Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Julija_ @ 2008 05 01, 20:03)
drinks_cheers.gif  aha, o tai supuole varnos doh.gif

tai kad pati ir rašai lotuliukas.gif
Atsakyti
na man neteko susidurti su priesiskais kitos tautybes zmonemis, tai nieko blogo ir negaliu apie juos sakyti, nes abejoju ar apie lietuvius visi atsiliepia teigiamai. tai kai neieskai priekabiu,tai ir gyveni draugiskai, jei nutaisysi kvaila veido israiska ir debtelsi i juoduka koki tai teisingai sulauksi kazkokios neigiamos replikos i savo darza,bet kai eini ir visiems sypsaisi,tai ir tau atsako tuo paciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 02 29, 20:35)
sveiki  4u.gif

būtų įdomu sužinoti, kaip jūs vertinate rajoną, kuriame gyvenate. kas patinka, o kas ne? ką norėtumėte pakeisti? o gal slapta svojojate išsikraustyti į kokią ramią, gražią vietelę? nagi, pasidalinkite savo nuomone  4u.gif

tema apie tai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 05 01, 18:13)
tai kad pati ir rašai  lotuliukas.gif

as rasau, bet ne puolu nono.gif
Papildyta:
QUOTE(londonas @ 2008 05 01, 19:34)
na man neteko susidurti su priesiskais kitos tautybes zmonemis, tai nieko blogo ir negaliu apie juos sakyti, nes abejoju ar apie lietuvius visi atsiliepia teigiamai. tai kai neieskai priekabiu,tai ir gyveni draugiskai, jei nutaisysi kvaila veido israiska ir debtelsi i juoduka koki tai teisingai sulauksi kazkokios neigiamos replikos i savo darza,bet kai eini ir visiems sypsaisi,tai ir tau atsako tuo paciu smile.gif

manau cia raso tos merginos kurios jau buvo susidurusios su tam tikrais zmonemis mirksiukas.gif o apie lietuvius as isviso patyliu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na nieko keisto kad karksi daugiausia tos, kuriu vyrai arba vaikinai(jei juos taip galima pavadinti) yra juodziai.
Ir joks cia ne rasizmas, o paprasciausias diskutavimas. Jeigu nepatinka juodas zmogus, tai tu jau rasistas??? Jeigu as to niekam neirodineju, o tik pasakau, kad "mano nuomone...man jie nepatinka.." blink.gif Savo nuomone siuo klausimu galiu reiksti viesai, nes ju nediskriminuoju. Pati esu bendravus su keliais juodukais(beje jie buvo porele is Prancuzijos gyvenanti Londone), kurie patys pripazino, kad dauguma UK gyvenantys juodzkiai neispruse nesivaldantys asmenys. Ir tai sakydama turiu omenyje, ne ju ODOS SPALVA, o ju charakteri ir genus, kurie budingi juju rusiai, kuri atpazistama is ju odos spalvos.
Ir Yummy Mummy, nieko as NEPRIVALAU toleruoti, jei gyvenu cia. Visi mes turime nuomone apie tam tikrus dalykus is savo patirties. Beto ir patys esame is skirtingu seimu, kur buvome skirtingai auklejami. Netgi del tvarkos, tarp lietuvaiciu yra tokiu sutriu, kad joms tik su juodaodziais ir gyventi. Ir nereikia isizeisti del to, kad jusu seimos tai neliecia. Apie kiekviena rase (netgi atskira valstybe) yra susidariusi kazkokia visuomes nuomone - apie juodzius butent tokia, apie lietuvius kitokia, apie kinus treciokia, apie meksikiecius kitokia - mano gyvenimo patirtis atitiko patvirtino stereotipus.
Tfu kiek prirasiau... dabar kalit "kapoti" lotuliukas.gif juodaodziu drauges, prasom el nieko neisizeisti, bet ir neizeidineti kitu zmoniu, vadindamos juos neisprususiais, o kitose temose kalbedamos, kad jusu maisyti vaikai, gabesni ir protingesni ir grazesni nei balti doh.gif nes cia jau kazkoks rasizmas baltiems zmonems(nors ir pacios tokios esate)
Papildyta:
Kalbant i tema, tai man visai patiko Anerley raj. smile.gif salia nedidelis parkelis, ir gana ramioje vietoje teko gyventi, tai nelikau nusivylus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 05 01, 22:03)
Tfu kiek prirasiau... dabar kalit "kapoti"  lotuliukas.gif juodaodziu drauges, prasom el nieko neisizeisti, bet ir neizeidineti kitu zmoniu, vadindamos juos neisprususiais, o kitose temose kalbedamos, kad jusu maisyti vaikai, gabesni ir protingesni ir grazesni nei balti doh.gif nes cia jau kazkoks rasizmas baltiems zmonems(nors ir pacios tokios esate)

tai viskas tvarkoj smile.gif savo nuomonę žinoma galima išsakyti, aš šiaipo tavęs rasiste ir nekaltinau buvo kas daugiau gražesnių žodelių palaidė ir tiek wink.gif
ir beje dar prieš mb šnekėjau ir galvojau taip pat, tiesiog reikia gerbti kiekvieną žmogų. Žinoma, visur visokių yra ir nėr ko norėt.

o dėl maišytų vaikų. nei aš turiu nei galiu šnekėt, bet kad tokius straipsnius skaičiau tai faktas. kiek jie ištyrė porų ir vaikų aš nežinau. bet logiškai mąstant kažkoks ryšys gali būt, juk susimaišo labai skirtingi žmonės, skirtingos rasės, kurios atsineša savo genus.

ir šiaip, kad ir pamenu sesrs mergaitę pvz. kai ji buvo 2 mėn ir dabar žiūriu draugės berniuką tokio pat amžiaus (mulatuką) nu tai ryškiai skirtumas yra. bet dabar šiais laikais iš vis vaikai gimsta didesni, greičiau pradeda daryti tai, ką seniau darydavo daug vyresni, tai nėr ko norėt.
o dėl grožio nesiginčyjama, taip, man rudi vaikučiai mielesni už baltus, dėl to ir norėjau vyro afrikiečio. tongue.gif
Atsakyti
Mes vis ne i tema varom lotuliukas.gif siaip ir as girdejau kad skirtingu tautu vaikai buna protingesni, tik kazin ar yra cia kazkiek tiesos tai nezinau g.gif o rudi vaikuciai man irgi patinka, ypac ju garbaneles wub.gif
Atsakyti
vaikai irgi grazus... bt tik kol mazi... paskui velgi skonio dalykas.... g.gif
o del to protingumo, tai as atvirksciai esu girdejus, kad "miksavimasis" nieko gero ateityje neduoda... Na vistik skirtingos zmoniu rusys... Sia tema kalbejau su viena senyva moteriske(turiu angle drauge 80 metu biggrin.gif ) ji galvoja taip pat...TAntravertus, jei tevai buki, tai tas vaikas kad ir koks gabus is prigimties butu, jei jis bus nelavinamas, tai tas misrumas niekuo nepasizymes.. smile.gif Paciai teko priziureti kines su amerikieciu baltu maisyta berniuka, tai tikrai jauciasi, kad kitoks nei kiti vaikai, taciau ar tai genai ar auklejimas dar butu galima pasigincyti. biggrin.gif
Atsakyti
Toms, kurios vis dar klaidzioja rasizmo klystkeliouse, ishtrauka ish enciklopedijos:
"....Rasizmas – įsitikinimas, kad rasė yra pagrindinis veiksnys, apsprendžiantis žmogaus gabumus, kad tam tikra rasė yra viršesnė ir/arba kad su žmonėmis reikia elgtis priklausomai nuo jų rasinės kilmės. Rasizmas buvo viena pagrindinių fašizmo doktrinų. Rasizmas šiuo metu dažnas reiškinys Rytų Europs valstybėse (Rusijoje, Lietuvoje, Čekijoje ir kt.)...."

o dabar jau gal tikrai laikas gryshti prie pagrindines temos

QUOTE(bucka @ 2008 02 29, 18:35)
sveiki  4u.gif
būtų įdomu sužinoti, kaip jūs vertinate rajoną, kuriame gyvenate. kas patinka, o kas ne? ką norėtumėte pakeisti? o gal slapta svojojate išsikraustyti į kokią ramią, gražią vietelę? nagi, pasidalinkite savo nuomone  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2008 05 01, 23:38)
Toms, kurios vis dar klaidzioja rasizmo klystkeliouse, ishtrauka ish enciklopedijos:
"....Rasizmas – įsitikinimas, kad rasė yra pagrindinis veiksnys, apsprendžiantis žmogaus gabumus, kad tam tikra rasė yra viršesnė ir/arba kad su žmonėmis reikia elgtis priklausomai nuo jų rasinės kilmės. Rasizmas buvo viena pagrindinių fašizmo doktrinų. Rasizmas šiuo metu dažnas reiškinys Rytų Europs valstybėse (Rusijoje, Lietuvoje, Čekijoje ir kt.)...."

o dabar jau gal tikrai laikas gryshti prie pagrindines temos

as nemanau kad pagrindinis, taciau dalinai - isitikinimas. Reiskias as ne rasiste, ta zinojau ir anksciau tongue.gif
i tema jau atsakiau du kartus... biggrin.gif
Gal kas gyvenate Nottingham? Butu labai idomu suzinoti apie rajonus tame mieste, nes planuojame ateityje ten persikelti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2008 05 01, 21:38)
Rasizmas šiuo metu dažnas reiškinys Rytų Europs valstybėse (Rusijoje, Lietuvoje, Čekijoje ir kt.)...."

swoon.gif verysad.gif
Atsakyti
Oi, kokie juokingi atsakumai! Manaiu, kad visi skirstantys zmones pagal oros spalva ismire 1980-taisiais metais!

Deja - matyt , kad ne. Tikiuos, kad visi sie krastutiniai pasisakymai -tipo gerai lemia zmogaus.. hmm ... intelekta.... ar .. smegenu apimti, ar.. dar ka nors, yra atsitinktinumas. Kaip ir teiginiai, kad visos cia rasancios yra susigyvenusios su juodaodziais g.gif

Na... mano vyras baltas baltas (net rausvas nuo saules buna), as irgi esu balta balta ir musu vaikuciai yra balti balti ir blondinai, banguotasi plaukuciais. Tenka nemazai bedrauti su misriu seimu angeliukais ir angeliuku mamytemis ir teveliais. Zmones kaip zmones. O buku ir nekulturingu pasitaiko tiek tarp baltu, tiek tarp juodu. Kaip sitas forums ir irodo mirksiukas.gif
Atsakyti