Gal kas perkate rubus is ,,Sentauras"? Butu idomu suzinot kokios kokybes ten prekes
na gerai butu suzinot ir kokios mazdaug kainos
As tik suzinojau, kad patalpoje galiu pardavinet tik su individualios veiklos pazymejimu .
Sveikos!
Sugalvojau pradeti versla didmenine prekyba su apatiniu trikotazu tokiu kaip prekiauja turguje, taciau nezinau uz mazdaug kokia kaina juos pirkti, kad pardavus iseitu pliusas, o ne minusas.Gal galite padeti? Patarti?
Gerai butu ,kad atsilieptu moterys perkancios apatini trikotaza urmu ir juo prekiaujancios turguje.
Sugalvojau pradeti versla didmenine prekyba su apatiniu trikotazu tokiu kaip prekiauja turguje, taciau nezinau uz mazdaug kokia kaina juos pirkti, kad pardavus iseitu pliusas, o ne minusas.Gal galite padeti? Patarti?
Sveikos merginos
apie mokescius ir prekes kaip ir issiaiskinau jusu pagalba
Bet dabar iskilo dar vienas klausimelis
Kaip vadinasi tas daikciukas , na kur kainu etiketes priseka su plasmasiukem prie rubo
ir is kur ji galima gauti
Tikiuosi supratot apie ka as cia
QUOTE(linalina644 @ 2009 07 30, 09:53)
Sveikos merginos
Kaip vadinasi tas daikciukas , na kur kainu etiketes priseka su plasmasiukem prie rubo
na kad patalpoje tik su I.I dirbt galima ir aš jau buva išsiaiškinus... ka dar su mokesčiais naujo sužinojai?
o ta daikčiuka manau galima senukuose kokiuose tikrai rasti
QUOTE(linalina644 @ 2009 07 30, 10:53)
Sveikos merginos
Tas daikčiukas vadinasi markiratorius. Nemanau kad jis reikalingas labai. Jis beje nepigus. Paimk paprasčiausias juosteles, tas kur dedasi į markiratorių, rašyk su ranka kainas ir klijuok. Nebus gi taip, kad visos kainos vienodos. O jei kainos skiriasi, tai kiekviena kaina turesi nusireguliuoti, tada užklijuoti ir vėl reguliuoti....ir taip pasaka be galo
Papildyta:
QUOTE(astaja @ 2009 07 30, 13:34)
Tas daikčiukas vadinasi markiratorius. Nemanau kad jis reikalingas labai. Jis beje nepigus. Paimk paprasčiausias juosteles, tas kur dedasi į markiratorių, rašyk su ranka kainas ir klijuok. Nebus gi taip, kad visos kainos vienodos. O jei kainos skiriasi, tai kiekviena kaina turesi nusireguliuoti, tada užklijuoti ir vėl reguliuoti....ir taip pasaka be galo
Jis reikalingas tam, kas turi daug prekių vienodom kainom. Na čia mano nuomonė 
QUOTE(astaja @ 2009 07 30, 14:36)
Jis reikalingas tam, kas turi daug prekių vienodom kainom. Na čia mano nuomonė 
Papildyta:
na va dabar tik supratau kad ne apie tą daiktą pašnekėjau. Sorry.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(undine @ 2009 07 30, 12:19)
na kad patalpoje tik su I.I dirbt galima ir aš jau buva išsiaiškinus... ka dar su mokesčiais naujo sužinojai?
Na issiaiskinau, kad tikrai patalpoje negaliu prekiauti su verslo liudijimu. Nes kaskas rase, kad galiu, tai labai rupejo issiaiskinti
Seip neblogai man atrodo mam gaunasi, moku tik 72lt., patalpos sake lyg ir nieko nekainuos tik uz elektra susimokesiu. Laukiu pazystama kol grys is Italijos mazdaug po savaites, tai konkreciai issiaiskinsiu apie patalpa.
QUOTE(astaja @ 2009 07 24, 14:22)
Sveikutės
Na aš irgi ta pradedančioji... Pirkau ir aš jau tų drabužių, ėmiau rūšiuotus, šiek tiek pasiėmiau ir naujų. Atrodo kol kas viskas gerai- perka
. O dėl Vokietijos tai visi sako kad labai prasti rūbai, tai ir nerizikavau, ėmiau iš Anglijos ir Švedijos, o naujų Itališkų paėmiau. Sėkmės visoms ir nenukabinkit nosies gi kas nerizikuoja tas negeria šampano 
Na aš irgi ta pradedančioji... Pirkau ir aš jau tų drabužių, ėmiau rūšiuotus, šiek tiek pasiėmiau ir naujų. Atrodo kol kas viskas gerai- perka
Mane domina nauji ar irgi pirkot iš Klaipėdos gal galėčiau daugiau informacijos
QUOTE(Jurgiedra @ 2009 07 31, 18:17)
Taip, naujus irgi pirkau iš Klaipėdos. Na leidžia jie peržiurėti maišus, bet išrinkti kas netinka negalima, taip kad neperki kates maiše