QUOTE(Mergaite12 @ 2009 08 04, 18:38)
Sveikute:) O tu kojas ir rankas turi:)Tu esi pati laimingiausia.
Pagalvok jeigu sedetum invalido vezimelyje, tada ka sneketum. Nenukabink nosies, juk cia ne pasaulio pabaiga,O kuo tu labiau depresuoji, tuo tavo zaviosioms demelems geriau, jos tuo labaiu platinasi..Mano vyras serga sia liga,bet as prie tu demiu taip pripratau,kad as net zinau kurioje vietoje jos padidejo, nes kas kelinta diena as jas maskuoju su Viticolor ir tai vienintelis dalykas kuris padeda. As niekada nepasakyciau vyrui, kad man slykscios jo tos demes, nes juk as ji sveika turiu, o ne gulinti ligos patale.
O tu jas maskuoji tas demeles? Ir ant kuriu vietu tau ju daugiausia?
Jei labai liudna parasyk man i AZ, as tuoj tau pakelsiu upa:)Neliudek

O tu jas maskuoji tas demeles? Ir ant kuriu vietu tau ju daugiausia?
Jei labai liudna parasyk man i AZ, as tuoj tau pakelsiu upa:)Neliudek

Dekui uz palaikyma

QUOTE(katckyte @ 2009 08 04, 20:15)
Jei vyras tave is tikruju myli-jis priims tave tokia kokia esi-su visais "defektais". Esu labai marga, labai kompleksuoju, nes vasara negaliu net trumpom rankovem maikes uzsideti-uzsimaskuoti graziai nepavyksta. O Tu dar gali degintis - vadinasi nera taip prastai kaip gali buti
Mano vyras niekada nesislykstejo tom demem (bent niekada taip nesake), atvirksciai-nuolat drasina mane, kad nebijociau iseiti i zmones, juk nieko negaliu pakeisti-kokia esi tokia jau esi. Tad nenukabink nosies 

katckyte, o kaip tu maudaisi ezere, juroj? Kaip leidi laika su draugais, kurie neturi tu demiu?