O man tundrai paaiskinkit,kodel jus i saltibarscius dedat cukraus?Nes as niekada nededu
QUOTE(Triuska @ 2009 04 05, 13:08)
Siandien ir as gaminsiu saltibarscius,nes oras lauke tai
Man tai patys skaniausi rugstyniu saltibarsciai,bet siandien darysiu burokeliu
O man tundrai paaiskinkit,kodel jus i saltibarscius dedat cukraus?Nes as niekada nededu
O man tundrai paaiskinkit,kodel jus i saltibarscius dedat cukraus?Nes as niekada nededu
Kažkaip mama kiek virdavo ką, tai įkalus man, kad jei dedi rūgšties, reikia ir cukraus atsvarai, kad ir kruopelės
Saltibarsciu sezonas prasidejo?
Tikrai taip
QUOTE(varveklis @ 2009 04 06, 10:56)
Kažkaip mama kiek virdavo ką, tai įkalus man, kad jei dedi rūgšties, reikia ir cukraus atsvarai, kad ir kruopelės
Visada taip ir darau, ir į barščiuas, ir į šaltibarščius
Reikes kada pabandyt
o as siandien valgiau saltibarsciu
Mes jau pasidarėm šaltibarščių, naj naj naj kaip skanu 
Kita savaitę vėl darysiu
Skanu, net atsivalgyti negaliu
Ir kai šaldytuvą atsidarai ir užuodi tą nepakartojamą kvapą tai atrodo gali stovėt ir uostyt 
Kita savaitę vėl darysiu
as kita savaite irgi darysiu, nes tikrai bus like kiausiniu, o ir svoguno laisku ant palanges vel priaugo
As saltibarcius valgau visus metus, aisku ziema reciau, o vasara kas diena
Taip pat dedu cukraus. O siaip is saltu sriuba, labai skanu rugstyniu ir dar svieziu burokeliu lapu.
O as vakar vakare saltibarscius valgiau
Siūlau mano virtuvėje išbandytus šaltibarščius {kitokius]
300g. šv. agurkų.
150g. ridikikėlių.150g. pomidorų,
150g.kumpio,
400g.alyvuogių,
10g.alyvuogių,
truputis krapų,druskos,pipirų.
Agurkus,pomidorus,ridikėlius nulupame{galima ir nelupti}
Supjaustome nedideliais kūbeliais.
Alyvuoges ,kumpį gabaliukais.
Viską sudedame į ruošiamą indą,pasūdome,,įberiame pipirų.
Po to supilame kefyrą išmaišome ir tiekiame.
300g. šv. agurkų.
150g. ridikikėlių.150g. pomidorų,
150g.kumpio,
400g.alyvuogių,
10g.alyvuogių,
truputis krapų,druskos,pipirų.
Agurkus,pomidorus,ridikėlius nulupame{galima ir nelupti}
Supjaustome nedideliais kūbeliais.
Alyvuoges ,kumpį gabaliukais.
Viską sudedame į ruošiamą indą,pasūdome,,įberiame pipirų.
Po to supilame kefyrą išmaišome ir tiekiame.
QUOTE(regna @ 2009 04 09, 13:20)
O čia kaip? juodos ir žalios ar išvis 410 g?










