QUOTE(Abo @ 2008 03 17, 18:37)
žindymo nesėkmė pas dažną ir ne po CP.
Man darė ekstra cezarį, ir ačiū dievui, geriay dešimt cezarių, nei tas košmaras, kurį patyriau. Gal po planinio cezario yra lengviau, man buvo labai sunku, bet ką jau aš čia smulkinsiuos...
aš manau, kad po planinio cezario tikrai lengviau. tas extra gerai trenkia per smegenis, su visom depresijos pasekmėm.
geriau jau pasiruošt ir nusiteikt, nei po didelių kankinimųsi išveš daryt operaciją
net narkozei nespėjus suveikt. turbūt daugeliui atrodys baisu ką pasakysiu, bet labai džiaugiaus, kad sesutės paimdavo visas 3 naktis vaiką pas save. leisdavo išsimiegot ir atsigaut po šoko.
taip kad jei daktarai siūlo daryt CO, net nesiginčyčiau ir nebandyčiau vaidint natūralistės. yra kaip yra, jei reikia, vadinas reikia.
Papildyta:
QUOTE(xskix @ 2008 03 18, 00:25)
Bjauriausia tai kateteris, kur viskas į kibiriuką bėga...
Be to, negalima valgyt, gert, vaikščiot ir pan. 24h. Aš kai po paros atsistojau, tai galvojau nebeišsitiesiu.
Be to, vaiką tik po 9-ių val. atnešė.
O dabar kai maitinu gulėdama, tai mergytė kojom pilvą spardo, ir tiesiai į randą.
ai

, man kateteris buvo mažiausias nemalonumas
o pirmą parą nei valgyt norėjau, nei ką. bet gert leido kiek norėjau. o pirmas "pasivaiksčiojimas" nusipraust ir tuoletan, tai tikrai įspūdingas. bet nieko, svarbiausia po operacijso kuo daugiau vaiksčiot - geriau gis randas.