Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(gaukse @ 2010 01 02, 01:45)
Manau,kur gyveni ,isikuri ten atrodo ir gerai.

thumbup.gif drinks_cheers.gif visiskai su tavim sutinku.As labai greit prisirisu prie vietos, kur gyvenu.Atrodo visur kitur-ne man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(funnygirl @ 2009 10 13, 20:34)
vakarai- Ealing rajonas. butu smagu rasti dar daugiau mamyciu cia. viskas ciki piki, viskuo esu patenkinta (ir lenkai netrukdo  4u.gif  )

As irgi Ealinge gyvenu, tarp Ealing Broadway ir West Ealing stociu. O tu kur tiksliau Ealinge? Butu smagu surasti draugu is Lietuvis savo rajone:)
Atsakyti
Laba vakara merginos,

Norejau jusu pasiteirauti kur Londone, arciau centro, galeciau rasti koki jauku vaiku, daugiau maziuku, kambareli. Ta prasme kur vaika galeciau atvesti pasibuti, pazaisti, taip kaip yra tie dideli nejaukus burbuliniai, karstymosi irenginiu pilni, kammbariai didesniems vaikams. isivaizduociai toki jauku, su maaziukams skirtais zaisliukais, istpayta, ar siiap graziai irengta. buciau labai dekinga uz info. taip pat domina kur LOndone yra ekologisku zaisliuku parduotuve?
labai labai dekui jums 4u.gif
Atsakyti
sweikos mamytes, as su savo seima gyvenu netoli Croydono, Selhurst. esu begalo patenkinta, didelis shopingas 15 min pestute, traukinukai i centra vaziuoja, 10 min ir jau London Bridge... ramu... man patinka. pries tai gyvenom Thornton heath, irgi labai patiko, bet del kai kuriu priezasciu teko kruastytis, tik netoli, 5 min lotuliukas.gif gal atsiras mamyciu, norinciu vezimus kartu pastumdyti? g.gif
Atsakyti
Sveikutes ,
Mes gyvename Bromley (kent) , pries tai gyvenome Plumstead rajone, Eltham,,,,,, feee. nepatiko ten nors tu ka,,,, o va Bromley gyvename ir net neysivaizduoju kur galeciau gyventi kitur, labai ramus rajonas nera begalybes juodos rases zmoniu, mazai lietuviu , Glades prekybos cente rasi ko reikia bet kada nereikia kaskur vaziuoti, vaiku darzeliai, mokyklos , zodziu - seimos rajonas smile.gif wub.gif ysimylejau ir nezadu keisti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tradire @ 2010 03 19, 16:59)
Sveikutes ,
Mes gyvename Bromley (kent) , pries tai gyvenome Plumstead rajone, Eltham,,,,,, feee. nepatiko ten nors tu ka,,,, o va Bromley gyvename ir net neysivaizduoju kur galeciau gyventi kitur, labai ramus rajonas nera begalybes juodos rases zmoniu, mazai lietuviu , Glades prekybos cente rasi ko reikia bet kada nereikia kaskur vaziuoti, vaiku darzeliai, mokyklos , zodziu - seimos rajonas smile.gif wub.gif  ysimylejau ir nezadu keisti  wub.gif

O, cia gerai, ar blogai?
Atsakyti
QUOTE(Tradire @ 2010 03 19, 14:59)
Sveikutes ,
Mes gyvename Bromley (kent) , pries tai gyvenome Plumstead rajone, Eltham,,,,,, feee. nepatiko ten nors tu ka,,,, o va Bromley gyvename ir net neysivaizduoju kur galeciau gyventi kitur, labai ramus rajonas nera begalybes juodos rases zmoniu, mazai lietuviu , Glades prekybos cente rasi ko reikia bet kada nereikia kaskur vaziuoti, vaiku darzeliai, mokyklos , zodziu - seimos rajonas smile.gif wub.gif  ysimylejau ir nezadu keisti  wub.gif

Man irgi Glades sooping centras labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 03 20, 09:56)
O, cia gerai, ar blogai?

Ziurint kaip paziuresit ir kokie lietuviai. Man teko pagyventi tarp tokiu lietuviu, kur nesibaigiancios isgertuves, kazkoks siaubas. Pasibaisejau ir East ham'u.
Gyvenau St Johns Wood'e, patiko. Dabar vaziuosiu i West Hampstead'a. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2010 03 21, 18:33)
Ziurint kaip paziuresit ir kokie lietuviai. Man teko pagyventi tarp tokiu lietuviu, kur nesibaigiancios isgertuves, kazkoks siaubas. Pasibaisejau ir East ham'u.
Gyvenau St Johns Wood'e, patiko. Dabar vaziuosiu i West Hampstead'a.  4u.gif

O kas negerai East Hame g.gif Mes nuo balandzio gyvensim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliope76 @ 2010 03 21, 17:57)
O kas negerai East Hame  g.gif Mes nuo  balandzio gyvensim g.gif

Na man asmeniskai landyne, atsiprasau uz issireiskima. Labiau megstu gyventi ten kur balti zmones, o East Hamas man nusepes babajynas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2010 03 21, 21:41)
Na man asmeniskai landyne, atsiprasau uz issireiskima. Labiau megstu gyventi ten kur balti zmones, o East Hamas man nusepes babajynas  blush2.gif

Atsiprasau uz smalsuma blush2.gif O kiek laiko ten teko gyvent?
Atsakyti
Noreciau susipazinti su mamytem gyvenenciom East Hame 4u.gif
Atsakyti