Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo)

QUOTE(nuodemele @ 2010 04 20, 18:41)
Mano svajone su lazeriu panaikit,bent jau ant veido,bet kokios kainos schmoll.gif

pirma karta girdziu kad jas lazeriu naikina g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2010 05 06, 16:49)
pirma karta girdziu kad jas lazeriu naikina  g.gif

taip tikrai naikina,seses domisi,klinikos daktaras buvo sakes apie lazeri,panaikina deme,toi vietoi nebeatsiras,bet kitoi vietoi gali
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2010 05 06, 16:49)
pirma karta girdziu kad jas lazeriu naikina  g.gif

taip tikrai naikina,seses domisi,klinikos daktaras buvo sakes apie lazeri,panaikina deme,toi vietoi nebeatsiras,bet kitoi vietoi gali
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2010 01 06, 17:22)
Vaima, ar bandei UVB terapiją? pas mane dėmių irgi daugiau nei 50% visos odos. Veidas buvo visiškai baltas. Nuo rugsėjo vaikštau į UVB, dukart per savaitę. Veidas atsistatęs jau kokia 80% - viskas gražiai susilieję, ruda, tik aplink lūpas, kakta kai kur balta, ant skruosto kur ne kur mažas baltas taškelis likęs...o visas kūnas labai taškuotas smile.gif dabar jau pastebėjau kad jau ir ant krūtinės po truputį tie taškai liejasi. Matau realią galimybę sumažinti baltus plotus smile.gif aišku, ne pigu, bet rezultatai matosi  thumbup.gif

QUOTE(katckyte @ 2010 01 07, 00:49)
Aš lankausi Kaune, 2-ligoninėj.  Didžiuosiuose miestuose tikrai yra. Kaina vienos procedūros 17 Lt su centais. Gydymo kursas priklauso nuo ligos intensyvumo, aš vaikštau nuo rugsėjo, tai jau visa labai taškuota, o buvau balta balta... Pinigų išeina daug...bet kai pamačiau kad padeda, pasiryžau bent jau vieną gydymo kursą praeiti... 5 procedūros nemokamos. Tas pats kaip soliariumas, tik oda veikiama B tipo ultravioletiniais spinduliais smile.gif Tik pastebėjau kad sausina odą  unsure.gif

Vat apie šitą baltmės gydymą, tiksliau apie jo rezultatus, laukiu nesulaukiu daugiau atsiliepimų, negi daugiau niekas jo nebandė?

QUOTE(Perla1 @ 2010 01 24, 15:33)
Puva terapija aš išbandžiau jau prieš du metus. Rezultatas tikrai buvo, tačiau po metų vėl atsirado ir daugiau

Bandžiau ir aš, bet tai per daug kenskminga sveikatai, daugiau nebandyčiau, nors ir oda buvo pradėjusi "taškuotis"
Atsakyti
[quote=Furtado,2010 06 04, 17:08]
Vat apie šitą baltmės gydymą, tiksliau apie jo rezultatus, laukiu nesulaukiu daugiau atsiliepimų, negi daugiau niekas jo nebandė?

Dar keletas komentarų dėl UVB terapijos. Vaikščiojau pusę metų. Kadangi baltų odos plotų pas mane labai daug, tai likau visa taškuota, kaip rašiau anksčiau-geriausias rezultatas matomas ant veido. Rudenį gyd. patarė sugrįžti ir dar kartą kartoti kursą, kadangi progresas tikrai yra. Dabar pastebėjau kad tie atsiradę taškiukai gavę saulutės taip pat plečiasi.
Atsiprašau visų už nekorektišką vaizdą, tačiau prikabinu keletą nuotraukėlių, norėdama pasidalinti UVB terapijos pasiektais rezultatais.
user posted image
user posted image
Kaip matote, plaštaka buvo visiškai balta, dabar taškuota.
Ant rankos balta dėmė taip pat apsitaškavusi.
Gal tai ir per mažas rezultatas po pusės metų gydymo, bet man džiugu kad yra galimybė bent jau sumažinti tas baltas bjaurybes.....

Atsakyti
Sveikutės. mirksiukas.gif Prisijungiu prie jūsų būrelio, baltlige sergu jau 2 metus doh.gif , dėmių daugėja, taigi ieškojau informacijos, kaip galima išgydyti. Buvau pas daktarę Lapinskaitę, nieko gero ji nepasakė, tad nutariau nuvykti į GK kliniką. Jos internetiniame puslapyje rašoma, jog fototerapija padeda apie 70% sergančiųjų, taigi lauksiu vizito dienos ir galėsiu pranešti, kaip sekėsi ir ką pasakę gydytojai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mangėė @ 2010 06 06, 19:52)
Sveikutės.  mirksiukas.gif Prisijungiu prie jūsų būrelio, baltlige sergu jau 2 metus  doh.gif , dėmių daugėja, taigi ieškojau informacijos, kaip galima išgydyti. Buvau pas daktarę Lapinskaitę, nieko gero ji nepasakė, tad nutariau nuvykti į GK kliniką. Jos internetiniame puslapyje rašoma, jog fototerapija padeda apie 70% sergančiųjų, taigi lauksiu vizito dienos ir galėsiu pranešti, kaip sekėsi ir ką pasakę gydytojai ax.gif

Tai fototerapija ir yra tas UVB, kurį aš lankiau...
Atsakyti
Tik toje GK penkiagubai, turbūt, nuplėš pinigų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2010 06 05, 12:55)
Dar keletas komentarų dėl UVB terapijos. Vaikščiojau pusę metų

O pas kokią gydytoją ir kur vaikštai, jei nepaslaptis blush2.gif
Atsakyti
o jei yra deme prie akies, ar su UVB svitina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 06 08, 09:42)
o jei yra deme prie akies, ar su UVB svitina?  g.gif

Kad ir švitintų, pagalvok ką padarytum savo paakių odai, kuri tokia plona ir jautri. Aš kai eidavau tai visą veidą su rankšluosčiu užsidengdavau, nes nenoriu susenti.
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2010 06 07, 22:28)
O pas kokią gydytoją ir kur vaikštai, jei nepaslaptis blush2.gif

Jau buvau rašius-lankausi Kauno 2 ligoninėj. Gyd. N.Grušauskas thumbup.gif

O dėl to švitinimo prie akių- galima, jei nori. Tas UVB tas pats kaip stovimas soliariumas. Jei nenori švitinti akių- reikia užsidėti akinius arba prisidengti.
Atsakyti