Visos mes ,aišku, už natūralų gimdymą, bet ne visoms išeina pagimdyti natūraliu būdu ... Tų CPO minusų gali privardinti ojojoi kiek daug, bet jei mamai gresia vaikiuko netektim, tai jau tada visos už CPO( aišku nepateisinu tų moterų, kurios operacijos nori tik iš baimės gimdyti).
Mano vaikiukai abu gimę po Cezario

, nežinau, kaip būtų pasibaigę su pirmuoju gimdymu, vos ne per plauką išvengėm dukros mirties... Gimdymo terminas buvo 11d., bet man 26d. anksti ryte prakirpo vandenis, kadangi įtarė, kad vaisius yra pernešiotas. Tai visą dieną be vandenų ir ant skatinamųjų pragulėjau 17val., skausmo tai negaliu apsakyti, kokį iškentėjau... Jau naktį nepajėgdama, prašiau daryti, ką nors, nes jau kentėti daugiau nepajegiau. Kaklelis atsidarė tik iki 7cm. Gavau pilną narkozę, tad nei pačio gimdymo, nei dukrikės pirmo klyksmo, deja, negirdėjau... Na ir pasekmės buvo tokios, kad dukra gimė pridusus, po kelių dienų ją atskyrė nuo manęs, išvežė į KMUK, diagnozavus įgimtą infekciją, o ir man diagnozavo komplikacijas( ant gimdos raiščių susidarė kažkoks darinys), tik man daktarai nepaaiškino nuo ko man taip įvyko, ar nuo CPO, ar nuo to, kad kūdikio galvytė slinkdama žemyn, man nuspaudė...
O ir su antru vaikiuku man buvo daroma CPO, tik šiuo metu jau ji buvo planinė- operacijos metu man parodė sūnų, po operacijos iškart atnešė jį pamaitinti ir po to visąlaik vaikis buvo su manimi.