Na aš irgi ta pradedančioji... Pirkau ir aš jau tų drabužių, ėmiau rūšiuotus, šiek tiek pasiėmiau ir naujų. Atrodo kol kas viskas gerai- perka
Sveikutės
Na aš irgi ta pradedančioji... Pirkau ir aš jau tų drabužių, ėmiau rūšiuotus, šiek tiek pasiėmiau ir naujų. Atrodo kol kas viskas gerai- perka
. O dėl Vokietijos tai visi sako kad labai prasti rūbai, tai ir nerizikavau, ėmiau iš Anglijos ir Švedijos, o naujų Itališkų paėmiau. Sėkmės visoms ir nenukabinkit nosies gi kas nerizikuoja tas negeria šampano
QUOTE(astaja @ 2009 07 24, 15:22)
Sveikutės
. O dėl Vokietijos tai visi sako kad labai prasti rūbai, tai ir nerizikavau, ėmiau iš Anglijos ir Švedijos, o naujų Itališkų paėmiau. Sėkmės visoms ir nenukabinkit nosies gi kas nerizikuoja tas negeria šampano 
Aciu tau astaja uz labai lauktas geras naujienas
Aš Pasvalio rajone norėjau atidaryti parduotuvėlę,bet pasiskaičiavau,kad man neapsimoka.todėl išsipirkau patentą ir važinėju po kaimelius.būna dienų kai atrodo visai nebloga pradžia ir šast lietus pradeda lyti
ir viską sugadina.Uždarbis labai priklauso nuo drabužių kokybės,jų sezoniškumo (nes vasarą žieminių nieks neperka),bet ir nuo oro,algų ir pašalpų dienos.....
kai parsiduodu tuos pinigėlis dedu į atskirą dėžutę taip bus lengviau susiskaičiuoti.Man labai smagu,kad čia pradėjo rutuliotis kažkoks pokalbis,todėl pažadu parašyti kada atsiimsiu išleistus pinigėlius ir kaip man sesksis toliau .būtų džiugu,kad ir kitos nebūtų abejingos
kai parsiduodu tuos pinigėlis dedu į atskirą dėžutę taip bus lengviau susiskaičiuoti.Man labai smagu,kad čia pradėjo rutuliotis kažkoks pokalbis,todėl pažadu parašyti kada atsiimsiu išleistus pinigėlius ir kaip man sesksis toliau .būtų džiugu,kad ir kitos nebūtų abejingos
QUOTE(sandra77 @ 2009 07 24, 15:40)
Aš Pasvalio rajone norėjau atidaryti parduotuvėlę,bet pasiskaičiavau,kad man neapsimoka.todėl išsipirkau patentą ir važinėju po kaimelius.būna dienų kai atrodo visai nebloga pradžia ir šast lietus pradeda lyti
ir viską sugadina.Uždarbis labai priklauso nuo drabužių kokybės,jų sezoniškumo (nes vasarą žieminių nieks neperka),bet ir nuo oro,algų ir pašalpų dienos.....
QUOTE(sandra77 @ 2009 07 24, 15:57)
kaip jau minėjau tai jau būtų individuali veikla pagal verslo liudijimą.Bus didesnis mokestis+ pajamų mokestis tada kaip ir su verslo liudijimu sodrai ir ligonių kasoms.o kiek kainuos patalpos,elektra,apšildymas.Aš irgi norėjau,bet kai pasiskaičiavau nusprendžiau dar kaskart tampyti viską
QUOTE(linalina644 @ 2009 07 24, 15:04)
o kokiame mieste prekiausites, is kur prekes imsite? man su tais mokejimais irgi labai idomu, jeigu nori prekiauti kol kas tik turguose, galima pagal verslo liudijima, ar ne? o kiek jis kainuoja, kokiam laikotarpiui isduodamas?
QUOTE(sandra77 @ 2009 07 24, 16:57)
užeikite į www.vmi.lt ten viskas yra aiškiai aprašyta,o jei to nepakanka galite kaip ir aš dariau pasiskambinti 1882 ir smulkiai atsakys į visus jums dominančius klausimus
jei tik prekyvietėse tai užtenka verslo liudijimo metams 1530 berods,bet galite įsigyti mėnesiui ar net vienai dienai.aš kolkas išsipirkau visus savaitgalius(Penktadienius-sekmadienius).sodrai 86lt.ligonių kasoms 72 lt na ir už vietą
Papildyta:
P.s. Jei dirbanti tai tikrai nereikia ligonių kasoms,o dėl sodros nžn
Papildyta:
P.s. Jei dirbanti tai tikrai nereikia ligonių kasoms,o dėl sodros nžn
QUOTE(sandra77 @ 2009 07 24, 17:57)
užeikite į www.vmi.lt ten viskas yra aiškiai aprašyta,o jei to nepakanka galite kaip ir aš dariau pasiskambinti 1882 ir smulkiai atsakys į visus jums dominančius klausimus