... nu tikrai ne vienas bus bummm
. Maniskis vakar toki guza uzsidejo
,bet vakar buvo ramus, o siandien guzo nera bet piktas
Migdole, as pirku hipp multi su vit.c ir skiedziu vandeniu, buteliuka isgeria per 3 dienas, viduriu jam nelaisvina
. dvi dienas gere melyniu sutis, tokias estiskas is vaiku maisto Salvest firmos - isbere nugaryte
, manau kad nuo ju. ji beria nuo visokiu mano suvalgytu saldumynu, ypac sokoladiniu
,taip kad priseis laikyti dietos
Mamos yra pirkt saldytu uogu, o ir saldiklyje turiu, galvoju is ju sulciu padaryt gerimeli, aisku pradzioje po lasiuka ir is vienos uogos. ka manot?
Ksena aisku kad negerai kai vaikas krenta, bet... nu tikrai ne vienas bus bummm
Migdole, as pirku hipp multi su vit.c ir skiedziu vandeniu, buteliuka isgeria per 3 dienas, viduriu jam nelaisvina
Mamos yra pirkt saldytu uogu, o ir saldiklyje turiu, galvoju is ju sulciu padaryt gerimeli, aisku pradzioje po lasiuka ir is vienos uogos. ka manot?
mirasevindik, tu gi pati sakai ITARIA, kol diagnozes nera, reikia tirtis, o kai bus diagnoze tada ir bus sprendimas,ar ne
Galu gale bi gimdos gyventi galima
, svarbu daryt visokiu tyrimus ir neuzleist proceso. Laikykis, mes su tavim
QUOTE(lendra @ 2008 04 17, 11:41)
mirasevindik, tu gi pati sakai ITARIA, kol diagnozes nera, reikia tirtis, o kai bus diagnoze tada ir bus sprendimas,ar ne
Galu gale bi gimdos gyventi galima
, svarbu daryt visokiu tyrimus ir neuzleist proceso. Laikykis, mes su tavim 
aciu moterys!!! man taip ir sake kad kuo greiciau tuo geriau!! tai pirmadieni darys tyrimus
sveikos mamytės
mano mažius tai slogą pasigavo, tai dabar net į balkone nenešiau, o lovytėje pučia
nepamenu, kuri mama klausė dėl to žaisliuko davimo
tai aiškino, kad tipo ne visuomet tenkinti vaiko įgeidžius. ta prasme jei užsigeidė būtent to ir viskas, kad nepulti jam pataikauti
na o aš irgi už tai kad dabar mažiukus reik ir mylėti, ir myluoti ir pan
dėl maistelio, tai mudu kai ką perkame, o daržovienę ir mėsytę verdam namuose
sulčių bandžiau duoti, bet nepripažįsta
geriausia jam vandenukas
skanaujam ir avižų bei 7 grūdų pirktines košes
labai patiko žalias agurkas
žinoma, tik pačiulpti duodam
na o vakar jau ir daržovienės įsiūliau, o šiandien mėsytę su daržovėm išviriau, tai nė per kur
sakau, gal jam tik mišiniko gal negana, bus nesotu,tad nežinau kaip, bet siulysiu, kai pabus iš miegelio
mirasevindik laikykis
viskas bus gerai
nepamenu, kuri mama klausė dėl to žaisliuko davimo
dėl maistelio, tai mudu kai ką perkame, o daržovienę ir mėsytę verdam namuose
mirasevindik laikykis