Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(acura_maniake @ 2010 11 10, 01:01)
Sveikos 4u.gif
o mes gyvenam uz Londono ax.gif tokiam miesteli Harlow biggrin.gif tikrai labai faina vieta thumbup.gif tik gailakad dabar uzludo jau lietuviai ir lenkai doh.gif kai atsikraustem ten pries 5 metus tai dar tiek nebuvo ax.gif is cia tikrai niekur nesikraustyciau,nes tikrai yra viskas,o ir Londono centras 30min traukiniu ax.gif

anksciau teko gyvent,forest gate,east ham,ilforde doh.gif ten tai tragedija visai buvo,per daug man indusu ten doh.gif teko pagyvent ir wembley,siaip visai nieko vieta irgi ax.gif
jei kas busit is Harlow,tai parasykit 4u.gif

Oi patiko man wembley gyventi. Gal tik tolokai reikedavo eiti nuo metro i kalna 15min, bet vaizdai uz tai nerealus ten buvo is virsaus thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes ar yra gyvenanciu rytu londone,new ham?gal parasytu man butu malonu susipazinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupppsis_22: 14 lapkričio 2010 - 22:01
Pirmieji namai buvo Plumstead rajone,gyvenau ir buvo gerai.Po to Stratfordas,irgi buvo gerai.Po to Prince Regent smile.gif Becktonas.Nezinau,man visur buvo gerai.Svarbiausia,kad turejau mylima zmogu salia ir draugu.Dabar jau 4 metai Kaune sedim,bet pavasariop grisim i Londona.Si karta bandysim link Dagenhamo kraustytis,nes dauguma draugu ten nusipirke namus gyvena,tai noris gyventi salimais smile.gif Manau bus gerai visur,svarbu,kad kartu ir visi laimingi 4u.gif
Atsakyti
As gyvenu Southgate. Labai ramus ir malonus rajonas. Tik tolokai nuo centro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LauruteLondone: 14 gruodžio 2010 - 19:01
o ka snors Taunton gyvena, kaip ten miestelis?
Atsakyti
QUOTE(LauruteLondone @ 2010 12 14, 16:58)
As gyvenu Southgate. Labai ramus ir malonus rajonas. Tik tolokai nuo centro.

Ner taip toli, 4 zona irnesakyk.gif . Bet mielas koks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2010 12 19, 17:03)
o ka snors Taunton gyvena, kaip ten miestelis?

Taunton ne londone randasi...oi 4-6val traukiniu nuo londono. Tai vakaru anglijoje...Esu buvus tenais. Dirbau netoliese, tai per off'us lekdavau tenais shopintis..smile.gif Randasi netoli kaimu tas miestas. Tai didesnis miestelis su bankais ir pardemis, nes aplink fermos, ir laukai...avys visur valkiojasi...pamenu kai pirma karta vaziavau ten dirbti....visokios mintys sukosi galvoj...smile.gif O dirbau as prie juros smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samojinga: 20 gruodžio 2010 - 11:51
QUOTE(JolantuxUK @ 2010 11 05, 23:13)
Labukas smile.gif as is NW, golders green, bet dar tik pati pradzia smile.gif (cia as apie nestuma ) biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne per toliausiai smile.gif as is NW, willesden. sunku palyginti, nes londone vos 2 sav.. bet cia gan ramu (isskyrus 2 policininkus, kurie kazkur netoli buvo subadyti, per zinias skelbe; bet kaip suprantu visas londonas toks..), bent jau kiek teko vaziuoti pro kitus rajonus, ten prasciau atrodo. Babajai ir juodukai, kurie del savo "mandrumo" man irgi ne prie sirdies cia visur, bet sako rytuose dar blogiau. salia keli prekybos centrai, londono centras irgi ne taip toli, atsilus tas ~1.5 valandos ir pesciom galima nukeliaut pasivaikstant. jei tik issilaikysim cia labai dziaugsiuos, bent jau kol kas nei rajone, nei nuomojamoj vietoj, kiek lyginu su kitais variantais, minusu nematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2010 11 10, 00:01)
Sveikos 4u.gif
o mes gyvenam uz Londono ax.gif tokiam miesteli Harlow biggrin.gif tikrai labai faina vieta thumbup.gif tik gailakad dabar uzludo jau lietuviai ir lenkai doh.gif kai atsikraustem ten pries 5 metus tai dar tiek nebuvo ax.gif is cia tikrai niekur nesikraustyciau,nes tikrai yra viskas,o ir Londono centras 30min traukiniu ax.gif

anksciau teko gyvent,forest gate,east ham,ilforde doh.gif ten tai tragedija visai buvo,per daug man indusu ten doh.gif teko pagyvent ir wembley,siaip visai nieko vieta irgi ax.gif
jei kas busit is Harlow,tai parasykit 4u.gif

AS AS 4u.gif nesenai persikrausteme cia, kol kas liudna dar nieko nepazistu ir siaip nezinau kas kur blush2.gif smagu butu susipazinti ax.gif
Atsakyti
gyvenu stratforde smile.gif gal yra gyvenanciu cia ir daugiau? butu smagu susitikti su tautietem svetur smile.gif
Atsakyti
O gal kas zino ka apie Abbey Wood rajona? Gal kas ten gyvena ir galetu pasidalinti patirtimi? Planuojame atsikraustyt ten. Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2011 03 04, 14:23)
O gal kas zino ka apie Abbey Wood rajona? Gal kas ten gyvena ir galetu pasidalinti patirtimi? Planuojame atsikraustyt ten. Is anksto dekoju smile.gif

Yra pietryciu Londono mamyciu tema, yra nemazai ten gyvenanciu ax.gif
Atsakyti