Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo)

QUOTE(pamtram @ 2009 09 12, 22:54)
Nepergyvenkit, ta baltme tikrai isgydoma  smile.gif Birzuose yra labai gera odos daktare, nuvaziavau pas ja birzelio menesi, paskyre gydyma ir tt.tai per 3 men, atsirado visose demese pilna tu rudu taskeliu ir kaip kurie jau baigia susilieti smile.gif Gydytoja, netgi rode nuotraukas tu zmoniu, kuriuos gyde nuo sios ligos ir kaip ju oda atrode pries gydyma ir po.Pati gydytoja, taip pat pasake, kad si liga PAGYDOMA.Ten tie visi Vitix tepalai, tai tik budas uzsidirbti pinigu is sia liga serganciu zmoniu verysad.gif

Įdomu būtų sužinoti kokį gydymą paskyrė? Gal gali parašyti šios gydytojos kontaktus man į AŽ. Ačiū
Atsakyti
O kam į až, geriau čia, nes net neabejoju, kad visiems norėsis tų kontaktų smile.gif .
Atsakyti
tai jau tikrai kad pasidalinkit su visais, nes visi čia turim tokią problemą, kurią norim išsigydyti...
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(pamtram @ 2009 09 12, 22:54)
Nepergyvenkit, ta baltme tikrai isgydoma  smile.gif Birzuose yra labai gera odos daktare, nuvaziavau pas ja birzelio menesi, paskyre gydyma ir tt.tai per 3 men, atsirado visose demese pilna tu rudu taskeliu ir kaip kurie jau baigia susilieti smile.gif Gydytoja, netgi rode nuotraukas tu zmoniu, kuriuos gyde nuo sios ligos ir kaip ju oda atrode pries gydyma ir po.Pati gydytoja, taip pat pasake, kad si liga PAGYDOMA.Ten tie visi Vitix tepalai, tai tik budas uzsidirbti pinigu is sia liga serganciu zmoniu verysad.gif

Tuos kontaktus jau senokai turiu, bet kažkaip labai nepasiduodu vilčiai doh.gif

O kokia viltis, kad neatsinaujis ? Ką sako ta gydytoja ir kiek tas malonumas atsieina ar nėra dar vienas pinigų traukimas iš beviltiškai nusiteikusių žmonių ?
Mano atvėju jau tik laukiu galutinio išbalimo doh.gif , o vaikams kolkas nėra nei vienam tfu, tfu, tfu blush2.gif
Atsakyti
Vat butent, kuo si gydytoja man patiko, kad matosi jog nori padeti zmogui, o nepasipelnyt is jo ligos smile.gif O kaina tau manau nedidele, as per tris menenesius isleidau kazkur 200lt ir rezultatai aiskiai matomi.Palyginus su kokiu Vitix tai gydymas n kartu pigesnis ir rezultatai aiskiai matomi, kai su Vitix tuo tepliojau tai per 2-3 men, gal trys taskeliai rudi ir atsirado biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pamtram @ 2009 09 13, 12:05)
Vat butent, kuo si gydytoja man patiko, kad matosi jog nori padeti zmogui, o nepasipelnyt is jo ligos smile.gif O kaina tau manau nedidele, as per tris menenesius isleidau kazkur 200lt ir rezultatai aiskiai matomi.Palyginus su kokiu Vitix tai gydymas n kartu pigesnis ir rezultatai aiskiai matomi, kai su Vitix tuo tepliojau tai per 2-3 men, gal trys taskeliai rudi ir atsirado  biggrin.gif  biggrin.gif

na tai papasakokit smulkiau, kas ten per procedūros... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pamtram @ 2009 09 12, 23:54)

Esu pati kilusi is Birzu ir kazkuri panele, gal ir jus dar pavasari dave man kontaktus, jau buvau susitarusi su gydytoja susitikti po menesio, bet suzinojau, kad laukiuosi, tai nesciai tokios proceduros nera gerai, nes reikia ir kazka lygtais tepti ir buti sauleje. Tai sake paskambinti po gimdymo.
Koks gyvenime paradoksas, gydytoja buvo visada salia, o as suzinojau tik neseniai doh.gif Man atrodo pas ja konsultacija 80lt, bet kas i ja ieina tai tikrai nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 13 rugsėjo 2009 - 12:14
aš beviltiškai ieškau vaistų kurie padėtų sūnui išgyti baltmę ir radau tokias kaip ir injekcijas į odą, kurios skatina odos pigmentaciją...kažin ar jos padėtų išgyti baltmę? g.gif
Atsakyti
As siandien vakare arba ryt parasysiu cia daktares telefona ir galesit pasiskambint pasiklausti kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
Taigi gydytojos kontaktai : tel. nr 861813251 , pavarde Variakojiene. Pasiskambinkite ir paklausit kas jus domina.
Atsakyti
Gal kuri bandet SITA priemone?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mile: 18 rugsėjo 2009 - 11:37
QUOTE(pamtram @ 2009 09 12, 21:54)

tai kas per gydymas? kokie vaistai, proceduros, kurie tokius stebuklus daro? g.gif
Atsakyti