Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(Qwertama @ 2008 07 23, 14:46)
pulas, tai panasiai kaip bilijardas, su tais spalvotais rutuliukais.  rolleyes.gif tai jei patinka tai ok, o jei ne, tai galima tada kazkokia kita veikla sugalvoti.

Man tai patiktu smile.gif Dar lauksim ko atsilieps Saridon'e ir kazka susistarsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 23, 14:49)
Man tai patiktu smile.gif Dar lauksim ko atsilieps Saridon'e ir kazka susistarsim smile.gif

laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 23, 16:39)

O beje, ar nemegsti ziureti krepsinio? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergičkos.
Daug darbo šiandien buvo, neseniai tik grįžau. doh.gif doh.gif
Šią savaitę ketvirtadienį aš iki 18.30 dirbsiu. Nebent mažiau darbo tai anksčiau išeinam.
Dirbu aš Graičiūno gatvėj, už Regitros. Kokią valandą važiuoju namo su persėdimais. Šiaip tai visai smagu būtų, niekad nežaidus nei biliardo, nei pūlo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 23, 10:51)
Laba, zinok mano mama visai valgyt nedaro, ir nemegsta ir nemoka, as uz ja geresne maisto gamintoja  cool.gif Na bet ne visada yra nuotaika kazka gamintis, kartais patingiu, ypac kai randu ka nors ka galima greit sukirsti be gaminimo, pvz kruva sokoladu  biggrin.gif
O darbo aisku paieskok geresnio, nesamone butu jei pirmais menesiais kol neigudus tai ir tu kelioniu nedaug kam isiulytum, tai nieko ir neuzdirbtum, o ir siaip nelengvas darbas bandyt zmonems kazka ipirsti.. Rasi geresni  4u.gif

noriu tilpti į senus džinsus, na minus 2 kg būtų labai gerai ax.gif

Kai sakei, kad lankaisi Kulinarijos skyrelyje tai taip ir supratau, kad mėgsti gaminti. Aš tai įvairiai, būna pusę metų eksperimentuoju, kasdien kažką gaminu, o būna kad iš vis nenoriu į virtuvę užeit.
Maniškė, tai labai mėgsta gaminti, jai tik duok produktų. Dėl to jaunystėj dariausi po truputį panaši į bulkutę doh.gif
Laiku išsikrausčiau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 23 liepos 2008 - 21:15
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 23, 21:21)
Sveikos, mergičkos.
Daug darbo šiandien buvo, neseniai tik grįžau. doh.gif  doh.gif
Šią savaitę ketvirtadienį aš iki 18.30 dirbsiu. Nebent mažiau darbo tai anksčiau išeinam.
Dirbu aš Graičiūno gatvėj, už Regitros. Kokią valandą važiuoju namo su persėdimais. Šiaip tai visai smagu būtų, niekad nežaidus nei biliardo, nei pūlo blush2.gif

Sveika smile.gif Tai manau kad galetume tartis apie kokia 19.30 - 20 h priklausomai nuo to kokia vieta sugalvosim smile.gif Atsipalaiduotum po darbo dienos smile.gif
As dar vis rezgu minti, kad butu smagu viena akim matyt ir krepsinio varzybas, lietuviai su ispanais zais nuo 21 val rolleyes.gif Tai va pulo zaidimo vietu nelabai as daug zinau Vilniuj, nes esu irgi tik kelis kartus bandzius zaist... Bet zinau kad yra nemazai stalu Zirmunu boulinge, ir siaip ten visai jauku ir smagu ir pasedet po zaidimo, ir didelis ekranas yra, krepsiniui ziureti ax.gif
O, o Saridon'ei butu ir arti namu...
Ka manot? g.gif
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 23, 22:14)
noriu tilpti į senus džinsus, na minus 2 kg būtų labai gerai ax.gif

Kai sakei, kad lankaisi Kulinarijos skyrelyje tai taip ir supratau, kad mėgsti gaminti. Aš tai įvairiai, būna pusę metų eksperimentuoju, kasdien kažką gaminu, o būna kad iš vis nenoriu į virtuvę užeit.
Maniškė, tai labai mėgsta gaminti, jai tik duok produktų. Dėl to jaunystėj dariausi po truputį panaši į bulkutę doh.gif
Laiku išsikrausčiau hihihi.gif

Jo, del gaminimo tai ir man tas pats, jau kai pagauna ikvepimas, tai laikykites, galiu visa diena skaityt receptus ir eksperimentuot virtuvej thumbup.gif bet paskui ateina ramybes periodas kai visai nesinori ir galiu maitintis vien sumustiniais... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 23, 22:21)
Sveika smile.gif Tai manau kad galetume tartis apie kokia 19.30 - 20 h priklausomai nuo to kokia vieta sugalvosim smile.gif Atsipalaiduotum po darbo dienos smile.gif
As dar vis rezgu minti, kad butu smagu viena akim matyt ir krepsinio varzybas, lietuviai su ispanais zais nuo 21 val rolleyes.gif Tai va pulo zaidimo vietu nelabai as daug zinau Vilniuj, nes esu irgi tik kelis kartus bandzius zaist... Bet zinau kad yra nemazai stalu Zirmunu boulinge, ir siaip ten visai jauku ir smagu ir pasedet po zaidimo, ir didelis ekranas yra, krepsiniui ziureti  ax.gif
O, o Saridon'ei butu ir arti namu...
Ka manot?  g.gif
Papildyta:
Jo, del gaminimo tai ir man tas pats, jau kai pagauna ikvepimas, tai laikykites, galiu visa diena skaityt receptus ir eksperimentuot virtuvej  thumbup.gif bet paskui ateina ramybes periodas kai visai nesinori ir galiu maitintis vien sumustiniais...  smile.gif

Aš už! Ir krepšinį mielai pažiūrėčiau! Gal tada 20 val tariamės?
Net nežinau kur tas boulingas randasi blush2.gif Na būtų proga sužinoti.

Papildyta:
kas dėl gaminimo, tai gal kada pas mane į svečius užsuksit, ką nors skanaus pasigaminsim? Galėsi kokį šedevrą pademonstruot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 23, 22:34)
Aš už! Ir krepšinį mielai pažiūrėčiau! Gal tada 20 val tariamės?
Net nežinau kur tas boulingas randasi blush2.gif  Na būtų proga sužinoti.

Papildyta:
kas dėl gaminimo, tai gal kada pas mane į svečius užsuksit, ką nors skanaus pasigaminsim? Galėsi kokį šedevrą pademonstruot biggrin.gif

Ooo, super, kad ir tau patiktu krepsini paziuret smile.gif Tas boulingas, ui kaip paaiskint, pati seniai buvau tai nezinau kas dabar ten salia, na kur yra impulsas tai beveik priesais ji, uz dalios baldu salono, tokiam neaukstam pastate, ten lyg salia kinu restoranas yra, ir i ta boulinga reik nusileist i rusi... Siaip itariu, kad Qwertama irgi nezinos jei dar neteko jai ten buti? Bet visos galesim kazkur susitikt, kokioj stotelej ar kur ir nueit, as jau ji rasiu kaip nors smile.gif gal dar jei nutarsim kad renkames si varianta tai as ryt paskambinciau ir uzsakyciau stala mum, nes ka as zinau ar nebus uzimti visi vakare, geriau gal del apsidraudimo uzsakyt.. Vajej, bet pamatysit kokia is amnes zaideja... doh.gif Qwertama turbut moka normaliai? tai pasibaises manim lotuliukas.gif O tave Saridone turetu lydet naujoko sekme jei dar nesi zaidus smile.gif
Niu susirasysim tiksliau rytoj manau wink.gif O tu darbe nelabai prieini prie interneto? Tada rasyk ar skambink mums i telefonus jei ka wink.gif
O del gaminimo man patiko mintis thumbup.gif As vistiena skaniai moku"a la kinietiskai"... MMmm, vel atejo i galva mintys apie maista kai prisiminiau doh.gif jauciu reik varyt miegot, kol neprisirijau neplanuotai...
Nu bet ir prirasiau as cia istisa romana cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 23, 22:57)
Ooo, super, kad ir tau patiktu krepsini paziuret smile.gif Tas boulingas, ui kaip paaiskint, pati seniai buvau tai nezinau kas dabar ten salia, na kur yra impulsas tai beveik priesais ji, uz dalios baldu salono, tokiam neaukstam pastate, ten lyg salia kinu restoranas yra, ir i ta boulinga reik nusileist i rusi... Siaip itariu, kad Qwertama irgi nezinos jei dar neteko jai ten buti? Bet visos galesim kazkur susitikt, kokioj stotelej ar kur ir nueit, as jau ji rasiu kaip nors smile.gif gal dar jei nutarsim kad renkames si varianta tai as ryt paskambinciau ir uzsakyciau stala mum, nes ka as zinau ar nebus uzimti visi vakare, geriau gal del apsidraudimo uzsakyt.. Vajej, bet pamatysit kokia is amnes zaideja...  doh.gif Qwertama turbut moka normaliai? tai pasibaises manim  lotuliukas.gif O tave Saridone turetu lydet naujoko sekme jei dar nesi zaidus smile.gif
Niu susirasysim tiksliau rytoj manau wink.gif O tu darbe nelabai prieini prie interneto? Tada rasyk ar skambink mums i telefonus jei ka wink.gif
O del gaminimo man patiko mintis  thumbup.gif As vistiena skaniai moku"a la kinietiskai"... MMmm, vel atejo i galva mintys apie maista kai prisiminiau  doh.gif jauciu reik varyt miegot, kol neprisirijau neplanuotai...
Nu bet ir prirasiau as cia istisa romana  cool.gif

taip skaniai ta vištiena skamba
essen.gif
tai jei Qwertama irgi norėtų, tai užsakyk stalelį, aš kitoj pusėj Dalios baldų gyvenu, už Maximos, arčiau Neries. thumbup.gif
Tavim pasibaisės? Ką man kalbėt? Nei bū, nei mė doh.gif O dar ir žliba, vyras juokiasi, kad stalą sudraskysiu, bet nepataikysiu.
Anksčiau kasdien sėdėdavau internete, čia bernų dėka atjungė mad.gif Nebent būtų laiko, tai pas pavaduotoją prisėsčiau, ta tai fainuolė.
Jei ką, susirašysim telefonu ar susiskambinsim.
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 23, 18:09)
O beje, ar nemegsti ziureti krepsinio?  mirksiukas.gif

labai megstu bigsmile.gif budavo su draugu ir jo draugais sedim baruose ir ziurim, labai patikdavo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 24, 09:50)
labai megstu  bigsmile.gif budavo su draugu ir jo draugais sedim baruose ir ziurim, labai patikdavo  tongue.gif

Smagumelis, ir as labai megstu, ir dabar truksta kompanijos su kuo ziureti.. thumbup.gif
tai gal tada taip ir tariames, kad nuo 20 h pazaidziam ten pula valandzike, o paskui sedam ziureti krepsini ten tam diziajam ekrane?
Ar man skambint uzsakyti stala pulo? Va cia: http://www.boulingas...id=41,2,0,0,1,0
Pulo kaina valandai 18 Lt
Atsakyti
tai jei visom patinka ziureti krepsini, tai galima tada pulo nezaisti, o ziureti krepsini ir sirgti aktyviai uz Lietuva.
del pulo, jus nesibaiminkit, as niekuo ten nepasibaisesiu biggrin.gif man irgi kartais labai labai nesiseka. mirksiukas.gif beje, to boulingo klubo as tikriausiai nezinau, bent jau kol kas neatrenku, kad kazkur panasiai buciau buvus. o krepsini kada siandien rodo?
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 07 24, 09:56)
Smagumelis, ir as labai megstu, ir dabar truksta kompanijos su kuo ziureti..  thumbup.gif
tai gal tada taip ir tariames, kad nuo 20 h pazaidziam ten pula valandzike, o paskui sedam ziureti krepsini ten tam diziajam ekrane?
Ar man skambint uzsakyti stala pulo? Va cia: http://www.boulingas...id=41,2,0,0,1,0
Pulo kaina valandai 18 Lt

speju cia nesu buvusi. zinai, man reikia pasiuziureti kaip su grizimu bus, nes turiu itarima, kad tik iki kokios 22val utikai vaziuoja. doh.gif
Atsakyti