Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Gal kas perkate rubus is ,,Sentauras"? Butu idomu suzinot kokios kokybes ten prekes blush2.gif na gerai butu suzinot ir kokios mazdaug kainos 4u.gif
Atsakyti
o gal kas yra pirke is prancuzijos prekes?radau skelbima Tauragej
Atsakyti
Labai gera tema aš irgi tai analizuoju ax.gif
Atsakyti
verysad.gif kur dingot visos verslininkes verysad.gif Kurios dar tik planavot pradeti prekyba , gal jau pradejot? Butu idomu suzinot kaip sekasi. 4u.gif
As tik suzinojau, kad patalpoje galiu pardavinet tik su individualios veiklos pazymejimu . verysad.gif
Atsakyti
Sveikos! smile.gif

Sugalvojau pradeti versla didmenine prekyba su apatiniu trikotazu tokiu kaip prekiauja turguje, taciau nezinau uz mazdaug kokia kaina juos pirkti, kad pardavus iseitu pliusas, o ne minusas.Gal galite padeti? Patarti? ax.gif Gerai butu ,kad atsilieptu moterys perkancios apatini trikotaza urmu ir juo prekiaujancios turguje. rolleyes.gif
Atsakyti
o kur įsigyti geresnės kokybės Panevėžio arba Šialių mieste?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif apie mokescius ir prekes kaip ir issiaiskinau jusu pagalba 4u.gif Bet dabar iskilo dar vienas klausimelis blush2.gif Kaip vadinasi tas daikciukas , na kur kainu etiketes priseka su plasmasiukem prie rubo blush2.gif ir is kur ji galima gauti blush2.gif Tikiuosi supratot apie ka as cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 07 30, 09:53)
Sveikos merginos 4u.gif  apie mokescius ir prekes kaip ir issiaiskinau jusu pagalba  4u.gif Bet dabar iskilo dar vienas klausimelis  blush2.gif Kaip vadinasi tas daikciukas , na kur kainu etiketes priseka su plasmasiukem prie rubo  blush2.gif ir is kur ji galima gauti  blush2.gif Tikiuosi supratot apie ka as cia  biggrin.gif

na kad patalpoje tik su I.I dirbt galima ir aš jau buva išsiaiškinus... ka dar su mokesčiais naujo sužinojai? smile.gif
o ta daikčiuka manau galima senukuose kokiuose tikrai rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 07 30, 10:53)
Sveikos merginos 4u.gif  apie mokescius ir prekes kaip ir issiaiskinau jusu pagalba  4u.gif Bet dabar iskilo dar vienas klausimelis  blush2.gif Kaip vadinasi tas daikciukas , na kur kainu etiketes priseka su plasmasiukem prie rubo  blush2.gif ir is kur ji galima gauti  blush2.gif Tikiuosi supratot apie ka as cia  biggrin.gif

Tas daikčiukas vadinasi markiratorius. Nemanau kad jis reikalingas labai. Jis beje nepigus. Paimk paprasčiausias juosteles, tas kur dedasi į markiratorių, rašyk su ranka kainas ir klijuok. Nebus gi taip, kad visos kainos vienodos. O jei kainos skiriasi, tai kiekviena kaina turesi nusireguliuoti, tada užklijuoti ir vėl reguliuoti....ir taip pasaka be galo blink.gif Jis reikalingas tam, kas turi daug prekių vienodom kainom. Na čia mano nuomonė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(astaja @ 2009 07 30, 13:34)
Tas daikčiukas vadinasi markiratorius. Nemanau kad jis reikalingas labai. Jis beje nepigus. Paimk paprasčiausias juosteles, tas kur dedasi į markiratorių, rašyk su ranka kainas ir klijuok. Nebus gi taip, kad visos kainos vienodos. O jei kainos skiriasi, tai kiekviena kaina turesi nusireguliuoti, tada užklijuoti ir vėl reguliuoti....ir taip pasaka be galo blink.gif Jis reikalingas tam, kas turi daug prekių vienodom kainom. Na čia mano nuomonė  ax.gif

doh.gif doh.gif doh.gif na va dabar tik supratau kad ne apie tą daiktą pašnekėjau. Sorry.
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 07 30, 14:36)
Tas daikčiukas vadinasi markiratorius. Nemanau kad jis reikalingas labai. Jis beje nepigus. Paimk paprasčiausias juosteles, tas kur dedasi į markiratorių, rašyk su ranka kainas ir klijuok. Nebus gi taip, kad visos kainos vienodos. O jei kainos skiriasi, tai kiekviena kaina turesi nusireguliuoti, tada užklijuoti ir vėl reguliuoti....ir taip pasaka be galo blink.gif Jis reikalingas tam, kas turi daug prekių vienodom kainom. Na čia mano nuomonė  ax.gif
Papildyta:
doh.gif  doh.gif  doh.gif  na va dabar tik supratau kad ne apie tą daiktą pašnekėjau. Sorry.

biggrin.gif biggrin.gif apie markiratoriu tai as zinojau, tik va atsiranda tokiu gudruciu, kurie nulupa kaina nuo pigaus rubo ir uzklijuoja ant brangesnio. Jos juk lengvai nusiima nuo medziagos.
Papildyta:
QUOTE(undine @ 2009 07 30, 12:19)
na kad patalpoje tik su I.I dirbt galima ir aš jau buva išsiaiškinus... ka dar su mokesčiais naujo sužinojai?  smile.gif
o ta daikčiuka manau galima senukuose kokiuose tikrai rasti  mirksiukas.gif

Na issiaiskinau, kad tikrai patalpoje negaliu prekiauti su verslo liudijimu. Nes kaskas rase, kad galiu, tai labai rupejo issiaiskinti ax.gif Na kasos aparato nebuti, nesiperki cekiu knygele, tada kas dar, moku kas menesi i ligoniu kasas po 72lt., kadangi as dar dirbu pagal sutarti tai i sodra po 180lt. men jau nereikia moketi ir metu gale deklaruoji pajamas ir sumoki nuo pelno 15%.
Seip neblogai man atrodo mam gaunasi, moku tik 72lt., patalpos sake lyg ir nieko nekainuos tik uz elektra susimokesiu. Laukiu pazystama kol grys is Italijos mazdaug po savaites, tai konkreciai issiaiskinsiu apie patalpa.
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 07 24, 14:22)
Sveikutės
Na aš irgi ta pradedančioji...  Pirkau ir aš jau tų drabužių, ėmiau rūšiuotus, šiek tiek pasiėmiau ir naujų.  Atrodo kol kas viskas gerai- perka  thumbup.gif . O dėl Vokietijos tai visi sako kad labai prasti rūbai, tai ir nerizikavau, ėmiau iš Anglijos ir Švedijos, o naujų Itališkų paėmiau. Sėkmės visoms ir nenukabinkit nosies gi kas nerizikuoja tas negeria šampano drinks_cheers.gif

Mane domina nauji ar irgi pirkot iš Klaipėdos gal galėčiau daugiau informacijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2009 07 31, 18:17)
Mane domina nauji ar irgi pirkot iš Klaipėdos gal galėčiau daugiau informacijos ax.gif

Taip, naujus irgi pirkau iš Klaipėdos. Na leidžia jie peržiurėti maišus, bet išrinkti kas netinka negalima, taip kad neperki kates maiše ax.gif . O pirkau ir Dolrestoj ir Sargmoj.
Atsakyti