Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo)

QUOTE(laisla @ 2009 08 12, 23:42)
O kaip aš norėčiau taip išbalti visa  rolleyes.gif  Man labai patiktų, nes dabar nei šis, nei tas  verysad.gif

as tai nenoreciau visa balta buti ax.gif
Atsakyti
Man atrodo čia skonio reikalas smile.gif . Man patinka balta oda, o jei dar be dėmių tai išvis super.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 08 12, 23:32)
Man atrodo čia skonio reikalas smile.gif . Man patinka balta oda, o jei dar be dėmių tai išvis super.

drinks_cheers.gif jau aš geriau būsiu balta- balta negu mrga kaip putpelės kiaušinis blink.gif
Atsakyti
Baltai būti visai nieko,bet saulute pasimėgauti jau negali schmoll.gif tai mano sesė visada ieško šešėlio,kad nereiktų nudegimų gydyti cool.gif Nors ir tos saulės pas mus neperdaugiausia,tai galima ir pakentėt ir kitaip pasikrauti teigiamos energijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amirtau @ 2009 08 13, 10:02)
Baltai būti visai nieko,bet saulute pasimėgauti jau negali  schmoll.gif  tai mano sesė visada ieško šešėlio,kad nereiktų nudegimų gydyti  cool.gif  Nors ir tos saulės pas mus neperdaugiausia,tai galima ir pakentėt ir kitaip pasikrauti teigiamos energijos  drinks_cheers.gif

Deja tą malonumą reikės užmiršti kaip saulės vonias, nors niekada nebuvau mėgėja, tai nuo saulės jau ir dabar labai slepiuosi kremo stipraus daug ir kuo daugiau pavėsio, nes kitaip nusvylu su pūslėmis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amirtau @ 2009 08 13, 10:02)
Baltai būti visai nieko,bet saulute pasimėgauti jau negali  schmoll.gif  tai mano sesė visada ieško šešėlio,kad nereiktų nudegimų gydyti  cool.gif  Nors ir tos saulės pas mus neperdaugiausia,tai galima ir pakentėt ir kitaip pasikrauti teigiamos energijos  drinks_cheers.gif

Tai a taip, a taip reikia vengti saulės mums smile.gif Mažas grožis dėmės paryškėjusios, tačiau čia, manau, kiekvieno asmeninis reikalas, matau dažnai net labai nudegusių žmonių su šia bėda. Tačiau man jau geriau baltai, bet ne su tokiom ryškiom dėmėm.

Beje, aš juk gydžiausi jas su PUVA, tiksliau su tais spinduliais be vaistų (P), tai gaunasi UVA smile.gif Na ir kol ėjau ten į savaitę 2 kartus bei tepiau su vitix tas dėmeles, tai kažkur šiek tiek užsitraukė, kažkur kelios rudos dėmelės atsirado, tačiau realiai, kad būtų padėję tai ne. Kai nebeinu, nebetepu vitix, kai kurių vietų, ir vėl išbluko. Žodžiu, aš daug tikėjausi paskaičiusi gerus atsiliepimus, tačiau nusivyliau. Pinigų nemažai (aš studentė) tam išleidau, o pagerėjimo mažai.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 08 13, 11:16)
Tai a taip, a taip reikia vengti saulės mums  smile.gif  Mažas grožis dėmės paryškėjusios, tačiau čia, manau, kiekvieno asmeninis reikalas, matau dažnai net labai nudegusių žmonių su šia bėda. Tačiau man jau geriau baltai, bet ne su tokiom ryškiom dėmėm.

Nelabai išeina visiškai pasislėpt nuo saulės, paprasčiausiai kiemą kažką užsiimi dirbt, net nepajauti laiko o kremas nebeveikia ir viskas jau išryškėja, o vaikščiot apsimuturiavus, kai su suknute ant petnešėlių prakaitas varva nu ir.............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaima: 13 rugpjūčio 2009 - 10:32
O kaip tas Adelės kremas blush2.gif skaičiau kad jau kažkas bandė,ar yra bent koks poveikis ax.gif sesuo jau kažkur apie mėnesį naudoja,bet kai yra dideli plotai tai nelabai matosi ar keičiasi.Pas mane tai pagrinde tik ant rankų matosi,o kitur tik po truputį smile.gif tai net nežinau ar bandyt dar kažką ar laukti pasirodant tikro stebūklo bigsmile.gif O tai jau visai su jomis baigiu susigyvent,kiti artimi žmonės tik po 10 metų pastebėjo,kad aš jų turiu,tik dėl savo mergyčių pergyvenu,kad neatsirastų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amirtau @ 2009 08 13, 15:25)
O kaip tas Adelės kremas  blush2.gif  skaičiau kad jau kažkas bandė,ar yra bent koks poveikis  ax.gif  sesuo jau kažkur apie mėnesį naudoja,bet kai yra dideli plotai tai nelabai matosi ar keičiasi.Pas mane tai pagrinde tik ant rankų matosi,o kitur tik po truputį  smile.gif  tai net nežinau ar bandyt dar kažką ar laukti pasirodant tikro stebūklo  bigsmile.gif  O tai jau visai su jomis baigiu susigyvent,kiti artimi žmonės tik po 10 metų pastebėjo,kad aš jų turiu,tik dėl savo mergyčių pergyvenu,kad neatsirastų  unsure.gif

Aplinkiniai ir mano atvėju tepastebėjo po daug metų, tik mb kažkiek ankščiau kai pradėjo apie akis atsirast sako kaip tepei pudrą, kad paakiai balti. o dabar ....................... rankų vidinė pusė jau balta tik viršus margas, veide kakta jau išbalo o visas veida margas, bet išmokau užmaskuot blush2.gif Antakių žilų ir blakstienų netrūksta doh.gif

Dėl vaikų ir man neramu ypač dėl mažiuko nes jau kai laukiausi gana nemažai to brudo buvo, pas mažiū ant šono balta dėmė yra nuo gimimo bet manau ne tai, nes mb lygiai tokią pat turi tikiuosi neteks vaikams vargti su ta liga, tuo labaiu vaikai ir paaugliai negailestingi ir nemoka aužsitraukti šarvo kaip mes suaugę doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Vis skaitinėju, skaitinėju, bet nerašau blush2.gif
Mano balta dėmelė ant rankos išbuvo apie du metus. Džiaugiausi, kad tai tik mažytis nepatogumas, net nepastebimas kitų, nors tėtis turi šitą bėda nuo 30 metų. Va kai aš pastojau ir prasidėjo visos linksmybės - dėmės pradėjo rastis, didėti akimirksniu. Ir vitix tabletes naudojau, ir geli - bereikalingas pinigų švaistymas. Dabar vitiskin naudoju - iš pradžių vyliausi, kad padeda, nes aplink akis pradėjo jau ruduoti. Tačiau kitose vietose be pokyčių ir dar pradėjo rastis naujų dėmių. Jau pavargau tepliotis su viticolor, nes jaučiuosi vos ne dailininkė - tiek kruopštumo reikia doh.gif
O liūdniausia tai, kad mano vaikui (jam du metukai) pastebėjau baltą dėmelę ant žanduko, ant šlaunies ir kaklo. Eina sau kaip aš stresuoju, kaip nenoriu vaikui tos ligos. Ir labai keista, kad tokiam mažam yra tikimybė susirgti. Matyt aš su savo genais perdaviau verysad.gif Nekenčiu šitos baltmės gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Tiesa internete radau štai ką.
Atsakyti
QUOTE(mile @ 2009 08 21, 12:01)
Sveikutės,

Vis skaitinėju, skaitinėju, bet nerašau  blush2.gif
Mano balta dėmelė ant rankos išbuvo apie du metus. Džiaugiausi, kad tai tik mažytis nepatogumas, net nepastebimas kitų, nors tėtis turi šitą bėda nuo 30 metų. Va kai aš pastojau ir prasidėjo visos linksmybės - dėmės pradėjo rastis, didėti akimirksniu. Ir vitix tabletes naudojau, ir geli - bereikalingas pinigų švaistymas. Dabar vitiskin naudoju - iš pradžių vyliausi, kad padeda, nes aplink akis pradėjo jau ruduoti. Tačiau kitose vietose be pokyčių ir dar pradėjo rastis naujų dėmių. Jau pavargau tepliotis su viticolor, nes jaučiuosi vos ne dailininkė - tiek kruopštumo reikia  doh.gif
O liūdniausia tai, kad mano vaikui (jam du metukai) pastebėjau baltą dėmelę ant žanduko, ant šlaunies ir kaklo. Eina sau kaip aš stresuoju, kaip nenoriu vaikui tos ligos. Ir labai keista, kad tokiam mažam yra tikimybė susirgti. Matyt aš su savo genais perdaviau  verysad.gif Nekenčiu šitos baltmės  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif
Tiesa internete radau štai ką.

Labukas, žinok mažyliui tos dėmelės gali dar dingti. Mano mažoji gimė graži, o kai jai buvo 2 mėn-pastebėjau baltą dėmelę ant šlaunies. Buvom pas gyd., sakė kad mažiukams gali dar ir pradingti. iš tiesų- dabar dukrai beveik 10 mėn-ta dėmėlė vis dar yra, tik ne tokia labai jau ryški kaip buvo iš pradžių. labai tikiuosi kad galbūt dar dings....ar bent jau neplis 4u.gif
Atsakyti
Paguodei smile.gif dekui 4u.gif
Atsakyti