Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(Qwertama @ 2008 07 22, 20:41)
na va ir isaiskintas detektyvas  biggrin.gif

O rimtai, vat kaip cia buvo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 22, 21:39)
toks ten ir darbas: eini ir siulai visiems keliones. neva tai kelioniu brokere  lotuliukas.gif graziai skamba ar ne? ai, nu bus bent patirtis vaiksciojant i pokalbius. ka veikiat si vakara? as tai bulviu keptu privalgiau ir prie tv sedesiu.

Su kelionem tai siaip idomu, tik kad agente, tai gal ir ne super, sunku zmonems kazka isiulyt, bet paziurek ka siulo, gal alga gera ar siaip darbo salygos mirksiukas.gif Zodziu, mes linkim sekmes ir lauksim naujienu kaip sekesi smile.gif

As tai po darbo prasiejau po mesta truputi, nes labai jau grazus oras buvo, neprisiverciau eit is karto namo smile.gif Pasisildziau pries saulute smile.gif

Papildyta:
[quote=saridon'e,2008 07 22, 21:47]kaip agentė? g.gif Dėl patirties pritariu, užsigrūdini.
Aš tai bandau kūdintis. blush2.gif  nusipirkau salotų (sausokos, o gal į naudą?).
Vyras anksčiau grįžo, tai kepasi kotletus, bulves šviežias verda. Prisikniso kad bent po pusę suvalgyčiau. Ir vėl viskas šuniui ant uodegos verysad.gif
Geriau jis iki 24 val. dirbtų biggrin.gif
[
Niugi saunuolis vyras, vakariene gamina, o zmona dar skundziasi, kur tai matyta biggrin.gif Man va nieks vakarienes nepasiule unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otome: 22 liepos 2008 - 21:21
o toli tavo darbovietė, Otome ? smile.gif

Vakarienė gerai, bet tik ne tokia ir ne 22 val:ax:
va kad pusryčius padarytų, tai tikrai būčiau patenkinta. bigsmile.gif Bet kol atsikelia, aš jau pietus valgau biggrin.gif

P.s. o ko be vakarienės? blink.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 22 liepos 2008 - 21:42
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 22, 22:32)
o toli tavo darbovietė, Otome ? smile.gif

Vakarienė gerai, bet tik ne tokia ir ne 22 val:ax: 
va kad pusryčius padarytų, tai tikrai būčiau patenkinta. bigsmile.gif  Bet kol atsikelia, aš jau pietus valgau biggrin.gif

P.s. o ko be vakarienės? blink.gif  blink.gif  verysad.gif

Labas rytas 4u.gif Och, ir kas sugalvojo, kad darba reik pradet nuo 8 val...? doh.gif
Mano darboviete netoli europos, tai prie pat centro, ir nuo namu man netoli, visai neblogai mirksiukas.gif
O vakarienei vakar tai sokoladuku prisivalgiau blink.gif Va kas buna kai joks vyras kotletuku neiskepa... bash.gif
lauksim siandien naujienu ar patiko Qwertamai pokalbyje mirksiukas.gif laikom spygas
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 22, 21:47)
kaip agentė? g.gif Dėl patirties pritariu, užsigrūdini.
Aš tai bandau kūdintis. blush2.gif  nusipirkau salotų (sausokos, o gal į naudą?).
Vyras anksčiau grįžo, tai kepasi kotletus, bulves šviežias verda. Prisikniso kad bent po pusę suvalgyčiau. Ir vėl viskas šuniui ant uodegos verysad.gif
Geriau jis iki 24 val. dirbtų biggrin.gif

tu bandai kudintis? blink.gif kad nera ka tau ten kudinti. tik valgyk vyro pagamintus kotletukus biggrin.gif
QUOTE(Otome @ 2008 07 22, 22:21)
Su kelionem tai siaip idomu, tik kad agente, tai gal ir ne super, sunku zmonems kazka isiulyt, bet paziurek ka siulo, gal alga gera ar siaip darbo salygos  mirksiukas.gif Zodziu, mes linkim sekmes ir lauksim naujienu kaip sekesi  smile.gif

As tai po darbo prasiejau po mesta truputi, nes labai jau grazus oras buvo, neprisiverciau eit is karto namo smile.gif Pasisildziau pries saulute smile.gif

Papildyta:
Niugi saunuolis vyras, vakariene gamina, o zmona dar skundziasi, kur tai matyta  biggrin.gif Man va nieks vakarienes nepasiule  unsure.gif

as kaip tik vakar, darydamasi vakariene pagalvojau apie tave ir kaip tau gerai, kad su tevais gyveni, mama valgyti padaro. o cia - jei nepasidarysiu, niekas ir nepadarys. pasirodo klydau, kaip tik vakar likai nevalgius. tongue.gif

QUOTE(Otome @ 2008 07 23, 08:21)
Labas rytas  4u.gif Och, ir kas sugalvojo, kad darba reik pradet nuo 8 val...?  doh.gif
Mano darboviete netoli europos, tai prie pat centro, ir nuo namu man netoli, visai neblogai  mirksiukas.gif
O vakarienei vakar tai sokoladuku prisivalgiau  blink.gif Va kas buna kai joks vyras kotletuku neiskepa...  bash.gif
lauksim siandien naujienu ar patiko Qwertamai pokalbyje  mirksiukas.gif laikom spygas

as jau po pokalbio. atejau i ji visa valanda anksciau. truputi neapskaiciavau atstumo iki vietos. nieko ten gero, kaip ir sakiau reikia siulyti keliones visiems, ka sutinki savo kely. o tavo alga buna 6% nuo parduotos keliones sumos. kazkokia nesamone. sakiau pagalvosiu, bet dabar galvoju, kada neigiama atsakyma nusiusti: tuoj pat ar kita diena.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 23, 10:45)
tu bandai kudintis?  blink.gif  kad nera ka tau ten kudinti. tik valgyk vyro pagamintus kotletukus  biggrin.gif 

as kaip tik vakar, darydamasi vakariene pagalvojau apie tave ir kaip tau gerai, kad su tevais gyveni, mama valgyti padaro. o cia - jei nepasidarysiu, niekas ir nepadarys. pasirodo klydau, kaip tik vakar likai nevalgius.  tongue.gif
as jau po pokalbio. atejau i ji visa valanda anksciau. truputi neapskaiciavau atstumo iki vietos. nieko ten gero, kaip ir sakiau reikia siulyti keliones visiems, ka sutinki savo kely. o tavo alga buna 6% nuo parduotos keliones sumos. kazkokia nesamone. sakiau pagalvosiu, bet dabar galvoju, kada neigiama atsakyma nusiusti: tuoj pat ar kita diena.

Laba, zinok mano mama visai valgyt nedaro, ir nemegsta ir nemoka, as uz ja geresne maisto gamintoja cool.gif Na bet ne visada yra nuotaika kazka gamintis, kartais patingiu, ypac kai randu ka nors ka galima greit sukirsti be gaminimo, pvz kruva sokoladu biggrin.gif
O darbo aisku paieskok geresnio, nesamone butu jei pirmais menesiais kol neigudus tai ir tu kelioniu nedaug kam isiulytum, tai nieko ir neuzdirbtum, o ir siaip nelengvas darbas bandyt zmonems kazka ipirsti.. Rasi geresni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 23, 10:51)
Laba, zinok mano mama visai valgyt nedaro, ir nemegsta ir nemoka, as uz ja geresne maisto gamintoja  cool.gif Na bet ne visada yra nuotaika kazka gamintis, kartais patingiu, ypac kai randu ka nors ka galima greit sukirsti be gaminimo, pvz kruva sokoladu  biggrin.gif
O darbo aisku paieskok geresnio, nesamone butu jei pirmais menesiais kol neigudus tai ir tu kelioniu nedaug kam isiulytum, tai nieko ir neuzdirbtum, o ir siaip nelengvas darbas bandyt zmonems kazka ipirsti.. Rasi geresni  4u.gif

as irgi taip manau, kad tikrai turi buti geresnis pasiulymas laukiantis manes mirksiukas.gif
tau gerai, kad sokoladukai neina i kuna. as sokoladukais misdama tai greitai ne vaiksciociau o ridineciausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 23, 10:58)
as irgi taip manau, kad tikrai turi buti geresnis pasiulymas laukiantis manes  mirksiukas.gif
tau gerai, kad sokoladukai neina i kuna. as sokoladukais misdama tai greitai ne vaiksciociau o ridineciausi  biggrin.gif

Eina eina ir man tie sokoladukai verysad.gif
Jei kelias dienas is eiles taip pavakarieniauciau tai jau matytusi "rezultatai" doh.gif
Reiks siandien nuo tokios vakarienes susilaikyt biggrin.gif
Kada tu isvaziuoji i namus savaitgaliui? Penktadieni?
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 23, 11:06)
Eina eina ir man tie sokoladukai  verysad.gif
Jei kelias dienas is eiles taip pavakarieniauciau tai jau matytusi "rezultatai"  doh.gif
Reiks siandien nuo tokios vakarienes susilaikyt  biggrin.gif
Kada tu isvaziuoji i namus savaitgaliui? Penktadieni?

jo, planuoju penktadieni is ryto, nes dar i poliklinika reikia speti grizus nueiti.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 23, 11:16)
jo, planuoju penktadieni is ryto, nes dar i poliklinika reikia speti grizus nueiti.

Tai gal dar ketvirtadieni butu fainai kur nors pavakare nueiti..? g.gif
Tooooks oras, as namie nenusedziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 23, 11:27)
Tai gal dar ketvirtadieni butu fainai kur nors pavakare nueiti..?  g.gif
Tooooks oras, as namie nenusedziu  biggrin.gif

gerai, aisku galima bigsmile.gif ka cia sugalvojam? i kina gal koki nueinam ar kokio pulo pazaisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 23, 12:06)
gerai, aisku galima  bigsmile.gif ka cia sugalvojam? i kina gal koki nueinam ar kokio pulo pazaisti  ax.gif

O pulas tai mazdaug tas pats kas biliardas? blush2.gif Siaubas, kaip nezinau smile.gif
Siaip noreciau labai, tik as nelabai kokia zaideja, bet vistiek patinka smile.gif
O kada Saridon'e baigia darba? Ar laisva po darbo? mirksiukas.gif
Gal atsirastu dar norinciu?
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 23, 13:51)
O pulas tai mazdaug tas pats kas biliardas?  blush2.gif Siaubas, kaip nezinau smile.gif
Siaip noreciau labai, tik as nelabai kokia zaideja, bet vistiek patinka smile.gif
O kada Saridon'e baigia darba? Ar laisva po darbo?  mirksiukas.gif
Gal atsirastu dar norinciu?

pulas, tai panasiai kaip bilijardas, su tais spalvotais rutuliukais. rolleyes.gif tai jei patinka tai ok, o jei ne, tai galima tada kazkokia kita veikla sugalvoti.
Atsakyti