QUOTE(ramyra @ 2008 06 03, 17:02)
Pliusai, minusai..... Faktas yra ir viskas....Atrodo moteris svarsto galimybes ir deda minusus ir pliusus, ka pasirinkt.....O kai pasirinkimo nera? Mano abu vaikai gime po CZO. Pirmas neplaninis, antras- planine OP. Jei klausimas ar CZO, ar is vis neturet vaiku, nes pati gimdyt negaliu? Ka daryt tokiom moterim?
P.S. abiem mano vaikams medikai nenustate kazkokiu isskirtiniu problemu, ligu ar vystimosi sutrikimu, kuriu priezastis galetu but CZO. Vaikai kaip vaikai
P.S. abiem mano vaikams medikai nenustate kazkokiu isskirtiniu problemu, ligu ar vystimosi sutrikimu, kuriu priezastis galetu but CZO. Vaikai kaip vaikai

Nereikia ginčytis, kaip ir neigiamai būt nusistačius prieš operaciją. Yra atvejų, kai ji būtina - mamai ar vaikeliui gelbėti, ir atvejų, kai ji yra mados šauksmas. Gerai, kad mama pagimdo natūraliai, pati, be nuskausminimo. SVARBIAUSIAS DALYKAS - sveika mama ir sveikas mažulis. Manau, kad kartais per daug komplikacijų nurašo natūraliam gimdymui (jei vaikas dirglus, pilvo diegliukai - viskas dėl "gimdymo traumos" mėgsta sakyti vaikų gydytojai), o jei CPO.. nebeturi kam priskirti problemų