Įkraunama...
Įkraunama...

šaltibarščiai

Siandien ir as gaminsiu saltibarscius,nes oras lauke tai thumbup.gif Man tai patys skaniausi rugstyniu saltibarsciai,bet siandien darysiu burokeliu smile.gif
O man tundrai paaiskinkit,kodel jus i saltibarscius dedat cukraus?Nes as niekada nededu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Triuska @ 2009 04 05, 13:08)
Siandien ir as gaminsiu saltibarscius,nes oras lauke tai thumbup.gif Man tai patys skaniausi rugstyniu saltibarsciai,bet siandien darysiu burokeliu smile.gif
O man tundrai paaiskinkit,kodel jus i saltibarscius dedat cukraus?Nes as niekada nededu schmoll.gif

Kažkaip mama kiek virdavo ką, tai įkalus man, kad jei dedi rūgšties, reikia ir cukraus atsvarai, kad ir kruopelės smile.gif Visada taip ir darau, ir į barščiuas, ir į šaltibarščius
Atsakyti
Saltibarsciu sezonas prasidejo? smile.gif
Atsakyti
Tikrai taip thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2009 04 06, 10:56)
Kažkaip mama kiek virdavo ką, tai įkalus man, kad jei dedi rūgšties, reikia ir cukraus atsvarai, kad ir kruopelės smile.gif Visada taip ir darau, ir į barščiuas, ir į šaltibarščius

Reikes kada pabandyt ax.gif Gal tikrai skanu g.gif
Atsakyti
o as siandien valgiau saltibarsciu wub.gif
Atsakyti
Mes jau pasidarėm šaltibarščių, naj naj naj kaip skanu smile.gif
Kita savaitę vėl darysiu smile.gif Skanu, net atsivalgyti negaliu wink.gif Ir kai šaldytuvą atsidarai ir užuodi tą nepakartojamą kvapą tai atrodo gali stovėt ir uostyt smile.gif
Atsakyti
as kita savaite irgi darysiu, nes tikrai bus like kiausiniu, o ir svoguno laisku ant palanges vel priaugo thumbup.gif
Atsakyti
As saltibarcius valgau visus metus, aisku ziema reciau, o vasara kas diena smile.gif Taip pat dedu cukraus. O siaip is saltu sriuba, labai skanu rugstyniu ir dar svieziu burokeliu lapu.
Atsakyti
O as vakar vakare saltibarscius valgiau
essen.gif 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editukas12: 09 balandžio 2009 - 11:48
Siūlau mano virtuvėje išbandytus šaltibarščius {kitokius]
300g. šv. agurkų.
150g. ridikikėlių.150g. pomidorų,
150g.kumpio,
400g.alyvuogių,
10g.alyvuogių,
truputis krapų,druskos,pipirų.
Agurkus,pomidorus,ridikėlius nulupame{galima ir nelupti}
Supjaustome nedideliais kūbeliais.
Alyvuoges ,kumpį gabaliukais.
Viską sudedame į ruošiamą indą,pasūdome,,įberiame pipirų.
Po to supilame kefyrą išmaišome ir tiekiame.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 04 09, 13:20)
.........
400g.alyvuogių,
10g.alyvuogių,
...............

O čia kaip? juodos ir žalios ar išvis 410 g? g.gif
Atsakyti