Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario minusai

ziures pagal situacija, tikrai nieko neplanuoja dar, o gal viskas pavyks kuo puikiausiai ir be isikisimo, aisku lelka dabar dra didesne uz pirmaji, bet sako visokiu stebuklu buna 4u.gif is tikruju nenoriu nei Co nei gimdymo,noriu savo leliaus wub.gif
Atsakyti
Mano pirmas gimdymas labai panasus i LAVRUKES. Gimdziau naturaliai ir vos nepraradau vaiko, nes gydytoja nutare pabandyti leisti man paciai gimdyti ( nestumas buvo komplikuotas, du kartus gulejau ligonineje). Prasikankinau 15 valandu, po ko sustojus vaiko sirdelei , o kaklelis taip pakankamai ir neatsidare, mane stipriai prapjove ir vaika istrauke replemis ir iskarto isnese, tik sake, kad sunus. Vakare labai pakilo temperatura, pradejo leisti 3 rusiu antibiotikus ir apie vaiko maitinima zinoma nebuvo nei kalbos. Temperatura nekrito ir po poros dienu mane pervede i ginekologini, o vaikas liko naujagimiu skyriuje. Praejus 5 dienom po gimdymo is Estijos atvyko mano mama ( medike, gyvena Estijoje) ir apziurejusi mane is karto nuvyko pas sk. vedeja, po ko mane greitai apziurejo echoskopu ir is karto i operacine. Pasirodo man buvo palikta dalis placentos ir prasidejo sepsis. Mamai nustatyti priezasti uzteko vienos apziuros ( ji kuri laika dirbo akusere, dabar medike mokykloje), o mane gydziusi daktare kokiu tik antibiotiku neisbande, pienas dingo, as vos galejau paeiti. Zodziu pragulejau dar dvi savaites, vaika pamaciau tik pries issirasant is ligonines. Dar apie menesi negalejau n ormaliai vaikscioti- puliavo siules tarpvieteje, o jau isskyros. Stai jums naturalus gimdymas. Dabar man gimdyti po keliu dienu ir planuoja cezari, nes daug metu po pirmo gimdymo negalejau pastoti, pries metus teko daryti operacija ir kaklelis visas ismesinetas.
Atsakyti
Man vienintelis cezario minusas buvo tik tas,kad pirmą parą negalėjau keltis ir rūpintis savo vaikeliu
Atsakyti
Kai praejo jau siek tiek laiko, galiu smaprotauti "blaiviai". Man irgi buvo CO, nes per stiprus kaulinis audinys ir mergytes galvyte istrigo, kai matesi jau jos plaukuciai. Zodziu, visa darba padariau, dar spejau pagalvot "o, jau visai jau kaip ir nieko", o nuveze pjaut. As kaip jautruole kvardatu sugebejau dar savaite save pakankint mintimis "negimdziau pati". Jei uzkibtu antras tpfu tpfu dar ne...Visai saltai apmastyciau CO varianta, kad nebutu nei vaikeliui streso, nei man bereikalingu kanciu.. SVRABIAUSIA vaikas sveikas!!! O minusai? Kad negali po operacijos keltis, o reikia. Kad nesiojies pusle virs rando ir ji nedingsta rolleyes.gif
Atsakyti
Faustikas, kas ta pusle virs rando, nesupratau? blink.gif
as turejau iri CP , ale jokiu pusliu neturiu unsure.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tau gerai. O as turiu toki ale tai patinima ar va, butent, pusle bigsmile.gif Rimtai! Krutine yr, liemuo yr, o po liemeniu is karto kazkoks pabrinkimas, uzsibaigiantis siule-randu. Nuogai sonu stovint matosi, su triusikais nea schmoll.gif Gal cia siuvimo brokas? Maniau, kad visos po CO pusles nesiojasi. Sako, praies. Niu, gal... Man dar/tik 7 men. o pusle kaip buvo taip yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustikas: 13 rugpjūčio 2008 - 13:25
QUOTE(Faustikas @ 2008 08 13, 14:24)
Maniau, kad visos po CO pusles nesiojasi. Sako, praies. Niu, gal... Man dar/tik 7 men. o pusle kaip buvo taip yra

Jeckau, turėjau net pasikelt marškinius ir pasižiūrėt tongue.gif . Pas mane nėra.
Atsakyti
Sako, praies. Niu, gal... Man dar/tik 7 men. o pusle kaip buvo taip yra

Paguosiu.. niekas nepraeis tongue.gif Taip organizmas sureagavo i siuvima, tiesiog randas randeja.. Man po pirmo Cezario tas pats buvo. Slyktuma nereali. O vat po antro siule kuo nuostabiausia, jau beveik ir nebesimato jos. Isvados kelios: 1. grait grait pastojam ir per antra Cezari susitvarkom pirmojo "minusus" 2. galima uzsiaugint apatinius plaukus taip, kad jie ir ta "pusle" apzeltu nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2008 08 13, 15:07)
Paguosiu.. niekas nepraeis  tongue.gif Taip organizmas sureagavo i siuvima, tiesiog randas randeja.. Man po pirmo Cezario tas pats buvo. Slyktuma nereali. O vat po antro siule kuo nuostabiausia, jau beveik ir nebesimato jos. Isvados kelios: 1. grait grait pastojam ir per antra Cezari susitvarkom pirmojo "minusus" 2. galima uzsiaugint apatinius plaukus taip, kad jie ir ta "pusle" apzeltu  nail.gif

o punkto 3 ner?? g.gif
Labai ilgus plaukus "ten" reiktu augintis. O gal kokia peteliske dydeliais sparnais nusidepiliuot? g.gif Nu, ne geriau jau su pusle. Bandysiu vis istraukus pilva sedet/stovet/ait, galvodama, kad ne taip matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustikas: 13 rugpjūčio 2008 - 18:29
QUOTE(Faustikas @ 2008 08 13, 19:27)
o punkto 3 ner??  g.gif

Yr...plastine pusles operacija, bet speju po sio punkto paprasysi ketvirto. g.gif biggrin.gif

Pagalvojus pozityviai, neimk i galva del tos pusles. Atsikises pilvukas dar nepasaulio pabaiga. O bunant mama igtyjama dar daugiau sarmo, nei bunant 15 ar net 20 jauna ir kuda panele. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva: 13 rugpjūčio 2008 - 22:21
.. a le kokia branda is Tamstos ir ismintis dvelkia... 4u.gif kiek tiesos ir patirties... drinks_cheers.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tau gerai. O as turiu toki ale tai patinima ar va, butent, pusle bigsmile.gif Rimtai! Krutine yr, liemuo yr, o po liemeniu is karto kazkoks pabrinkimas, uzsibaigiantis siule-randu. Nuogai sonu stovint matosi, su triusikais nea schmoll.gif Gal cia siuvimo brokas? Maniau, kad visos po CO pusles nesiojasi. Sako, praies. Niu, gal... Man dar/tik 7 men. o pusle kaip buvo taip yra

Nu ka nieko blogo cia nera, tegu buna ta pusle, svarbu viskas tvarkoje, gal nelabai kokybiskai atliko operacija, gal galim suzinoti kas tau dare? Man tai buvo du Co, bet abu padaryti be priekaistu ir beveik nesimato.
Atsakyti