aš gyvenau stratfode 3 metus...košmaras kažkoks... :ohTurejau tokius kaimynus uz sodo tvoros(tautiečius) iš neaišku kokio ten jie kaimo buvo tokiu visai neaiškiu akcentu kalbejo...

Žodžiu kiekviena savaitgali baliai,festivaliai,poto muštynes,ten jie savo panales ar žmonas mušdavo nežinau...žodžiu gėda,net lenkai priešais gyvenę buvo žymiai ramesni.Ai tiesa teko viena kartą su kaimynu juoduku pasikoliot..jis didžejus buvo,tai triukšmingas toks...

ir va vieną babajų dar raminau,kai zmoną už plaukų per visą gatvelę vilko...Tai su lenkų pagalba apraminom...

dar viena kartą man juodis pasiulė
biznį,suprantant apie ka aš

paryčiais iš darbo grižinejau tai va ir matyt pagalvojo ka nors,ten buvo parsidavinėja daug tokių ant gatves...Aš jam gražiai paaiškinau,kad varytų arklius ir nieko negaus,bet jis vistiek sekė..

sakau mano vyras tau snuki iš mals...o jam dzin...

.nu aš sustojau,tada griežtai...istraukiau tel ir sakau...suki savo mašina atgal arba policija kviečiu...

nu jis tik išgirdo policija...sako sorry ir nuruko...
Dabar gyvenu toli nuo Stratforo jau geras pusmetis...negrysčiau ten nei už ką...

Nors ir Anglais pasigirt negaliu...jie vistiek žiuri į mus ir sako f..ing Polish nors tu ką...Jie irgi dideli rasistai ir naciai tik šypsosi gražiai,o patikekit ką apie mus galvoja...