Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo)

QUOTE(katckyte @ 2010 06 08, 12:14)
Jau buvau rašius-lankausi Kauno 2 ligoninėj. Gyd. N.Grušauskas  thumbup.gif

O dėl to švitinimo prie akių- galima, jei nori. Tas UVB tas pats kaip stovimas soliariumas. Jei nenori švitinti akių- reikia užsidėti akinius arba prisidengti.

Oij geras...pažįstu aš jį thumbup.gif Bet jis II ligoninėj pačioj dirba, ne poliklinikoj, tai jis tave ligoninėj priima?Ar į Ąžuolyno SPC važiuoji?
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2010 06 08, 10:47)
Kad ir švitintų, pagalvok ką padarytum savo paakių odai, kuri tokia plona ir jautri. Aš kai eidavau tai visą veidą su rankšluosčiu užsidengdavau, nes nenoriu susenti.

saule irgi kenkia. mane labiau domina ar paciom akim nekenkia tokie dalykai, nes juk tie spinduliai pro plona oda tikriausiai lengvai praeina unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(katckyte @ 2010 06 08, 11:14)
Jau buvau rašius-lankausi Kauno 2 ligoninėj. Gyd. N.Grušauskas  thumbup.gif

O dėl to švitinimo prie akių- galima, jei nori. Tas UVB tas pats kaip stovimas soliariumas. Jei nenori švitinti akių- reikia užsidėti akinius arba prisidengti.

ar pas Grusauska nereikia seimos daktaro siuntimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 06 08, 13:34)
ar pas Grusauska nereikia seimos daktaro siuntimo?  g.gif

Aš kiek žinau jis dirba tik ligoninėj, ir ten nepriima pacientų, o priiminėja Ažuolyno SPC, 40lt konsultacija pas jį, o žmonių už durų laukia koks 20 doh.gif Bet jis žiaurus čiudakas, turi eit pas jį pasikaustęs kalbėt tokiu pačiu leksikonu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=katckyte,2010 06 05, 13:55]
[quote=Furtado,2010 06 04, 17:08]
Vat apie šitą baltmės gydymą, tiksliau apie jo rezultatus, laukiu nesulaukiu daugiau atsiliepimų, negi daugiau niekas jo nebandė?
Dar keletas komentarų dėl UVB terapijos. Vaikščiojau pusę metų. Kadangi baltų odos plotų pas mane labai daug, tai likau visa taškuota, kaip rašiau anksčiau-geriausias rezultatas matomas ant veido. Rudenį gyd. patarė sugrįžti ir dar kartą kartoti kursą, kadangi progresas tikrai yra. Dabar pastebėjau kad tie atsiradę taškiukai gavę saulutės taip pat plečiasi.
Atsiprašau visų už nekorektišką vaizdą, tačiau prikabinu keletą nuotraukėlių, norėdama pasidalinti UVB terapijos pasiektais rezultatais.
user posted image
user posted image
Kaip matote, plaštaka buvo visiškai balta, dabar taškuota.
Ant rankos balta dėmė taip pat apsitaškavusi.
Gal tai ir per mažas rezultatas po pusės metų gydymo, bet man džiugu kad yra galimybė bent jau sumažinti tas baltas bjaurybes.....
[/quote]
baigiau uvb terapija po metu lankymosi . rudeni vel pradesiu smile.gif man taip pat padejo , labiausiai matomas efektas ant pilvo ir koju , sunkiausiai gyja galunes-koju ir ranku- ir veidukas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2010 06 08, 14:07)
Aš kiek žinau jis dirba tik ligoninėj, ir ten nepriima pacientų, o priiminėja Ažuolyno SPC, 40lt konsultacija pas jį, o žmonių už durų laukia koks 20 doh.gif Bet jis žiaurus čiudakas, turi eit pas jį pasikaustęs kalbėt tokiu pačiu leksikonu thumbup.gif

2 ligoninėj gi yra odos ligų konsultacinis skyrius, ten Grušauskas irgi konsultuoja. O kiek žinau kreipiantis dėl odos ligų ten siuntimo nereikia...
http://www.2kkl.lt/i..._id=231&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2010 06 09, 16:16)
2 ligoninėj gi yra odos ligų konsultacinis skyrius, ten Grušauskas irgi konsultuoja. O kiek žinau kreipiantis dėl odos ligų ten siuntimo nereikia...
http://www.2kkl.lt/i..._id=231&lang=lt

Prieš mėnesį skambinau norėdama didžkį užregistruot pas jį, tai ir pasakė, kad jis tik ligoninėj dirba ir Ąžuolyno SPC.Į pastarąjį mes ir važiavom mirksiukas.gif Beja vežiaus ir mažių, man jo luobelė kėlė įtarimų, tai už abu bernus paėmė kaip už vieną thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2010 06 09, 16:23)
Prieš mėnesį skambinau norėdama didžkį užregistruot pas jį, tai ir pasakė, kad jis tik ligoninėj dirba ir Ąžuolyno SPC.Į pastarąjį mes ir važiavom mirksiukas.gif Beja vežiaus ir mažių, man jo luobelė kėlė įtarimų, tai už abu bernus paėmė kaip už vieną thumbup.gif

Na anksčiau ligoninėj jis tikrai konsultavo... o tai tau čia jis pats sakė kad ligoninėj nebe konsultuoja ar registratūroj? nors dabar kai ten ligoninėj visokie pertvarkymai (prisjungimai), gal ir nebekonsultuoja... g.gif bet man sakė rudenį sugrįžti pakartoti UVB kursą, tai tikiuosi jį ten rasti ax.gif
Papildyta:
Kadangi vasarą sunku paslėpti tas baltas bjaurybes, ypač kai jų daug, išnaršiau turbūt visą internetą ieškodama info biggrin.gif
radau labai įdomų dalykėlį, tik įdomu ar čia tiesa, ar eilinis "padeda".
Kiek bandžiau maskuoti dėmes viticolor, savaiminiais įdegiais, spalvos atitaikyti nepavyko. Čia radau tokį kremuką kuris tikrai labai sudomino, tik brangokai gaunasi čia jį parsisiuntinėti... Gal kuri netyčia jau jį bandė arba žino kokių atsiliepimų apie jį?
maskavimas
Atsakyti

maskavimas
[/quote]

Nu sudominai tu cia mane juodai...............gundausi siustis,nu taip norisi vyrui uzmaskuoti tas prakeiktas demes doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=Mergaite12,2010 06 09, 19:20]
maskavimas
[/quote]
Nu sudominai tu cia mane juodai...............gundausi siustis,nu taip norisi vyrui uzmaskuoti tas prakeiktas demes doh.gif doh.gif doh.gif
[/quote]

HM.........bet paskaicius giliau,tai cia kaip ir savaiminio idegio losjonas,kur soliariumuose apipurskia,cia analogiskai man.Ka manot?Kad tikrai nebutu is serijos "padeda" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2010 06 09, 17:37)
Na anksčiau ligoninėj jis tikrai konsultavo... o tai tau čia jis pats sakė kad ligoninėj nebe konsultuoja ar registratūroj? nors dabar kai ten ligoninėj visokie pertvarkymai (prisjungimai), gal ir nebekonsultuoja... g.gif  bet man  sakė rudenį sugrįžti pakartoti UVB kursą, tai tikiuosi jį ten rasti  ax.gif

Ne, registratūroj man taip sakė, jo paties nesumąsčiau paklaust, kažkaip atėjus privačiai, klaust ar konsultuoja neprivačiai nei 3 nei 4 tongue.gif
Atsakyti
Sveikos.
As noriu susirasti likimo draugiu, kurioms sutrikusi odos pigmentacija, taciau nera baltme. Mano odos gyd. pasake, kad mano situacijoj tai tikrai nera baltme.
Baltos demeles nera labai rskios, kaip daugelyje vitiligo pavyzdziu. Kontraste su irudusia oda panasiau, kad butu su savaiminio idegio kremu netolygiai issitepta g.gif
Gal kuri tures tokia problema, butu malonu sulaukti AZ 4u.gif
Kiek ieskojau internete, (tiek lt, tiek uzsienio puslapiuose), su odos pigmentacija koja kojon eina vitiligo doh.gif nerandu info apie pigmentacijos sutrikimus perkaitinus oda soliariumu ar saules spinduliais. Butent tokia mano odos bedos priezastis - nesaikingas deginimasis.
Taigi, laukiu atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina15 @ 2010 06 09, 14:26)
baigiau uvb terapija po metu lankymosi . rudeni vel pradesiu smile.gif man taip pat padejo , labiausiai matomas efektas ant pilvo ir koju , sunkiausiai gyja galunes-koju ir ranku- ir veidukas sad.gif

labas jei gali parasyk kaina kiek si procedura kainuoja nes mano sūnus turi sia liga ir jam 14 metu ir jis jau pradeda jaust diskonforta
Atsakyti