Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo)

QUOTE(Mergaite12 @ 2009 08 04, 18:38)
Sveikute:)  O tu kojas ir rankas turi:)Tu esi pati laimingiausia. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Pagalvok jeigu sedetum invalido vezimelyje, tada ka sneketum. Nenukabink nosies, juk cia ne pasaulio pabaiga,O kuo tu labiau depresuoji, tuo tavo zaviosioms demelems geriau, jos tuo labaiu platinasi..Mano vyras serga sia liga,bet as prie tu demiu taip pripratau,kad as net zinau kurioje vietoje jos padidejo, nes kas kelinta diena as jas maskuoju su Viticolor ir tai vienintelis dalykas kuris padeda. As niekada nepasakyciau vyrui, kad man slykscios jo tos demes, nes juk as ji sveika turiu, o ne gulinti ligos patale.
O tu jas maskuoji tas demeles? Ir ant kuriu vietu tau ju daugiausia?

Jei labai liudna parasyk man i AZ, as tuoj tau pakelsiu upa:)Neliudek 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekui uz palaikyma 4u.gif Matot, jusu vyras yra vyras, manau, jam si liga ne tokia psichologiskai skausminga. Zinoma, as taip pat labai dziaugiuosi, kad esu fiziskai sveika ir visiskai vengdama saules galiu islikti bent jau be ryskiu demiu, taciau vistiek labai skaudu.

QUOTE(katckyte @ 2009 08 04, 20:15)
Jei vyras tave is tikruju myli-jis priims tave tokia kokia esi-su visais "defektais". Esu labai marga, labai kompleksuoju, nes vasara negaliu net trumpom rankovem maikes uzsideti-uzsimaskuoti graziai nepavyksta. O Tu dar gali degintis - vadinasi nera taip prastai kaip gali buti  bigsmile.gif  Mano vyras niekada nesislykstejo tom demem (bent niekada taip nesake), atvirksciai-nuolat drasina mane, kad nebijociau iseiti i zmones, juk nieko negaliu pakeisti-kokia esi tokia jau esi. Tad nenukabink nosies  4u.gif

katckyte, o kaip tu maudaisi ezere, juroj? Kaip leidi laika su draugais, kurie neturi tu demiu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelaimingas_Žmogus @ 2009 08 04, 19:35)
Dekui uz palaikyma  4u.gif  Matot, jusu vyras yra vyras, manau, jam si liga ne tokia psichologiskai skausminga. Zinoma, as taip pat labai dziaugiuosi, kad esu fiziskai sveika ir visiskai vengdama saules galiu islikti bent jau be ryskiu demiu, taciau vistiek labai skaudu.
katckyte, o kaip tu maudaisi ezere, juroj? Kaip leidi laika su draugais, kurie neturi tu demiu?  4u.gif

Nu tipo nori pasakyti, kad vyra viskas puosia, jiems viskas kitaip. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Vyrai ir randuoti gali buti, o moterims kitaip. Bet pvz moterys gali veida maskuoti,o vyro juk nenupudruosiu:)Taip, kad cia uzburtas ratas su tomis demelemis. Bet manau protingai pasimaskavus, gyventi galima lyg niekur nieko.

O kodel tu bijai prie draugu buti? Manau jei tikri draugai, tai tu kokia esi,tokia ir turi buti, nesijauciant kitokia.

Beje kiek tau metu?
Atsakyti
QUOTE(Nelaimingas_Žmogus @ 2009 08 04, 14:36)
As turiu sia liga jau apie 10 metu. Galiu pasakyti tik tiek, kad ji griauna mano gyvenima. Siemet ryskiau idegiau, labai isryskejo, ypac ant plastaku, pedu. Mano draugas slykstisi tom demem, todel jauciuosi dar prasciau. Nyksta pasitikejimas savimi. Esu dar jauna, bet zinau, kad ateityje demes dar labiau plis ir tai mane varo i nevilti. Moterys, sakykit, kaip jus istveriat sia liga psichologiskai, kaip itikinate save, kad esate patrauklios savo vyrams visos demetos? Kaip jauciates ten kur yra zmoniu? As nebezinau kaip gyventi, jauciuos beviltiska ir tarsi raupsuota. verysad.gif

Aš net labai pagalvočiau at tas žmogus vertas šalia manęs būt ???
Vyras palaiko visiškai, be jo palaikymo nebūčiau išdrysus šiemet suknelės ant petnešėlių užsidėt ar sijono iki kelių apsimaut be pėdkelnių o jis sako ko tu imi į galvą kas ką galvoja tu man ir vaikams pati pačiausia wub.gif wub.gif wub.gif . Ir tiesą pasakius nusispjoviau ant tepalų visų, tik kremą nuo saulės terpu, kad nenusvilt ir nesipliažinu o daugiau viskas kaip ir buvę. Draugai niekas net neužsiminę, visi žino kas ir kaip o kuriems išyla klausimų drąsiai nesigėdydama išdėstau. Čia ne infekcija, neužkrečiama ir mažiau save graužk mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O esu marga, marga, pabandysiu paieškot foto, kad pamatytum vaizdelį doh.gif

Tiesa su baltme jau 13 metų, pradžioje irgi baisiai jaučiausi, net iš namų nbeidavau, mb ištisai ką nors organizuodavo, kad ištemt į žmones. Laikas- tik laikas padės apsiprasti

Atsakyti
Pas mano MB yra ant ranku kelios demeles, bet man tai niekada nesukele jokio pasislykstejimo.. schmoll.gif man jos net patinka.. Nieko cia tokio baisaus. Ai va MB turejo kazkoki krema nusipirkes, bet ji zinaukad ilgai vartot reik, o jis tik viena tubele sunaudojo, taikol naudojo jos buvo isnykusios, bet dabar vel atsirado.. 4u.gif ai bet sakau man neikiek netrukdo.. Nematau kad ir jam trukdytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 08 04, 22:19)
Nu tipo nori pasakyti, kad vyra viskas puosia, jiems viskas kitaip.  4u.gif  4u.gif  4u.gif Vyrai ir randuoti gali buti, o moterims kitaip. Bet pvz moterys gali veida maskuoti,o vyro juk nenupudruosiu:)Taip, kad cia uzburtas ratas su tomis demelemis. Bet manau protingai pasimaskavus, gyventi galima lyg niekur nieko.

O kodel tu bijai prie draugu buti? Manau jei tikri draugai, tai tu kokia esi,tokia ir turi buti, nesijauciant kitokia.

Beje kiek tau metu?

Ne, as zinau, kad vyrams irgi svarbu ju grozis, taciau, kazkodel manau, kad ne taip, nes vien visuomenes poziuris kitas 4u.gif
Na, as nebijau prie draugu, taciau nemalonu...nesinori pasakoti, nes daugeliui ta liga kaip koks kosmosas, kol paaiskini, kol supranta, o greiciausiai net nesupranta.Ir siaip, drauges simpatiskos paneles, o as cia, demetoji...
Suprantu tavo klausima del amziaus smile.gif Man 23.

QUOTE(Vaima @ 2009 08 04, 22:24)
Aš net labai pagalvočiau at tas žmogus vertas šalia manęs būt ???
Vyras palaiko visiškai, be jo palaikymo nebūčiau išdrysus šiemet suknelės ant petnešėlių užsidėt ar sijono iki kelių apsimaut be pėdkelnių o jis sako ko tu imi į galvą kas ką galvoja tu man ir vaikams pati pačiausia  wub.gif  wub.gif  wub.gif . Ir tiesą pasakius nusispjoviau ant tepalų visų, tik kremą nuo saulės terpu, kad nenusvilt ir nesipliažinu o  daugiau viskas kaip ir buvę. Draugai niekas net neužsiminę, visi žino kas ir kaip o kuriems išyla klausimų drąsiai nesigėdydama išdėstau. Čia ne infekcija, neužkrečiama  ir mažiau save graužk  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O esu marga, marga, pabandysiu paieškot foto, kad pamatytum vaizdelį  doh.gif

Tiesa su baltme jau 13 metų, pradžioje irgi baisiai jaučiausi, net iš namų nbeidavau, mb ištisai ką nors organizuodavo, kad ištemt į žmones. Laikas- tik laikas padės apsiprasti

Is tiesu ir man kilo mintis ar jis vertas buti salia, taciau negaliu jo nesuprasti...visi vyrai nori grazios drauges salia, o ne tokios i kuria visi ziuri del jos demiu...
Vaima, dziaugiuosi uz tave, kad turi tokia saunia seima ir vyra 4u.gif Tikiuosi ir as kada nors busiu tokia laiminga siuo aspektu.

QUOTE(<Pienė> @ 2009 08 04, 22:25)
Pas mano MB yra ant ranku kelios demeles, bet man tai niekada nesukele jokio pasislykstejimo.. schmoll.gif man jos net patinka.. Nieko cia tokio baisaus. Ai va MB turejo kazkoki krema nusipirkes, bet ji zinaukad ilgai vartot reik, o jis tik viena tubele sunaudojo, taikol naudojo jos buvo isnykusios, bet dabar vel atsirado..  4u.gif ai bet sakau man neikiek netrukdo.. Nematau kad ir jam trukdytu  4u.gif

Koks tai kremas gal zinai? Dziaugiuosi, kad jam netrukdo jo demeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelaimingas_Žmogus @ 2009 08 04, 23:43)
Is tiesu ir man kilo mintis ar jis vertas  buti salia, taciau negaliu jo nesuprasti...visi vyrai nori grazios drauges salia, o ne tokios i kuria visi ziuri del jos demiu...
Vaima, dziaugiuosi uz tave, kad turi tokia saunia seima ir vyra  4u.gif  Tikiuosi ir as kada nors busiu tokia laiminga siuo aspektu.
Koks tai kremas gal zinai? Dziaugiuosi, kad jam netrukdo jo demeles  4u.gif

Jeigu lemtas tas vyrukas, mylės su kiekviena dėmele mirksiukas.gif
blush2.gif nesiskundžiu tikrai turiu puikią šeimą (tfu,tfu,tfu) patikėk taip ir bus mirksiukas.gif

Greičiausiai kalba apie Vitix tepaliuką nuo baltmės, tepiau ir aš jį bet tik tam kartui kol tepi pradėdavo atsirasti vėl pigmento, o dabar tepaliuko reikėtų visos vonios ir pasinert į ją, tai spjoviau į tą reikalą ir tiek, veidą maskuoju o kitur bala nematė tų dėmių išbalsiu galutinai , būsiu aristokratė - poniutė su balta skrybėlaite lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Na va noreciau ir as papasakoti kas naujo pas mane . Taigi, lankausi dermatologijos centre kur man taiko fototerapija, jau baigiau pirma seansa (10 kartu)
Dziaugiuosi tuo, kad atsiranda rudi taskiukai, ypac juosmens srityje .. nors gydytoja sake, kad reikes lankytis 2 metus, ir , kad dazniausiai isleidzia tik margas paneles (ismetytas taskiukais) , as nepasiduodu ir esu laiminga vien del to, kad bandau kovot su baltuke smile.gif
Ir dar, anksciau tepiau su namu gamybos tepaliuku , kazkokia saknimi ir tas taip pat padejo , pradejo demes blankti smile.gif
Atsakyti
nezinau kaip jum, bet mano viticolor kremas zaliuoja biggrin.gif
Atsakyti
hmm mano irgi zaliuoja biggrin.gif:D
Atsakyti
QUOTE(kristina15 @ 2009 08 08, 23:26)
hmm mano irgi zaliuoja biggrin.gif:D

Jei jis nors kiek gauna vandens tada zaliuoja, bet pastebejau kad tas zalias ne taip pamorkavuoja kaip nepazaliaves. O beje as ta viticolor maisau su paparastu kremuku, kad isgauciau svelnesni atspalvi....
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Jungiuos ir aš prie jūsų būrio su viltim,kad atsiras būdas užspalvinti tas baltas dėmes bigsmile.gif Mūsų šeimoje tai kaip ir paveldėta iš mamos pusės.Tik įdomu,kad mamai ir dėdei dėmės atsirado tik po 50 metų,o man ir dviems seserims paauglystėje g.gif Tai ir mes jau prieš 13 metų pradėjome ieškoti vaistų-heomopatija nepadėjo,vitix tik iki naujo streso,dabar sesuo bando Adelės kremą rolleyes.gif Tik irgi pastebėjom,kad dėmės reaguoja į stresą. Viena sesuo tai jau balta kaip aristokratė-rudos bėra tik strazdanėlės.Tai ji labai turi saugotis saulės,nes įdega ir per drabužius,o paskui labai skauda.Taigi nėra jau ta liga tokia nekalta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amirtau @ 2009 08 12, 22:07)
Sveikutės  4u.gif Jungiuos ir aš prie jūsų būrio su viltim,kad atsiras būdas užspalvinti tas baltas dėmes  bigsmile.gif Mūsų šeimoje tai kaip ir paveldėta iš mamos pusės.Tik įdomu,kad mamai ir dėdei dėmės atsirado tik po 50 metų,o man ir dviems seserims paauglystėje  g.gif Tai ir mes jau prieš 13 metų pradėjome ieškoti vaistų-heomopatija nepadėjo,vitix tik iki naujo streso,dabar sesuo bando Adelės kremą  rolleyes.gif  Tik irgi pastebėjom,kad dėmės reaguoja į stresą. Viena sesuo tai jau balta kaip aristokratė-rudos bėra tik strazdanėlės.Tai ji labai turi saugotis saulės,nes įdega ir per drabužius,o paskui labai skauda.Taigi nėra jau ta liga tokia nekalta  schmoll.gif

O kaip aš norėčiau taip išbalti visa rolleyes.gif Man labai patiktų, nes dabar nei šis, nei tas verysad.gif
Atsakyti