Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Oi cia gerai pavarot lotuliukas.gif ne i tema lotuliukas.gif
Mes dabar gyvenam grays essexe nu i ka visai gal ir nieko yra lekside shopingas netoli thumbup.gif pries tai becktone kazkur 4m atbuvom bigsmile.gif visai patiko ax.gif po kol po langais nepradejo rekaut gelbekit blink.gif Nu lietuvaiciu razborai doh.gif
Atsakyti
Mes 5 metus gyvenom greenwiche, tai nostalgija tam rajonui wub.gif dabar pakeiteme gyvenama sali.
Atsakyti
na mamytes cia pavaret clap_1.gif reikia kita tema atidaryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 05 02, 12:18)
tai matyt tu ir nemoki, nes 117 žinutėj buvo ats.
galvojau kad dar ką klausei  cool.gif į temą

ir iš vis būtų gerai atidaryt temą reikia paieškokt ar tokios tik nėra  g.gif
Yra. TEMA APIE RASIZMĄ, norinčioms toliau diskutuoti šiuo klausimu   cool.gif

visai ne ta klausiau tongue.gif
Atsakyti

Oi ir dar metus gyvenom harlingtone tongue.gif tai nelabai patiko heathrow salia buvo tai ne kas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasaliukas: 02 gegužės 2008 - 22:25
QUOTE(grange @ 2008 05 02, 12:18)
tai matyt tu ir nemoki, nes 117 žinutėj buvo ats.
galvojau kad dar ką klausei  cool.gif į temą

ir iš vis būtų gerai atidaryt temą reikia paieškokt ar tokios tik nėra  g.gif
Yra. TEMA APIE RASIZMĄ, norinčioms toliau diskutuoti šiuo klausimu   cool.gif

nu va sekmes ieskant teisybes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_ @ 2008 05 03, 10:48)
nu va sekmes ieskant teisybes lotuliukas.gif

aš ją jau radau, toli ieškot nereikėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mes gyvename vakaru Londone, Greenforde. Negaliu pasakyti nieko blogo apie si rajona, yra ir parduotuviu ir susisiekimas neblogas, central line cia pat ir ramesnis raj. palyginus, kur gyvenome rytuose Ilforde, taciau vistiek norisi kazkur nuosaliau gyventi, gal uz Londono ax.gif Bet vyro darbas dazniausiai pasitaiko centre, nors mintys persikelti i kita Londono rajona irgi kyla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 04 30, 18:45)
Richmond sakyciau daug daug geresnis rajonas, aisku daug ir brangesnis. smile.gif
Siaip mano vienas mylimiausiu Londone Blackheath. As ten tiesiog atsigaunu...tik kad issinuomuoti buta gana brangoka...
is rytines puses, man grazu Chigwell visai.Vakaruose labai patinka Fulham ir Wimbledon.
o pats pats mylimiausias ir pacausias Londone rajonas yra Kingston...gal kadanors gyvenime rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Teko gyvent Fulhame ir aplink thumbup.gif , viskas vietoj,viskas aplink.Dabar gyvenam vienam is tavo rasytu rajonu, esu labai patenkinta, nelabai noreciau gyvent kitam rajone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristin: 03 gegužės 2008 - 17:56
QUOTE(rasaliukas @ 2008 05 02, 21:22)
Oi ir dar metus gyvenom harlingtone tongue.gif tai nelabai patiko heathrow salia buvo tai ne kas  rolleyes.gif

O kodel jums nepatiko? Labai triuksmas girdejosi?

Mes ir prie Heathrow, bet kitoj pusej. As kolkas dziaugiuosi sia ramia vieta (po pusantru metu gyvenimo Hounslow, tai cia tu lektuvu beveik negirdziu) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PinaColada: 04 gegužės 2008 - 17:12
QUOTE(PinaColada @ 2008 05 04, 15:10)
O kodel jums nepatiko? Labai triuksmas girdejosi?

Mes ir prie Heathrow, bet kitoj pusej. As kolkas dziaugiuosi sia ramia vieta (po pusantru metu gyvenimo Hounslow, tai cia tu lektuvu beveik negirdziu) smile.gif

Vasaros metu seip girdedavos ax.gif nes langai pradaryti budavo biggrin.gif seip dar minusas susisiekimas rolleyes.gif labai ilgai uztrukdavo pvz: nuvaryt i centra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_ @ 2008 05 01, 16:11)
nu jus cia ir priraset, kaip sakant NE I TEMA!!!!!!!! mad.gif jei taip tai ir man kilo viena ne i tema mintis doh.gif  as nesuprantu kas yra tas vadinamas rasizmas??? cia arba patinka arba ne schmoll.gif  dauguma lietuviu nepatinka lenkai, tai kaip cia PAVADINTI??? a??? nagi gudruoles paaiskinkit man, kaimietei??? lotuliukas.gif  Nu ir tais pasakimais apie juodaodzius mes nieko napakeisim, jie turi daug teisiu cia, taigi... verysad.gif susitaikom mergos ir gyvenam spalvotam pasaulyje lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  

Papildyta:
man jie irgi nemaise, bet...yra toks bet, jie  kur valgo ten ir siukslina doh.gif tai tarp siuksliu nu nemalonu gyventi schmoll.gif jeigu jie butu tvarkingi zmones, tada butu visai kitaip mirksiukas.gif i autobusa ilipti neimanoma, kojos ant sediniu uzsikele, ruko autobuse, nu vnz.... verysad.gif o issinuomoti koki nama irgi sunku, visur likes ju spec. kvapas ir netvarka.  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jau tikrai,kad telieka susitaikyti ir gyventi spalvotame pasauly mirksiukas.gif man tik labai gaila,kai lietuvaites susideda su kitu rasiu zmonemis verysad.gif juk musu,lietuviu,tiek mazai...reikia daugintis tarpusavy,kelti demografine padeti,o ne i kitataucius ziureti lithuania.gif lotuliukas.gif
Atsakyti