Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(mažulė @ 2009 08 18, 10:47)
sveikos, ar cia visos prekiauja tik devetais rubais? Nes yra yr naujy nebrangiu rubu isparduotuves, gal kuri zino ir kur tokiu rubu galima isigyti urmu? dekinga uz bet kokia info 4u.gif

P.S. o gal yra prekiaujanciu vien avalyne?

nors ir neprekiauju,bet zinau, kad tie nauji rubai gauami is ten pat is kur ir deveti tik vadinasi stock. pasidomek internete tikrai rasi 4u.gif
Atsakyti
Na tikrai , senbuves,prekiautojos, visai nenori pasidalinti patirtimi verysad.gif juk niekas biznio neatims, prekiu visu neispirks. Is kur man zinoti pirma karta is kur geriausia rubus pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 08 18, 21:22)
Na tikrai , senbuves,prekiautojos, visai nenori pasidalinti patirtimi  verysad.gif juk niekas biznio neatims, prekiu visu neispirks. Is kur man zinoti pirma karta is kur geriausia rubus pirkti  verysad.gif

patarčiau jei žinočiau ne tas kraštas nežinau

o dėl nudegimo niekada negali žinoti, prisimenu pirma karta kai užsipirkau verkiau atsisėdus tokio šlamšto dar nebuvau mačius doh.gif čia buvo pirka kaune doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 08 18, 21:34)
patarčiau jei žinočiau ne tas kraštas nežinau

o dėl nudegimo niekada negali žinoti, prisimenu pirma karta kai užsipirkau verkiau atsisėdus tokio šlamšto dar nebuvau mačius  doh.gif  čia buvo pirka kaune  doh.gif

o iš kur dabar perkat?

aš ir pasiryžau užsipirkti rūbus, kadangi buvo reikalas važiuot į kauna tai nusprendžiau laime išbandyt ,bet šiandien norisi rėkt. Neveltui gal daugiau traukė mintys iš klaipėdos pirkt, dabar nežinau kaip teks antra karta ryžtis užsipirkti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olit: 18 rugpjūčio 2009 - 21:21
QUOTE(olit @ 2009 08 18, 22:16)
o iš kur dabar perkat?

aš ir pasiryžau užsipirkti rūbus, kadangi buvo reikalas važiuot į kauna tai nusprendžiau laime išbandyt ,bet šiandien norisi rėkt. Neveltui gal daugiau traukė mintys iš klaipėdos pirkt, dabar nežinau kaip teks antra karta ryžtis užsipirkti doh.gif  verysad.gif

dabar niekur nes noriu patalpas išsinuomoti blush2.gif

o kur pirkot g.gif gal ten pat kad norisi rėkti biggrin.gif rušiuoti ar nerušiuoti, nes ten kur nudegiau imiau rušiuotu ir nerušiuoti bet nerušiuoti geriau atrodė nei rušiuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 08 19, 01:28)
dabar niekur nes noriu patalpas išsinuomoti  blush2.gif

o kur pirkot  g.gif  gal ten pat kad norisi rėkti  biggrin.gif  rušiuoti ar nerušiuoti, nes ten kur nudegiau imiau rušiuotu ir nerušiuoti bet nerušiuoti geriau atrodė nei rušiuoti  doh.gif

4u.gif is Kauno tai tada tikrai nepirksiu schmoll.gif Aisku kelione man iki klaipedos netrumpa, apie 300km. i viena puse, bet bandysiu ten vaziuoti. Gal kas girdejote, ar pirkote is UAB Milastina, man kaskaip keista ta imone, atsiunte kainorasti rusiuotu rubu, tai brangiausi uz kg. 17 lt. g.gif , manau kad tikrai nebrangu, bet daugiau jokios informacijos apie ta imone neradau, nei atsiliepimu jokiu verysad.gif . Kaip sakoma skupas du kartus moka, Sentaure Stoc rubai brangus, bet gal jau labai geri g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalike @ 2009 08 18, 10:37)
Ziuriu,kas priekiauja, tili , kaip vandiens prisgere. Gala patarimu duoti, bijot , kad jus duona atimsim ???????!!!!!!!!

kad prekiaujančiu man au čia mažai ateina, dauguma visos sėdi kurios nori tik pradėti wink.gif Kiek girdėjau, prekiaujančios turi kita temuke kažkur susikurusios, kur dalinasi patirtimi,reikia paieškot smile.gif

QUOTE(linalina644 @ 2009 08 19, 07:46)
4u.gif  is Kauno tai tada tikrai nepirksiu  schmoll.gif  Aisku kelione man iki klaipedos netrumpa, apie 300km. i viena puse, bet bandysiu ten vaziuoti. Gal kas girdejote, ar pirkote is UAB Milastina, man kaskaip keista ta imone, atsiunte kainorasti rusiuotu rubu, tai brangiausi uz kg. 17 lt.  g.gif , manau kad tikrai nebrangu, bet daugiau jokios informacijos apie ta imone neradau, nei atsiliepimu jokiu  verysad.gif . Kaip sakoma skupas du kartus moka, Sentaure  Stoc rubai brangus, bet gal jau labai geri  g.gif

Mano draugė vaikiškus rušiuotus perka iš Humanos Vilniuje, nesiskundė nei karto smile.gif
Atsakyti
Tai kad kaune daug geru sandeliu yra gi NEXT kremas , taigi nauji ir t.t aisku kaina apie 30 kg bet zinai ka perki .
Yra ir kitu variantu bet cia neprasausi .
O jei rimtai galeciau pakonsultuoti , su galimybe apipirkt vaika lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia as rimtai .
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 08 19, 08:46)
4u.gif  is Kauno tai tada tikrai nepirksiu  schmoll.gif  Aisku kelione man iki klaipedos netrumpa, apie 300km. i viena puse, bet bandysiu ten vaziuoti. Gal kas girdejote, ar pirkote is UAB Milastina, man kaskaip keista ta imone, atsiunte kainorasti rusiuotu rubu, tai brangiausi uz kg. 17 lt.  g.gif , manau kad tikrai nebrangu, bet daugiau jokios informacijos apie ta imone neradau, nei atsiliepimu jokiu  verysad.gif . Kaip sakoma skupas du kartus moka, Sentaure  Stoc rubai brangus, bet gal jau labai geri  g.gif

kodėl skaičiuok ir kelione, klaipėdoj gal ir pigiau už kg ima, ale kuro išlaidos g.gif o kaune galima rasti daug vietu, sakau vienoj nudegiau kitoj tai labai jau kainos užkeltos žodžiu sėdi ieškai ir važiuoji ,

dar panevėžy yra
Atsakyti
QUOTE(doori @ 2009 08 18, 21:53)
nors ir neprekiauju,bet zinau, kad tie nauji rubai gauami is ten pat is kur ir deveti tik vadinasi stock. pasidomek internete tikrai rasi 4u.gif

labai aciu uz atsakyma 4u.gif
QUOTE(renax @ 2009 08 19, 10:40)
Tai kad kaune daug geru sandeliu yra gi NEXT kremas , taigi nauji ir t.t aisku kaina apie 30 kg bet zinai ka perki .
Yra ir kitu variantu bet cia neprasausi .
O jei rimtai galeciau pakonsultuoti , su galimybe apipirkt vaika  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Cia as rimtai .

kur galima apipirkti vaika? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 08 19, 12:22)
kodėl skaičiuok ir kelione, klaipėdoj gal ir pigiau už kg ima, ale kuro išlaidos  g.gif  o kaune galima rasti daug vietu, sakau vienoj nudegiau kitoj tai labai jau kainos užkeltos žodžiu sėdi ieškai ir važiuoji ,

dar panevėžy yra

Sakykikt kur Kaune galima pirkti, as senais laikais zinojau tik prie urmo baziu .
Papildyta:
Gal kas girdejote apie UAB Resna? 4u.gif
Papildyta:
[quote=linalina644,2009 08 20, 09:46]
Sakykikt kur Kaune galima pirkti, as senais laikais zinojau tik prie urmo baziu .
Papildyta:
Gal kas girdejote apie UAB Resna? O ir dar radau Grigiskese STOCK drabuziai urmu g.gif , gal kas pirkote is ten?
Papildyta:
4u.gif 4u.gif 4u.gif atsiprasau, jau pradejau dvigubint zinutes 4u.gif . Ryt reikia vaziuoti uzsipirkti o dar nezinau kur vaziuot verysad.gif
Atsakyti
Na mano pussesere pagaliau atsidare parduotuve siauliuose priesais saules miesta, kur auksinis berniukas, kirpykla yra, antram aukste. Siandien antra diena darbuojasi, tai ziuresim kaip jai seksis. Zinau kad rubu pirko panevezy is kazkokios furos kuri tik karta per savaite atvaziuoja. Sake nerusiuoti, bet gan neblogi rubai.
Atsakyti