Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Emanuella @ 2008 05 16, 17:08)
man tik labai gaila,kai lietuvaites susideda su kitu rasiu zmonemis verysad.gif juk musu,lietuviu,tiek mazai...reikia daugintis tarpusavy,kelti demografine padeti,o ne i kitataucius ziureti lithuania.gif  lotuliukas.gif

O man gal taves gaila...
Dauginkis kiek tik nori, o as lietuvius vyrus kaip tik negaliu ziureti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2008 05 16, 16:07)
O man gal taves gaila...
Dauginkis kiek tik nori, o as lietuvius vyrus kaip tik negaliu ziureti  doh.gif

kodel? unsure.gif ka jau jie tau blogo padare? :unsure:bet tai net juoko forma nieko negalima paskyti.is karto puola....fu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emanuella: 16 gegužės 2008 - 18:25
QUOTE(Emanuella @ 2008 05 16, 18:18)
kodel? unsure.gif ka jau jie tau blogo padare? :unsure:bet tai net juoko forma nieko negalima paskyti.is karto puola....fu schmoll.gif

Visiskai nepuolu ir man visiskai nejuokinga pasirode. Paprasciausiai gal nesutikau tinkamo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyliuke @ 2008 05 03, 11:46)
Sveikutes,

Mes gyvename vakaru Londone, Greenforde. Negaliu pasakyti nieko blogo apie si rajona, yra ir parduotuviu ir susisiekimas neblogas, central line cia pat ir ramesnis raj. palyginus, kur gyvenome rytuose Ilforde, taciau vistiek norisi kazkur nuosaliau gyventi, gal uz Londono ax.gif  Bet vyro darbas dazniausiai pasitaiko centre, nors mintys persikelti i kita Londono rajona irgi kyla ax.gif

Kiek teko lankytis Greenforde, tai man jis visai patraukliai atrodė. Gal net ir norėčiau ten gyventi. Man svarbiausia, kad būtų Sainsburys arba tesco didžiulė parduotuvė netoliese. Nebūtinai prie pat, bet kad patogiai būtų galima nuvažiuoti. O va, Ilforde tik keletą kartų buvau, bet ten man visai nea.... schmoll.gif Gyvenu Stratforde, kolkas, anksčiau labai patiko. Dabar taip vidutiniškai, bet didžiausias trūkumas, kad didžiulės tesco ar sainsburio nėra. Reikia iki Barkingo arba Mile end'o važiuot..
Atsakyti
laba mirksiukas.gif mes gyvenam sutton, pietu londono 5 zonoj, ramus, saugus, zalias, anglu pencininku rajonas su daug shopingu, baru, pora naktiniu klubu, tik kad susisiekimas tik traukiniais, bet iki centro 20-30 min ax.gif mums labai cia patinka biggrin.gif tik kad aplink nerandu lt mamyciu vezimus pastumdyt ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites!
na o as esu is vakaru londono...Hayes.. pripratau. jaukus mazas butas, bet nepatinka rajonas,babajai ir tik babajai, ikyrus, pastoviai kalbina, dedasi kazkuo... fui. lietuviu mazai.tik tiek kad netoli Uxbridge, didesnis ir geresnis rajonas, didele biblioteka, shopingai ir t.t.
as dirbu Canary Wharf, o studijuoju Lutone... zodziu amzinos keliones..kai tenka ir i universiteta vaziuoti ir i darba, susidaro apie 5-6val
laukiuosi dar tik kelios savaites, nezinau kiek ilgai tai patempsiu...
Atsakyti
aš gyvenau stratfode 3 metus...košmaras kažkoks... :ohTurejau tokius kaimynus uz sodo tvoros(tautiečius) iš neaišku kokio ten jie kaimo buvo tokiu visai neaiškiu akcentu kalbejo... doh.gif Žodžiu kiekviena savaitgali baliai,festivaliai,poto muštynes,ten jie savo panales ar žmonas mušdavo nežinau...žodžiu gėda,net lenkai priešais gyvenę buvo žymiai ramesni.Ai tiesa teko viena kartą su kaimynu juoduku pasikoliot..jis didžejus buvo,tai triukšmingas toks... ax.gif ir va vieną babajų dar raminau,kai zmoną už plaukų per visą gatvelę vilko...Tai su lenkų pagalba apraminom... tongue.gif dar viena kartą man juodis pasiulė biznį,suprantant apie ka aš mirksiukas.gif paryčiais iš darbo grižinejau tai va ir matyt pagalvojo ka nors,ten buvo parsidavinėja daug tokių ant gatves...Aš jam gražiai paaiškinau,kad varytų arklius ir nieko negaus,bet jis vistiek sekė.. blink.gif sakau mano vyras tau snuki iš mals...o jam dzin... doh.gif .nu aš sustojau,tada griežtai...istraukiau tel ir sakau...suki savo mašina atgal arba policija kviečiu... mad.gif nu jis tik išgirdo policija...sako sorry ir nuruko... biggrin.gif
Dabar gyvenu toli nuo Stratforo jau geras pusmetis...negrysčiau ten nei už ką... schmoll.gif Nors ir Anglais pasigirt negaliu...jie vistiek žiuri į mus ir sako f..ing Polish nors tu ką...Jie irgi dideli rasistai ir naciai tik šypsosi gražiai,o patikekit ką apie mus galvoja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2008 05 16, 19:29)
Visiskai nepuolu ir man visiskai nejuokinga pasirode. Paprasciausiai gal nesutikau tinkamo  smile.gif

"Dauginkis kiek tik nori, o as lietuvius vyrus kaip tik negaliu ziureti "

tai negali ziureti ar nesutikai tinkamo?
Atsakant i temos klausima - siaures rytiniam
Atsakyti
sveikutes junguos prie jusu burio.mes su vyru kai atvazavome i uk tai pragyvenome 3 men leytonstone .man visiskai nepatiko vieni babajei juodzei,ir sukslina,beto gyvenom su kitais zmonem,o taip norejosi atskirai nesukuom negyventi nes buvome tik susituoke.tai pataupem piniga ir isiskrausteme prie vyro darbo,isnuomavome flata purfleet,essex.rajonas man patinka nera babaju kiek gyvenam per 3 metus maciau tik 4 babajus,o juoduku tai padaugejo.dabar musu seimyna padaugejo ir teko keisti buta tai jieskojome tampaceme rajone,tik didesnio.kaimynai apacoje lenkai seima malonus kulturingi visada sveikinasi,o taip visi juodukai bet jie nepiktybinei sveikinasi klause visada kaip jusu vaikutis na zodziu rajonas geras esu labai patenkinta suo rajonu ir kitur nenoreciau kraustytis,nors visi draugai gyvena londone . parduotuviu soping centru daug ,bet su masina vazuoti reikia 5min,yra tesco didele,ir t.t. lakisaidas salia,o jei su autiku tai 15 min ir jau shopinge.paceme purfleete yra poliklinika 10 min eiti darzelis ,mokykla.pasivaiksoti galima prie vandens mini parkelis ,taipogi vaikucem pazaisti aisktele.yra laukinis parkas ,ten zmones stebi per zironus paukstukus aiskus jis mokomas 1£ reike tureti savo zironus,ir aisktele mokoma 1£ ,ijejus i vidu laukinio parko yra supynes vaikam ,suolukai ,plika akim matem gulbes,bebrus .netoli yra butseilas ,parduotuve lt 10 min su masina,dabar atsirado ir grays lt parde,na tik kirpykla lt yra barkinge bet su taraukiniu 15 min o su masina daugaiu.traukinys vazuoja iki pat tiesogei fenchurch street ,kelione uztrunka 30 min ir jau paceme centre.
Atsakyti
QUOTE(<MILANA> @ 2008 06 03, 09:22)
sveikutes junguos prie jusu burio.mes su vyru kai  atvazavome i uk tai pragyvenome 3 men leytonstone .man visiskai nepatiko vieni babajei juodzei,ir sukslina,beto gyvenom su kitais zmonem,o taip norejosi atskirai nesukuom negyventi nes buvome tik susituoke.tai pataupem piniga ir isiskrausteme prie vyro darbo,isnuomavome flata purfleet,essex.rajonas man patinka nera babaju kiek gyvenam per 3 metus maciau tik 4 babajus,o juoduku tai padaugejo.dabar musu seimyna padaugejo ir teko keisti buta tai jieskojome tampaceme rajone,tik didesnio.kaimynai apacoje lenkai seima  malonus kulturingi visada sveikinasi,o taip visi juodukai bet jie  nepiktybinei sveikinasi klause visada kaip jusu vaikutis na zodziu rajonas geras esu labai patenkinta suo rajonu ir kitur nenoreciau kraustytis,nors visi draugai gyvena londone .  parduotuviu soping centru daug ,bet su masina vazuoti reikia 5min,yra tesco didele,ir t.t. lakisaidas salia,o jei su autiku tai 15 min ir jau shopinge.paceme purfleete yra poliklinika 10 min eiti darzelis ,mokykla.pasivaiksoti galima prie vandens mini parkelis ,taipogi vaikucem pazaisti aisktele.yra laukinis parkas ,ten zmones stebi per zironus paukstukus aiskus jis mokomas 1£  reike tureti savo zironus,ir aisktele mokoma 1£ ,ijejus i vidu laukinio parko yra supynes vaikam ,suolukai ,plika akim matem gulbes,bebrus .netoli yra butseilas ,parduotuve lt 10 min su masina,dabar atsirado ir grays lt parde,na tik kirpykla lt yra barkinge bet su taraukiniu 15 min o su masina daugaiu.traukinys vazuoja iki pat tiesogei fenchurch street ,kelione uztrunka 30 min ir jau paceme centre.

Sveika smile.gif
as cia ne i tema, bet gal tu is Dzukijos? labai graziai skaciau ir isivaizdavau kaip skamba ax.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif

na va skaitineju sita forumiuka ir stebiuosi ko jus taip priesiskai pries lietuvius nusiteike? Nu bent jau toks ispudis susidaro... vis prilyginami lenkams ir pajuodeliams... nu ka as zinau, jau metai kaip nusipirke nama Becktone ir laaaaaaaaaaaaaabai dziaugiuosi tiek kaimynais (lietuviai, babajai, pajuodeliai ir visokio kitokio maisyto plauko individai) tiek aplinka tiek parduotuvem tiek patogia geografija (ypatingai jei vazinejat su masina, tai puikus susisiekimas ir isvaziavimas i visus greitkelius)

Va tik norejau pareiksti savo nuomone kad man atrodo nelabai nuo tautybes ir spalvos priklauso ar geri kaimynai ar ne, mano dukra zaidzia tiek su lietuviukais tiek su babajukais tiek su visais kitais kas jai idomus, su kuriais randa bendra kalba.... taip ir as stengiuosi pirmiau pazinti zmogu o tik paskui teisti... man net lietuviu baliai nemaiso nors turim kaimynus kuriu gimtadieniai kone kas savaitgali bet kazkaip toleruojam, kaip bebutu ne visi gi tokie ramus padoruoliai ir kilmingo kraujo aristokrata... nu gal pvz kam nors smagiau pabaliavot nei knyga paskaityt.... Bet kazkaip sugyvenam, gal tik mano seimynai cia taip pasiseke kad jokiu mustyniu dar nesimate ir uz plauku jokiu babaiku nevalkiojo gatvemis... kazkaip per 4 metus neteko to matyt, nor 2 metus teko gyvent Plaistow (o cia tai bent neveltui krimminaline sostine vadinama) smile.gif tongue.gif

Nu va ir baigiamaji zodi.... manau kaip sauksi taip atsilieps... juk gyvenam visuomenej kuri ir susideda nuo padugniu iki melynakrauju... o juk ir pati didziausia padugne turi savo norus, jausmus ir visoki kitoki 'atitude' tik reikia moketi o svarbiausia NORETI bendrauti ir suprasti, tada nemanau kad bus problemu gyvent bet kur....

Oi koki cia morala isdejau.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif Nu bet kazkaip pajutau nenumaldoma nora uzstoti savo tautiecius smile.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=aira1979,2008 06 12, 13:11]
sveikos mirksiukas.gif

na va skaitineju sita forumiuka ir stebiuosi ko jus taip priesiskai pries lietuvius nusiteike? Nu bent jau toks ispudis susidaro... vis prilyginami lenkams ir pajuodeliams... nu ka as zinau, jau metai kaip nusipirke nama Becktone ir laaaaaaaaaaaaaabai dziaugiuosi tiek kaimynais (lietuviai, babajai, pajuodeliai ir visokio kitokio maisyto plauko individai) tiek aplinka tiek parduotuvem tiek patogia geografija (ypatingai jei vazinejat su masina, tai puikus susisiekimas ir isvaziavimas i visus greitkelius)

Nu reikejo nama Bectone nusipirkti pries kokius 6 metus,tai gal butu kita nuomone...tada kai buvom dar nelegalai tas rajonelis buvo gerai pagarsejes... doh.gif Reketas ,mustynes ir t.t....na turiu keleta pazystamu kurie tada gyveno ten ir namus buvo isplese ir prie bankomatu sumuse,drauge mano nescia juodes prie Asdos susparde tikrai negirdejau dar geru atsiliepimu apie ta rajona...sorry...tai va o kai tautieciai uz 5 svarus nosi sulauzo tai manau nera ko stebetis uz ka mes ju taip nemegstam,beto daznai tenka vietine spauda paskaitinenti pvz Infozona,tai geda darosi uz ka mes vieni ktus zudom... doh.gif
Atsakyti