Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Limcamca @ 2010 07 21, 10:02)
Sainsbury's brangu?  g.gif

mes visada Lidle apsipirkinejom, nes maistas panasiausias i lietuviu,ir daug skanesnis nei angliskas brudas. ir pigiau ten nei bet kur kitur.
palyginimui - sainsburys keli gabaliukai lasisos 11-12 svaru

lidle - didziausias file gabalas neatsimenu kiek gramu - 750 berods. £4.99

ir isvis as ten nieko valgyt nerandu. tai vazinejam apsipirkinet kitur,mesa is mesininku uzsakinejam...uzknisa. tiesa mesininku cia nera biggrin.gif kaip kitur pvz butcheriai. yra fish mongeris, bet uzejus vos neapsivemiau nuo kvapo, ir nepasitikiu zuvi is ten pirkt.

kaip rajonas puikus, tikrai. bet masinos neturint nepatariu cia kraustytis. as kai nevairuoju,jau pradedu galvot kad reiktu. nes atstumai nemazi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 21 liepos 2010 - 11:21
Na jo, angliškas maistas man ir ne visas patinka , o jei nera rajone lietuviškos pardes, tai man būtų blogai, negalim be juodos duonos gyvent biggrin.gif o kur dar šlapianka, sūreliai ir silkė, dar koks kumpiukas... biggrin.gif Šiaip be lidlo, man labai morrisons patinka, dažniausiai ten ir perku, kainos neblogos, o mėsa tikrai visada gera.
Atsakyti
Apie parduotuves pradejom biggrin.gif

Nemegstu Lidlo, nes ten pagrinde konservuotas, saldytas maistas schmoll.gif Ypac mesa. Kadangi jos daug suvalgom biggrin.gif Kai atsildai, tai baisu kokia ji, su kaulais, normaliai nenuvalyta ir pan. schmoll.gif

Mes, kazkaip iprate visada pirktis sviezia produkta, t.y. mesa, zuvi nesaldyta, tai tam atvejui angliskos parduotuves man tinka, isskyrus Morrisons. Man labai nesvaru ten unsure.gif Sainsbury's laaaabai myliu, nes ten maziausiai zmoniu. Asdoj baisus bardakas: prekiu daug, zmoniu daug, nieko pries, bet babajai darbuotojai, tai ko paklausi, to negausi schmoll.gif Tesco, dar patinka.

Kas liecia del vairavimo, Kastanka, tik pirmyn mirksiukas.gif Ar tu turi teises ar isvis nei teisiu turi, nei vairuoti moki? As, turiu teises, bet bijojau UK vairuoti. Bet, kai persikraustem gyvenimas priverte, ir ka... visai nebaisu bigsmile.gif Dabar masina sugedo, tai kai reikia kur nors grustis autobusu, atidelioju iki pat paskutines galimos minutes blush2.gif

HEIDA, o kas yra angliskas maistas?
Atsakyti
neturiu nei teisiu nei vairavus esu doh.gif bet jau reikia tai ***** kaip.
Atsakyti
lotuliukas.gif apie parduotuves maisto :
lt pard gali ir nebuti,mes ten nieko neperkam,lidl irgi,visko gali rast sainsbury,asdoj,tesce ir t.t. beje aplamai darau shop tik online lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 07 22, 12:46)
Apie parduotuves pradejom  biggrin.gif

HEIDA, o kas yra angliskas maistas?

Na man nepatinka visi jų jorksyru pudingai ir pyragai su mesom visokiom, omletai ikepti i tešlą su priedais, visokie burgeriai ir kepsneliai, kurių net neperprantu , dar keistos ju tos dešreles, ir saldumynai labai jų saldūs dauguma, o dar glajum jei aplieti spalvotu, na žodžiu šitie dalykai man neskanūs , ai dar nepaminejau babajiško maisto, nors to neragavau, bijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2010 07 22, 17:57)
Na man nepatinka visi jų jorksyru pudingai ir pyragai su mesom visokiom, omletai ikepti i tešlą su priedais, visokie burgeriai ir kepsneliai, kurių net neperprantu , dar keistos ju tos dešreles, ir saldumynai labai jų saldūs dauguma, o dar glajum jei aplieti spalvotu, na žodžiu šitie dalykai man neskanūs , ai dar nepaminejau babajiško maisto, nors to neragavau, bijau  biggrin.gif

Sveikos

prisijungsiu ir as del "anglisko" maisto paplepejimams biggrin.gif

Kazkada ir man buvo tos ju desreles fui...neskanios.O dabar labai net patinka..Ypac su obuoliais is Sainsbury perkam.Yra ju visokiu skoniu..kitos ir astrios yra lb. skanios.Mes net darom barbekiu desreliu party thumbup.gif Isbandom visokiu skoniu.Ir tikrai ant zariju arba ant griliaus tos desros visos thumbup.gif Pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes gyvename Plumstead'e. Šiaip kadangi nelabai turime su kuo lyginti (visai nesenai UK blush2.gif ), tai lyg ir neblogai rolleyes.gif

Labai norėtume rasti draugų ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2010 07 22, 17:57)
Na man nepatinka visi jų jorksyru pudingai ir pyragai su mesom visokiom, omletai ikepti i tešlą su priedais, visokie burgeriai ir kepsneliai, kurių net neperprantu , dar keistos ju tos dešreles, ir saldumynai labai jų saldūs dauguma, o dar glajum jei aplieti spalvotu, na žodžiu šitie dalykai man neskanūs , ai dar nepaminejau babajiško maisto, nors to neragavau, bijau  biggrin.gif

O man babajiskas maistas net labai skanus wub.gif Curry visokie tai niam niam, pyrageliai su idarais ivairiais. Man draugas kai pagamina tai labai skanu. Ir ko ten bijoti? g.gif Va jiems kugelis tai labai neskanu buvo biggrin.gif

Atsakyti
man visokie samosa - fuuuu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2010 07 23, 12:45)
O man babajiskas maistas net labai skanus wub.gif Curry visokie tai niam niam, pyrageliai su idarais ivairiais. Man draugas kai pagamina tai labai skanu. Ir ko ten bijoti? g.gif Va jiems kugelis tai labai neskanu buvo biggrin.gif

Kad jau vistiek varau ne į temą , tai parašysiu dar biggrin.gif man skani duona indų, su prieskoniais, ją tai perkam, o ryžių aš nemėgstu jokių, o dar jei užpilti tamsiu kokiu padažu, jau išvis negaliu žiūret. Tuos pyragėlius tai mačiau bet nedrysau ragauti, labai nemėgstu kario prieskonių, o jo tiek daug naudoja , dar nemyliu visai avienos. Ir šiaip kur pridėta įvairių prieskokių, paprikų ir t.t., man jau nesinori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2010 07 23, 16:22)
Kad jau vistiek varau ne į temą , tai parašysiu dar  biggrin.gif man skani duona indų, su prieskoniais, ją tai perkam, o ryžių aš nemėgstu jokių, o dar jei užpilti tamsiu kokiu padažu, jau išvis negaliu žiūret. Tuos pyragėlius tai mačiau bet nedrysau ragauti, labai nemėgstu kario prieskonių, o jo tiek daug naudoja , dar nemyliu visai avienos. Ir šiaip kur pridėta įvairių prieskokių, paprikų ir t.t., man jau nesinori  smile.gif

Tema apie rajonus-o cia isejo apie patiekalus diskusijos lotuliukas.gif
As ir buvau visad pries indiska maista nusistacius.Bet MB karta toooki indian take away parnese is tikrai gero restorano.Ir visko tiek daug buvo paragauti...tai niam niam kaip skanu buvo.Tikrai kartosim dar kada.Svarbiausia,manau is kokiu vietu perki ir kas gamina.Buna juk irkinieciu greito maisto neskanaus.O juk daugumoje kinieciu,tai tikrai skanu..
Tiesa,aviena labai megstam.Net musu mazius labai ja valgo.Pripratinau.AVIENA SVEIKA MESA TUO,KAD JI ISVIS NETURI CHOLESTEROLIO biggrin.gif O ja verdant ar kepant idekit kmynu truputi ir buna liuks skonis..Na,ne i tema prirasiau.Sorry smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaukse: 25 liepos 2010 - 10:04