Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

Labas, ir musu maziukas jau buvo nukrites besiversdamas nuo lovos, bet nieko.Manau visom mamytem bent jau po viena karta nusirita maziuliukai ax.gif .Pas mus jau siandiena svente nes vaikinas pats atsistojo lovyteje thumbup.gif , labai patenkintas buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , pastovejo taciau kai pirmas kartas tai nebemokejo atsisesti biggrin.gif, teko pasodinti.Aisku kai jau viena karta gavosi tai ir vel kabinasi ir stovi, o man taip baisu kad neuzsigautu jei grius doh.gif doh.gif , tai stoviu kaip atsauginis prie lovytes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 16, 20:56)
Labas vakarelis mamytes smile.gif O mums vakar atsitiko nelaime,mažiukas nukrito nuo mūsų lovos,apsiverte ir tik BAH.Svarbiausia kad aš buvau šalia, sekundei  nusisukau pasiimti kremuko užpakaliuka tepti.Išgasčio būvo neapsakyti mega_shok.gif Mažiuka ant rankų paemiau labai greitai nusiramino,apžiūrejau visą nuo galvos iki kojų.Stebejau visą vakarą ir dieną,nieko keisto nepastebėjau,bet dėl šventos ramybes nuvažiavom pas gydytoja,mes šiandien pas lora važiavom tai ir pas savo užsukom dėl traumos.Tai nusiuntė pas neurologa ,ji apžiūrejo ir pasiule patikrinti akytes.Ir ką jūs manote?Oftolmologe pamate,kad vienos akites kraujagysle išsiplietusi,pasake,kad nuo griuvimo.Neurologe išraše raminančius lašiukus ir pasake stebėti,jai ne dok Dieve kas nors pastebesit keisto iš karto į Santariškes.Drebu iki šiol verysad.gif Mamytes,kaip galvojat,jai būtų galvos sutrenkimas tai ji labai greitai pastebėčiau,jau praejo daugiau nei  parą,vaikiukas nevėme,valgo gerai tik dieną miegojo trumpai,bet jis ir taip miegodavo ne per ilgiausiai?Vardšiukas mano,bet sakau kaip greitai jis nugriuvo,kad aš nieko negalejau padaryti.Tokie va mažiukai,neprognozojami. schmoll.gif

labutis ksena!!! na nukrito tai nukrito dabar nieko nepakeisi ir nebesinervuok taip!!! nors man paciai to nebuvo nei su sunum nei dar tfu tfu tfu su dukra, bet zinau kad jei neviame tai viskas gerai!!! laikykis group.gif mes su tavim
Atsakyti
niu va, turbūt 6 mėnesio skyrelį reiktų pervadinti į "krituoliukų menesį". Tikrai visiems vaikams būna pirmas BUM, ir antras, ir trečias. Ne jei visą laiką su pagalve iš paskos vaikščiosi, vis tiek sugebės biggrin.gif
Mūsų akis paraudus, patinus, bet kol kas nemėlynuoja. Nu bet atrodo doh.gif
Tiesa, čia apie maistelį kalbėjot, tai gal kuri susidūrėt - maniškis iš po nakties atsikėlė pabertas apie smakriuką ir lūpytes. Nuo ko tai aš bandysiu atsirinkti, bet ar jūs tepat kokiu kremuku ar tepaliuku tuos pabėrimus? ax.gif Mano didiesiems taip nebuvo, tai nieko ir nežinau blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Labas rytas,na manau tikrai su paduskaitem neprilakstysim paskui juos,bet aisku kuo maziau kritimu tuo geriau visiems mirksiukas.gif ,o kaio prades vaiksciot tai guziuku bus pas visus mazylius doh.gif lotuliukas.gif .La bamba manau kad tu spuogiuku nereikia tept niekuo,tik va rektu atrinkt nuo ko jie atsirado,tada to produkto vengtum,nes gali isivystyti alergija kuria mes jau deja turim ,tai nera baisiau doh.gif
Atsakyti
gali būti pabėrimas ir nuo seilių, tada galima kremuku patepti, bet atrinkinėkit ar ne maistas, pvz. maniškio nuo jokio maisto neberia, o nuo hipp arbatų, tai nduodu jokių pirktinių, jau atrinkau. ax.gif
Atsakyti
Labutis mamytes biggrin.gif Kaip gerai ,kad yra tiek palaikančių mane mamyčių.Ačiū jums visiems,taip gera pasidare,ramu bigsmile.gif Mažiukui viskas gerai(tfiu,tfiu,tfiu).Nakti miegojo gerai,valgo irgi gerai.O del akyčių jaigu tiesiai šviesiai aš irgi vakar suabejojau,kad dėl griuvimo.Žinau,kad mažiems valkams dažnai būna akių kraujagiisles išsiplietusios,o dar lašiuku ilašyno.Tikrai tos gydytojai taip išgasdina,kad labai neramu būna po apsilankimo.Dar karta didelis AČIUKAS mamytems. Visiems geros dienelės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(la_bamba @ 2008 04 17, 09:37)
niu va, turbūt 6 mėnesio skyrelį reiktų pervadinti į "krituoliukų menesį". Tikrai visiems vaikams būna pirmas BUM, ir antras, ir trečias. Ne jei visą laiką su pagalve iš paskos vaikščiosi, vis tiek sugebės  biggrin.gif
Mūsų akis paraudus, patinus, bet kol kas nemėlynuoja. Nu bet atrodo  doh.gif
Tiesa, čia apie maistelį kalbėjot, tai gal kuri susidūrėt - maniškis iš po nakties atsikėlė pabertas apie smakriuką ir lūpytes. Nuo ko tai aš bandysiu atsirinkti, bet ar jūs tepat kokiu kremuku ar tepaliuku tuos pabėrimus?  ax.gif Mano didiesiems taip nebuvo, tai nieko ir nežinau  blush2.gif

la_bamba,mano mažias irgi išbertas aplink lūpytes ir smakriuka,vakar kaip buvom pas gydytoja del griuvimo paklausiai ir apie šį išberimą,tai ji pasake,kad tikrai ne nuo maisto,jis kaip seiles bega,trina ir dar kaip valgo maistelis lieka,tai ir tas išberimas gaunasi.Aš tai po kiekvieno maitinimo su vandienuku veidelį plaunu ir paskui Bepatenu tepu aplink burnyte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 17 balandžio 2008 - 09:21
LABAS RYTAS MAMOS!!! AISKU AS BUSIU CIA NE I TEMA, BET SIANDIEN MANO GYDYTOJAS SKAMBINO IR MAN ITARIA GIMDOS VEZI cray.gif TAI NEZINAU NEI KAIP REGUOTI GAL KAS YRA SU TOU SUSIDURES???? AR KAM IS ARTIMU BUVE!? PAPASAKOKIT KA NORS APIE TAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 17 balandžio 2008 - 10:27
QUOTE(mirasevindik @ 2008 04 17, 11:26)
LABAS RYTAS MAMOS!!! AISKU AS BUSIU CIA NE I TEMA, BET SIANDIEN MANO GYDYTOJAS SKAMBINO IR MAN ITARIA GIMDOS VEZI cray.gif

laikykis console.gif
pirmiausiai reikia tyrimus pasidaryti, nereikia iš karto nusiminti, gal tik įtarimas, kuris nepasitvirins.
Atsakyti
labas, mamos.
Ksena aisku kad negerai kai vaikas krenta, bet... nu tikrai ne vienas bus bummm mirksiukas.gif . Maniskis vakar toki guza uzsidejo doh.gif ,bet vakar buvo ramus, o siandien guzo nera bet piktas doh.gif
Migdole, as pirku hipp multi su vit.c ir skiedziu vandeniu, buteliuka isgeria per 3 dienas, viduriu jam nelaisvina schmoll.gif . dvi dienas gere melyniu sutis, tokias estiskas is vaiku maisto Salvest firmos - isbere nugaryte g.gif , manau kad nuo ju. ji beria nuo visokiu mano suvalgytu saldumynu, ypac sokoladiniu doh.gif ,taip kad priseis laikyti dietos thumbup.gif
Mamos yra pirkt saldytu uogu, o ir saldiklyje turiu, galvoju is ju sulciu padaryt gerimeli, aisku pradzioje po lasiuka ir is vienos uogos. ka manot?
Atsakyti
mirasevindik, tu gi pati sakai ITARIA, kol diagnozes nera, reikia tirtis, o kai bus diagnoze tada ir bus sprendimas,ar ne smile.gif Galu gale bi gimdos gyventi galima smile.gif , svarbu daryt visokiu tyrimus ir neuzleist proceso. Laikykis, mes su tavim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 04 17, 11:41)
mirasevindik, tu gi pati sakai ITARIA, kol diagnozes nera, reikia tirtis, o kai bus diagnoze tada ir bus sprendimas,ar ne  smile.gif Galu gale bi gimdos gyventi galima smile.gif , svarbu daryt visokiu tyrimus ir neuzleist proceso. Laikykis, mes su tavim drinks_cheers.gif

aciu moterys!!! man taip ir sake kad kuo greiciau tuo geriau!! tai pirmadieni darys tyrimus verysad.gif
Atsakyti
sveikos mamytės hi.gif mano mažius tai slogą pasigavo, tai dabar net į balkone nenešiau, o lovytėje pučia smile.gif
nepamenu, kuri mama klausė dėl to žaisliuko davimo 4u.gif tai aiškino, kad tipo ne visuomet tenkinti vaiko įgeidžius. ta prasme jei užsigeidė būtent to ir viskas, kad nepulti jam pataikauti smile.gif na o aš irgi už tai kad dabar mažiukus reik ir mylėti, ir myluoti ir pan wub.gif
dėl maistelio, tai mudu kai ką perkame, o daržovienę ir mėsytę verdam namuose essen.gif sulčių bandžiau duoti, bet nepripažįsta schmoll.gif geriausia jam vandenukas thumbup.gif skanaujam ir avižų bei 7 grūdų pirktines košes ax.gif labai patiko žalias agurkas thumbup.gif žinoma, tik pačiulpti duodam bigsmile.gif na o vakar jau ir daržovienės įsiūliau, o šiandien mėsytę su daržovėm išviriau, tai nė per kur schmoll.gif sakau, gal jam tik mišiniko gal negana, bus nesotu,tad nežinau kaip, bet siulysiu, kai pabus iš miegelio ax.gif
mirasevindik laikykis drinks_cheers.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 17 balandžio 2008 - 13:31