Na nieko keisto kad karksi daugiausia tos, kuriu vyrai arba vaikinai(jei juos taip galima pavadinti) yra juodziai.
Ir joks cia ne rasizmas, o paprasciausias diskutavimas. Jeigu nepatinka juodas zmogus, tai tu jau rasistas??? Jeigu as to niekam neirodineju, o tik pasakau, kad "mano nuomone...man jie nepatinka.."

Savo nuomone siuo klausimu galiu reiksti viesai, nes ju nediskriminuoju. Pati esu bendravus su keliais juodukais(beje jie buvo porele is Prancuzijos gyvenanti Londone), kurie patys pripazino, kad dauguma UK gyvenantys juodzkiai neispruse nesivaldantys asmenys.
Ir tai sakydama turiu omenyje, ne ju ODOS SPALVA, o ju charakteri ir genus, kurie budingi juju rusiai, kuri atpazistama is ju odos spalvos.Ir Yummy Mummy, nieko as NEPRIVALAU toleruoti, jei gyvenu cia. Visi mes turime nuomone apie tam tikrus dalykus is savo patirties. Beto ir patys esame is skirtingu seimu, kur buvome skirtingai auklejami. Netgi del tvarkos, tarp lietuvaiciu yra tokiu sutriu, kad joms tik su juodaodziais ir gyventi. Ir nereikia isizeisti del to, kad jusu seimos tai neliecia. Apie kiekviena rase (netgi atskira valstybe) yra susidariusi kazkokia visuomes nuomone - apie juodzius butent tokia, apie lietuvius kitokia, apie kinus treciokia, apie meksikiecius kitokia - mano gyvenimo patirtis atitiko patvirtino stereotipus.
Tfu kiek prirasiau... dabar kalit "kapoti"

juodaodziu drauges, prasom el nieko neisizeisti, bet ir neizeidineti kitu zmoniu, vadindamos juos neisprususiais, o kitose temose kalbedamos, kad jusu maisyti vaikai, gabesni ir protingesni ir grazesni nei balti

nes cia jau kazkoks rasizmas baltiems zmonems(nors ir pacios tokios esate)
Papildyta:Kalbant i tema, tai man visai patiko Anerley raj.

salia nedidelis parkelis, ir gana ramioje vietoje teko gyventi, tai nelikau nusivylus...